למה רובכם שונאים את ארווין?

ChipiM

New member
לא שונאת את ארוון....

בלי קשר--- בורומיר שולט!!!!!! בורומיר בורומיר בורומיר בורומיר בורומיר בורומיר בורומיר בורומיר חחחחחח עזבו השתגעתי היום...

41SuMiT41

New member
אני ממש לא שונאת אותה..

להפך, אני אוהבת אותה

•aniviel•

New member
אני מניחה שזה בעיקר...

אלו שקראו את הספרים. אחד הדברים המאכזבים ביותר בסרטים זה איך שפיטר ניסה להכניס אותה לכל סצינה, בין אם היא קשורה או לא, כשבספר מדברים עליה ממש מעט. תחילה ממש שנאתי אותה כי זה היה נראה כמו 'טוב נו, ליב טיילר, יפה כזאת, שמים אותה כדי שיהיה קצת רומנטיקה והבים יוכלו להזיל ריר', שזה מיותר בסיפור כזה... בעיקר עיצבן אותי ששמו אותה על פוסטר לבד של 'שיבת המלך' אבל את אאווין ששיחקה בתפקיד הרבה יותר מרכזי או אפילו את סאם לא שמו על פוסטר לבד... זה כבר באמת פתטי. אבל אני חושבת שאני כבר לא ממש שונאת אותה, הבנתי קצת מה פיטר ניסה לעשות עם הדמות שלה, הוא המציא סיפור שלם איתה שקצת מסביר את כל העניין, אבל חבל שהוא עשה את זה, היה יותר נחמד אם הוא היה יותר נצמד למקור...

S a p i r 2 5 5

New member
זה גם מה שאני חשבתי פעם...

שעדיף אילו פיטר הי נצמד למקור, ואז הבנתי דבר אחד - שה"ט, על פי המקור, בגירסה מומחזת על המסך - משעמם בעליל. הספר מרתק, אבל הקהל הרחב שלא קרא את הספרים לא יהנה מהסרטים אם הם יצמדו למקור. ולכן יש את הגירסה המורחבת - שהיא הרבה יותר נצמדת למקור.

אני דווקא...

לא שונאת את ארוון בכלל. ג'קסון רצה רומנטיקה כיאה לסרט הוליוודי אז הוא דחף אותה לכל חור אפשרי וזה נעשה קצת מגוחך, אבל לא נורא... ארוון, במקור, היא דמות שמעבירה מסר מאוד חזק. לאהבה אין גזע, גיל, וחוקים בכלליות. היא מוכיחה שאהבה תנצח את הכל (כן כן! קלישאה!) ואני חושבת שזה מסר מאוד חזק. בכלל, לנשים יש תפקידים מאוד חשובים. איאוויין שמציגה את הכוח הנשי שלא היה מקובל בתקופה של טולקין בכלל! *כפיים לטולקין!* גאלאדריאל הטהורה והתומכת. ארוון שמאמינה באהבה. וכו' וכו'. בסרטים תוקעים את ארוון יותר מדי וזה גרוע, אבל במקור ארוון היא דמות נפלאה ומרתקת. נ.ב- אני מתחפשת אליה בפורים!!! :) -טל-

אלרוס

New member
גלדריאל טהורה, חחח....

כשגלדריאל תהיה טהורה הודיעי לי בבקשה (ע"ע מאמר שלי)

Lordonya

New member
איזה מגניב

להתחפש לארווין בפורים...גם אני רוצה! זה ממש יפה, אבל בטח יהיה קשה, לא?!

אממ

את השמלה שלה תופרים לי (לכל המעוניינים, תופרים לי את שמלת ה- BLOOD RED אם זה אומר לכם משהו. שחורה עם שרוולים ענקיים בבורדו עמוק) ואוזניים יש לי קצת בעיה אבל אני מקווה שיסתדר. מתפללת שייסתדר!

אוקי.. היה נדמה לי שרובכם שונאים את

ארווין. אני באמת התעצבנתי שהוא דוחף את הרומנטיקה. זה סרט מלחמה!! רק מלחמות!! אני רוצה דם!! מלחמות! חרבות!! בלי נשים ורומנטיקה!!

זה בכלל לא נדמה לך... ../images/Emo10.gif

כמעט כיסחו אותי פה (או בפורום טולקין) כשכתבתי שארוון היא הכוכבת של הסרטים... נכון, הגזמתי, אבל גם התגובה שקיבלתי על מה שכתבתי הייתה ממש מוגזמת! וחוצמזה... כשהיה דירוג לשחקנים ואיך הם שיחקו את הדמויות, כמעט כולם (חוץ ממני) נתנו לה ציון 4 או בכלל 2 ובזמנו ממש התעצבנתי על זה! ועכשיו פתאום כולם אומרים שהם אוהבים אותה?!

אלרוס

New member
כמו שאמרתי, ארוון בטטה

אבל אני לדוג', אוהב נורא את הדמות של פרודו (יחסית) אבל שונא את המשחק של אלייז'ה ווד, מה לעשות שליב טיילר שיחקה את ארוון גרוע, גם בסרט לאעשו אותה כמו בספר, לאף אחד לא אכפת ממנה בספר, הרי היא לא עושה כלום אבל כשנותנים לה להיות בכל סצינה שניה זה מעצבן. לעומת זאת אני שם לב שלא אוהבים את גימלי כל כך (רוב הבנות) אבל כל הבנים, שמסתכלים על המשחק של הבנים, וכל אלו שבכלל לא מסתכלים על מראה חיצוני מסכימים שהוא שיחק נהדר בסרט והוא אחד השחקנים האיכותיים.

אני מתה על גימלי!

והשחקן שלו מצויין!!! "יש לי עיניים של נץ ואוזניים של שועל!" *חץ* "הגמד הזה נושם חזק כל כך שיכולנו לירות עליו באפילה!" חח זה היה חמוד... :)

nowhere woman

New member
אני אוהבת את גימלי:) אבל יש טובים

ממנו או כאלה שנמצאים ברמת המשחק (הטובה) שלו.. כמו: איאן מק'קלן, איאן הולם, בילי בויד, אנדי סרקיס(לדעתי).

אוקי...

בשביל לאהוב דמיות אני לא מסתכלת על מראה חיצוני (?)!!!!!!! פשוט שנאתי את הצינויות שלו שממש לא קשורה.

אלרוס

New member
אבל הוא לא רק ציניות

תחשבי על העומק שלו כדמות, את יודעת מה? בשבילך אני אעשה עליו מאמר, בסדר? אני אראה שהוא הגמד הפתוח ביתר לדברים חדשים (וכשמדברים על גמדים זה נס)

ChipiM

New member
וואי חולה על המאמרים שלך...

חחחחחחח קצת התחנפות לא תזיק... סתם.... תכתוב מאמר על בורומיר...?...?

למעלה