למה רובכם שונאים את ארווין?

moe777

New member
בעיקר משום שהיא מיותרת למדי

...הוסיפו לה זמן מסך מעבר למה שבאמת מגיע לה. לפי הגרסא הכתובה של טולקין לפחות. וכעדות אציין את עניין גורלה שנקשר בגורל הטבעת בסרט "שיבת המלך", על מה שנאמר WTF ?!

אני לא שונא אותה....

ולדעתי מעריצי שר הטבעות בכלל לא צריכים לשנוא אף אחד! אפילו לא אורקים! אני אוהב את כל השחקנים\דמויות!!! מת עליהם! וחבל שבורומיר מת...

זה ממש שטויות!

אני אוהבת את שר הטבעות והעלילה אבל זה לא אומר שאני צריכה לאהוב את כל הדמויות. אתה אוהב אורקים? למה אתה אוהב אורקים? הם מניאקים. בכל סיפור יש דמויות שנואות ואהובות וטובות ורעות. אם לא יהיה את כל הדברים האלה זה סתם יהיה פלצני..

הדבר היחיד שאני שונא...

באורקים זה שלא משנה כמה יפגעו בהם הם עדיין ימשיכו לרדוף אחריך. אבל זה מוזר כי לא משנה כמה הורגים מהם הם ממשיכים לבוא ולא לסגת אבל בכל מקרה הם נסוגו כשגנדלף בא לעזור לרוהאן.

FRAIFY

New member
דעה שלי בנוגע לארווין

לפי דעתי ג'קסון ברוב טיפשותו ניסה ליצור סיפור אהבה דומה לברן ולותיין{כמו שלותיין מתה למען אהבתה לברן,כך ארווין נשארת בארץ התיכונה וכביכול מתה מצער}אבל זה לא כל כך הצליח לו,חוצמזה הוא שם פן של אהבה בסרט,כדי שלא ישעמם את הנשים {מתי שלגולאס לפחות לא מופיע}

Y. Welis

New member
ואולי טולקין ניסה ליצור הקבלה בין

הסיפורים? כלומר, הוא קצת הקדים את ג'קסון, באיזה 50 שנה.. מעבר לכך, אם תבדוק תגלה שרוב סיפורי האהבה הקלאסיים נכתבו ע"י גברים.

דווקא לנשים?

לדעתי זה ממש לא קשור לנשים...
אני אפילו חושבת שזה שטותי לשים אהבה בכל דבר, וזה ששר הטבעות זה ספר מעולה גם בלי האהבה זאת הוכחה טובה מאוד לזה!!!!

S a p i r 2 5 5

New member
אחת הדמויות האהובות עלי...

היא ארוון, אני לא שונא אותה. מה שפיטר עשה הוא קדוש, הואכ הוסיף קצת רומנטיקה לעלילה...

ThisIsJustME

New member
לדעתי היא פשוט

ניטרלית כזאת, זה לא שהיא מאאאאוד משמעותית ולא שהיא מפריעה... אבל זה דווקא נחמד שהוסיפו קטעים שלה ושל ארגורן

very dark girl

New member
אממ... אני חושבת שאת טועה..

לא כולם שונאים את ארווין, להיפך.. לפני שהסרטים יצאו היא הייתה אחת הדמויות הנשיות האהובה ביותר... לדעתי זה בגלל שבשיבת המלך אנשים פשוט לא הבינו איך היא נכנסת עם החזיונות ארגורן וזה..

moe777

New member
טוב... הבחירה הייתה מצומצמת,

או ארוון או הנשים הגמדיות שדיברו עליהן... לא יודעת, אני הולכת על אאווין, היא לפחות אינה בטטה, ויש לה טעם לא רע (תחילה ארגי, אחר כך פארמי), וכמובן, איך לא חשבו על זה קודם ?! בלונדינית לוחמת ! זה הרי איזשהו שלב אבולוציוני של הבריטני ספירס, לא ? באופן כללי אני מאוד אדישה לכל הדמויות הנשיות בטרילוגיה, טולקין תאר את העלילה בתקופה בה הנשים הוצגו בצורה מעורפלת, לא מנקודת מבטן וכסוג של מניעות עלילה ותו לא. אבל מילא.

Lordonya

New member
מסכימה איתך...

בכלל, אני אהבתי את התפקיד של ארווין, היא מוסיפה מימד טרגי-רומנטי עמוק יותר לסיפור ומעשירה אותו.

זאת גם אחת הדמויות ה../images/Emo14.gif עליי...

היא פשוט מקסימה, וה-מ-ו-ן אנשים שראו את הסרט הסכימו איתי. אני גם לא אהבתי שבגללה "נבלעו" כמה אלפים חשובים שהופיעו בספר ולא בסרט, אבל בסך-הכל הדמות שלה הייתה טובה, לא?

אלרוס

New member
כי היא בטטה

בספר הדבר היחיד שהיא עושה זה לתפור דגל מסכן, אבל לא אכפת לי כי היא בלתי נראית ונשמעת, בסרט היא עדין בטטה עם קטעים רומטיים אין ספור שהדבר היחיד שהיא יודעת לעשות זה לרכב על סוס (וגם זה בקושי)

למעלה