למה נגמר לגברים כל כך מהר?

ארטמיס, אל תקחי את הדברים שלי

פשוטו כמשמעו, 30% נאמר בצחוק. בכל אופן, אם היית רצינית עם "לעבור צד", אזי אוריינטציה מינית היא לא דבר שניתן לשנות על ידי החלטה או מכורח האילוץ.

tארטמיס

New member
היי בלתי צפויה .אוריינטציה מינית

זה לדעתי סוויצ' בראש.כי כולנו דו מיניים.מנסיוני אספר כי עד לפני חצי שנה אפילו לא יכולתי לדמיין את עצמי עם אישה.אני טיפוס של גברים מבחינת משיכה מינית.אך קרה המקרה וחברתי הטובה היא לסבית.ומדיבורים שם ופה,זה התעורר לאט לאט.והיום אני יכולה לדמיין את עצמי עם אישה. מה גם שנשים מדברות אלי בכל הרמות. אז וואלה היום אני כבר לא שוללת את האפשרות.

זה שאת יכולה לדמיין את עצמך

עם אישה, לא הופך אותך לדו מינית, ועל אחת כמה וכמה לא הופך את כולנו לדו מיניים. יש בזמן אחרון תופעה שהגיעה לממדי מגפה: בחורות המאוכזבות מהמין השני, שטוענות לדו מיניות (לא מדברת עליך ועל אף אחת באופן אישי). בדרך כלל זה נגמר בכך, שהן מוצאות מישהי להתמזמז אתה במסיבה, מצליחות לגעת לה בציצי ואחרי זה מרגישות חופשי לאמץ לעצמן תואר "דו מינית", שמוסיף להן מעטה של מסתוריות ומדליק כמה בחורים לא נורא מתוחכמים. זאת לא דו מיניות לדעתי אלא סתם טרנד. מעניין, שגברים "דו מיניים" הם לרוב סיפורים הפוכים: הומואים שמנסים נואשות להסתגל לקשר עם אישה.

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif צודקת לחלוטין

ומה שהכי מעצבן, שבגלל אותן בנות מתלהבות, וכמה בנים שמתלהבים מהקטע הלסבי ובגלל עודפי טסטוסטורון חושבים שהם תמיד צודקים, מתעקשים לומר לי שאני לסבית כשאני לא.

Sefy

New member
ומה אני ? נקניקיה הודית ? ../images/Emo7.gif

אתן פשוט מחפשות חתיכים שריריים וכמה שיותר חארות כדי שתוכלו לחנך אותם

למה גברים מתאיידים? ../images/Emo6.gif

זה לא משנה כמה את חכמה, יפה ומוצלחת, כל עוד אינך יודעת בדיוק מה בדיוק את מחפשת ובאופן תת-מודע את משליכה את זה על גבר... את יוצרת מצב של העברת מסרים כפולים, מצב כזה יוצר לחץ רגשי על הגבר (גם במקרה ההפוך, על האישה), ואני לא מכירה הרבה גברים, שמסוגלים לעמוד בלחץ הרגשי הזה, אז בדרך-כלל הם "מתאיידים". אומרת דבר אחד בפה, אבל שפת-הגוף משדרת דבר שונה. את יכולה להיות האישה הכי מכוערת בעולם, הכי טיפשה, הכי שיטחית והכי לא יוצלחית, אבל אם את יודעת מה את רוצה ולקראת מה הולכת, לא תהייה בעייה ואף גבר לא ימצא את עצמו "מתאייד" אחרי שבועיים. יופי, חוכמה והצלחה, אינם אלא מסיכות, הבאות לסנוור ולעוור את המתבונן, אבל, כשמתרגלים למראה, ומתחילים להבין, שהנאמר בפה, הוא לא אמיתי... תלמדי מה את באמת רוצה, לפני שתגשי לגבר הבא, את התשובות את יכולה למצוא רק בפנים בתוך עצמך, כשאת מתבססת על נסיון העבר! בהצלחה!

למעלה