למה נגמר לגברים כל כך מהר?

Sefy

New member
פשוט קיבלתן מה שרציתן

אבל לקחתן את זה יותר מידי רחוק... תנו לגברים להתאמץ קצת... אני יודע שאני מיושן בדעות שלי, אבל אני חושב שמשהו שמשיגים בקלות, לא מעריכים אותו כמו שצריך... אז מזלזלים...

אהבה אף פעם לא משיגים בקלות

וגם לא זוגיות. אלה דברים שעובדים עליהם קשה ביחד. אולי את הזיון משיגים בקלות, אבל מי שזה כל מבוקשו לא כל כך רלוונטי... אני ממש לא הייתי רוצה למצוא אחד שמחפש רק זיון, ומרוב הייסורים שהעברתי אותו הוא ייתקע איתי במערכת יחסים.

Sefy

New member
זה למה אהבה מעריכים יותר...

כי קשה למצוא אותה, לעומת סקס שאין שום בעיה למצוא היום, ואני לא מאמין שאת יכולה "לתקוע" מישהו במערכת יחסים. אולי אם אנשים היו מעריכים את זה יותר... אבל היי.. אני לבד במערכה בזה....

גאיה55

New member
אתה לגמרי צודק. זו גם דעתי.

החדשנות במקרים האלה לא הוכיחה את עצמה. ומנסיון אישי שלי, כשנתתי להם לרוץ אחרי, ולאורך זמן, ולקחתי את ענין ההתמסרות לאט לאט , מאוד לאט, שיחקתי אותה בענק. לדעתי גם הסקס אחרי שבונים משהו שווה פי אלף מאשר סקס אחרי שבוע. מה לעשות? מיושנת? אחלה, נכון. מתאים לי ככה. לדעתי זו שיטה שלא נכשלה לי מעולם, לעומת הפעמים שכן העזתי לקחת את המושכות לידים. זה לא זה.

שזיפוני

New member
ממש ממש לא מסכים.

הבעייה שהוצגה כאן, בד"כ, לא קשורה להתאמצות הגברים. היא נובעת מתקשורת לקויה, מסרים כפולים, ונקודות השקפה שונות על המושג זוגיות. בכלל, זה מגעיל שקובעים ש"גברים צריכים להתאמץ". כלומר ברור שלא צריכים להיות קלים להשגה אבל למה לקחת כל דבר באופן מגדרי? גברים ונשים הם בני אדם (סקופ
), וכידוע ביחסים בין בני אדם, כאשר גבר קל להשגה - הסיכוי שהאשה תתייחס אליו כמו אל זבל, הוא בדיוק כמו במקרה ההפוך, מה שאומר סיכוי גבוה. בלתי צפויה, תבואי כאן להעיר אנשים, טוב?

גאיה55

New member
אתה לא בדיוק יכול להתוכח עם נסיון

אישי שלי. מה שאתה כן יכול זה להביא מנסיונך האישי שלך. אני ציינתי רק לגבי שלי . אולי זה יתרום למישהו. אולי לא. זה כל מה שאני יכולה להביא. מנסיוני ומסיפורי חברותי הקרובות והגלויות. ונכון מה שאמרת גם לגבי הגבר הקל להשגה. אף אחד לא רוצה סמרטוט, נכון? אז יש גבול עדין ודק בין סמרטוט, קל מדי להשגה, לבין אחד שיודע לחזר אבל לא בסמרטוטיות. ותחשוב על זה. אז עכשיו דיברנו על גברים אבל זה יכול להיות גם לגבי נשים. גם לנשים יש יצר צייד לא פחות מפותח, מודה.

