למה מעצמות גדולות מפסידות במלחמות

זה מה שאת לא מבינה

לא אכפת לי אם התגייסת או לא, ולא משנה אם אני עושה קפה או לא. לא עניינך אם אני חשוב או מכין קפה, כמו שלא ענייני מה את עושה בחיים שלך. אל תשפטי אותי, פשוט וקל. התגובה שלך אלי הייתה פשוט מיותרת והוציאה לי כל חשק להתייחס, כמו שכתבתי בהמשך לשרשור.

AnnabeI Lee

New member
Consider yourself cursed with

swears that would be used on Bush... And stop taking your personal frustration on people that were joking with you.

Gilliana

New member
גם הירידות על בוש מיותרות ../images/Emo4.gif

ואני חייבת לומר - אני מבינה את גיא. צחוק או לא צחוק - זה פוגע ולא לעניין ובכלל, אני לא חושבת שראוי להתבדח כאן מעל גבי הפורום לגבי עיסוקו ו/או כל עניין אחר שקשור באופן אישי למי מחברי הפורום.

Transc3ndent

New member
אשמח לדעת היכן אתה משרת

אם לא בפומבי - אז לפחות בהודעה פרטית, ובגבולות ב"מ, כמובן. תודה.

0Pandemonium0

New member
היא רק צחקה. אני לא חושב שבאמת יש

לה בעיה איתך, כמו שלא חשבתי שלך יש בעיה איתה (למרות שזה נראה שעכשיו כן). אולי זה נושא רגיש אצלך, אני לא יודע, אבל בכל-זאת, קצת צחוק בחיים, גם על עצמך, לא יזיק בחיים

0Pandemonium0

New member
*בעדך../images/Emo122.gif

ככה זה כשמחר יש בגרות במתמטיקה, ואל תשאלו מה זה קשור כי אני צריך להאשים משהו.

miss mcmillan

New member
מרהיב.

נתת לי המון חומר לפרק הצבאי פלוס הרעיון של חוסר בקונצנזוס יציב; רק שאת זה קצת קשה לראות ו/או להוכיח בקייס סטאדי הספציפי של רוסיה ה(עדיין) קומוניסטית דאז.

הכל אפשר אם רוצים

המרמור על המלחמה באפגניסטן לא עבר בשקט,הרבה סרטים בסגנן "פול מטאל ג'אקט" בגירסת החמישים רובל+מצלמה של הדוד נעשו. פשוט צריך לחפש,באוזן לדוגמה. (מה שמזכיר לי: תחזירי את הסרט היום! ותגידי להם שהוא לא עלה! כוסאמא שלהם אם הם מחייבים אותי עליו). בכל מקרה,הסיבות שנתתי הן אוניברסליות,ההבדלים היחידים בין אמפריות עבר לזמננו הוא ששיטות המשטר התייעלו ומהפכות צבאיות הפכו נדירות יותר. מה שגרם לסיבות כמו פחד שלטוני מניצחון מזהיר מדי (שיסחוף אהדה) להעלם. אם כבר רעיון לעבודה: המטמרפוזה של אנשי צבא ממנהיגים לטכנאי מוות במהלך ההסטוריה,על רקע ההתפתחות הטכנולוגית והחברתית,והכישלון החלקי של אותו תהליך בישראל ובמדינות העולם השלישי.

למעלה