למה רובכם שונאים את ארווין?

לא אוהבות את גימלי?!

גימלי הוא כזה מותק, גם בספרים הוא מעולה ובסרטים... חבל שהוא קצת "נדחק לשוליים" (שמת לב שבסרט האחרון בקושי שמעו ממנו משהו?), וכמו שמישהי לפני אמרה כבר "עשו לו רצח אופי". הכוונה - בסרטים יותר הדגישו את הצד המצחיק שלו וביצם הפכו אותו לבדיחה, ואילו בספרים מודגש אומץ הלב שלו, תהליך ההתחברות שלו עם לגולאס ואפילו הפחדים שלו שרק הפכו אותו לדמות יותר עשירה. אני מאוד נהניתי מגימלי, וכשהלכתי לראות את שני הצריחים בקולנוע וזה היה מזמן... אני זוכרת שאחד מהדברים שהכי אהבתי, חוץ מארוון, כמובן (וסליחה אם אני מעצבנת פה) הוא שהראו המון את גימלי ולגולאס.

bonomami

New member
אני מאוד אוהבת את גימלי...

לא קראתי את הספרים (אני באמצע קריאה) אבל בסרטים הוא מוסיף כזה מן בידור, הומור. שהוא ולגולס (
) סופרים את מי שהם הורגים, וכזה זה נורא מוסיף לדעתי.

ליסאן

New member
אני לא חושבת ששונאים אותה

הדמות שלה פשוט לא מחוברת לסיפור. כל פריים שהכניסו אותה (חוץ מריונדל באחוות הטבעת , ובסוף שיבת המלך) היה מאולץ וזה נראה כאילו מנסים לנפח במיוחד בשבילה את התפקיד כי "לא נעים להם ששחקנית כלכך יקרה תעשה תפקיד קטן" וזה פשוט מעצבן !

פרפר15

New member
יש משהו שאני לא מבינה

את ארוון שמו בגדול על כל הפוסטרם כאילו היא דמות ראשית והיא הופיע רק 5 דקות בכל סרט נגיד בשיבת המלך היו צריכים לשים את מרי או פיפ]ין כי הם השפיעו הרבה על הסרט

Lordonya

New member
זה ברור...

זה כי היא יפה והיא מייחצנת את הסרט, קטע שיווקי. אבל על הפוסטרים שמו בגדול גם את אראגורן שהוא המלך...

bonomami

New member
גם צריך להבין

שגם שפיטר רצה להגשים חולם וכמה שיותר להצמד למקור.. הו גם רצה שהסרט יגיע לאוסקר אז הוא הכניס "מאפיינים" של הוליווד אמרו את זה אני חושבת חחחחח אני לא קוראת את כל ההודעות

למעלה