שזיפוני

New member
אני לא התווכחתי איתך על הנסיון עצמו

אלא על הסיבות. את שאלת את הגברים ש"נגמר להם"? הם ענו לך שזה בגלל שהם רצו "אתגר"? הגבול הזה של בין סמרטוטיות לחיזור הוא לא קבוע, מה גם שלדעתי הגדרת החיזור כאקט ש"צריך" לבוא מהגבר היא פסולה. לא רק פסולה אלא גם לא-מוסרית. אני מגדיר את הסמרטוטיות כהשקעה גדולה מדי בנסיון לשכנע מישהי/ו. הבעיה היא שבאופן מסורתי הגבר חיזר, והאשה קבלה חיזוק אגו, כך שהרבה נשים לא מסתכלות מנקודת מבט של המחזר, וככה אני תמיד מדבר עם נשים שאומרות "הוא חיזר אחריי" וכאשר אני אומר להן שהוא היה סמרטוט, הן כועסות כי הרי הן לא רוצות שיחשבו שהגבר שלהן סמרטוט, וכי נורא החמיאה להן לאגו הסמרטוטיות שלו, ואז כשאני אומר להן "אתן הייתן מוכנות לחזר ככה?" אם נאלמות דום כמה שניות ואז מתחילות לתרץ את התירוצים הכי דביליים ששמעתי- "אני? אני ביישנית מדיי..." או " לא יפה שאשה תחזר" או "בין כה הגברים אוהבים לחזר". זאת חוצפה ואגו טריפ ממדרגה ראשונה. אבל אני אחזור לנושא העיקרי שלנו - כל מה שאמרתי הוא, שאין סיבה לחשוב ש"שחרור יצר הציד" של הנשים הוא זה שהביא לכך ש"לגברים נגמר מהר". בעצם, ברור לי שלא זו הסיבה, כיוון שגם לפני השחרור הזה היו לא פחות גברים שרצו רק סקס ושנאלצו לחכות ולחזר ואז לזרוק.. כמובן, שההכללה הזו של "לגברים נגמר מהר" מאהבה, היא פסולה, מה? רק גברים זורקים נשים? נשים זורקות רק כי האפס בגד? נשים זורקות מאותן סיבות בדיוק כמו גברים ולא פחות.

born2b

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את הקטע של הסמרטוט
טוב לראות עוד מישהו שנלחם למען שיוויון הגברים.

גברברת

New member
אופסססס... אני נאלצת לאכול את הכובע

ט ע י ת י !!!!! ואני שמחה על כך פעם נדירה בה אני גם מודה בטעותי וגם שמחה עליה... וכן אני יודעתש זה מנפץ לי את התיאוריה הנפלאה שבניתי היום אחה"צ (היא מתמוטטת לי כמו התיאוריות של מפקח המשטרה בסרט ההזוי "סיפור בזיג זג
) אבל . . . היחס בתל אביב הוא דווקא הפוך ויש יותר רווקים מול רווקות בנות תל אביב זה המקום לגור בו... אנא אל תבואו בהמוניכן

זהו, זה מה שזכרתי!

אבל חשבתי שאולי התבלבלתי בגלל גילי המופלג. עכשיו הבחורה שפתחה את השרשור וחברותיה תנהרנה לכאן, ויחסרו גם כאן בחורים.

גברברת

New member
טוב נו, תמיד אני יכולה להשתמש

במחק המנהלת שיש ברשותי לא? המטרה תמיד מקדשת את האמצעים לא??

tארטמיס

New member
לא הבנתי את כוונתכם

את מוכנה להסביר לי מה זאת אומרת תנהרנה לכאן?את מתכוונת לפורום, או לת"א?

זאת הייתה בדיחה, בכל מקרה

הכוונה הייתה לת"א... אבל נראה לי שזאת אשליה, כי יש פה שיעור עצום של הומואים, מה שמסביר בחלקו את אחוז הרווקים הגבוה אבל לא עוזר הרבה.

tארטמיס

New member
הומואים.עכשיו נגעת בנקודה רגישה באמ

איך זה שכל הגברים היפים,הרגישים,הרוחניים והמיוחדים הומואים? איזה כאב לב שחטפתי בשנתיים שאני בתל אביב. ופתאום כל הגברים המיוחדים שמחוברים לצד הנשי,מתנסים ולא חוזרים חזרה. לא באסה תגידו? ,

את יודעת מה

אולי חלק מהגברים הנפלאים שברחו לך היו הומואים מתוסבכים בארון שעשו ניסיון "לצאת מזה", יש מלא כאלה. בכל מקרה, החבר שלי יפה מיוחד ורגיש כמו חרא על הכביש, והוא סטרייט. ויש לו שני אחים מקסימים בדיוק כמוהו, ושניהם מצאו גם בנות זוג בשנה הקודמת. אז הנה שלוש רווקות זקנות שניצלו מהסוף המר. יש תקווההההההההההההה

tארטמיס

New member
סוף מר?????

למזלי אין לי פחד להיות לבד או לחיות לבד כל החיים. אולי זה עדיף בסופו של דבר. למזלי לא בא לי על ילדים ככה שהשעון הביולוגי שלי לא מטריד אותי. אבל על אהבה אמיתית כן בא לי. מישהו שישדר על אותו תדר כמוני,הלוואי. וגם אני חשבתי לעבור צד.הרי בנות הן מדהימות לא? אולי?

למעלה