למה תימנים לא מצלחים בפוליטיקה

LEATHER REBEL

New member
זו רק את

אני בכל אופן חושב שעדיף לדעת לשיר את "ככלות ייני תרד עיני פלגי מים" של איבן גבירול, מאשר לשנן מנטרות של פוליטיקאים בגרוש. לו היה הדבר תלוי בי, הרי שמי שאינו יודע לנגן ולשיר היה נחשב לאזרח סוג ב' והיו לו פחות זכויות... אבל אולי זה רק אני. בתמונה: ראית איזו צביעות מצידם?

זה באמת רק אתה

איש איש והדברים בו הוא טוב... אני לא חושבת שאדם שלא מסוגל לשיר או לנגן טוב יותר או פחות מאדם שכן מסוגל.. בכלל הכישורים שלך מעידים עליך פחות ממי שאתה שוב- בעיני.. בנוגע לתמונה- צביעות צביעות אבל לפחות יפה בעיניים אח"כ תהיה קשת.....

הממ...אני לא חושב שאתה בעמדה

או חשיבות שמאפשרים לך לזלזל ברמתם של סופרים ומשוררים, חלקם גדולים וענקים בכשרונם אני בטוח, שחיו לפני מאות שנים. זה שלא מלמדים עליהם אומר שיש גיוון במקצוע, ולא שהם לא קיימים.

LEATHER REBEL

New member
שני דברים

1. אני לא זילזלתי באף אחד 2. אם הצלחת להבין שאני כן זילזלתי... סימן הוא שלא הבנת דבר ממה שאמרתי.

רק זה חסר לנו.......

הם יעבירו את רב הזמן במריבות על התקציבים וחוץ מזה....לא חסר לנו צרות במדינה?

התמ-ים

New member
בבחירות של 88 ו/או 92

רצו שתי מפלגות תימניות !!!! כ"א קיבלה כאלפיים-שלושת אלפים קולות. אולי זאת הבעיה. כשיש מפלגה אחת, מיד קמה לה מפלגה מתחרה, כששתיהן יודעות שבקושי יש להן סיכוי להצליח ביחד ... כשאני רואה את הנציגות התימנית בכנסת של היום, איתן כבל ... נו, טוב, אמרנו בלי פוליטיקה ...

LEATHER REBEL

New member
היו שתי מפלגות בבחירות 1988

אני זוכר את תשדירי תעמולת הבחירות. שתי מפלגות תימניות רצו לכנסת: "קל" ו "יען". התשדירים של שתי המפלגות היו מאוד לא אמינים, אבל הכי זכורים התשדירים של "יען" שבהם הופיעו דוברים במבטא תימני כבד מאד ואפילו בעברית עילגת שלא הוסיפה להם או לרשימה שום כבוד. פלא שהם לא עברו את אחוז החסימה?

ביסלי111

New member
מה הקשר בין התימנים שצריך מפלגה?

למה צריך מפלגה לתימנים? איזה אנטרס? היום כולם מעורבבים בעדות שונות... כל יהודי ממוצא תימני הוא בפני עצמו.. מי רוצה בכלל להשתייך לעדה של תימנים? כולם ישראלים תימני לא מעניין תימני כיום.

כי לנו כתימנים אין אמונה בכנסת ישרא

ביסלי אם אתה תימני ואתה מתעב את הליכודניקים שהוכיחו שהם מפלגה של נוכלים שמתחזים לאוהבי ארץ ישראל והם השמידו את גוש קטיף והחזירו את חברון החרדים השסניקים מסרחים ומגעילים וכל חברי הכנסת שלהם הם לפני בית סוהר או אחריו עם מנהיג החובש טיטול ולובש שימלה ורוב מצביעיו בבות חולי נפש המשתטחים על קברים ועושים ימבה כסף על מיים קדושים וכך ביסלי של אוסם תמשיך למי להצביע אני אומר עדיף להצביע לגנבים תימנים מאשר לגנבים מעדות אחרות

פוליטיקה../images/Emo35.gif הצחקת אותי../images/Emo6.gif

בקושי "אייקון" של תימני הצלחנו לארגן לנו...
ולמי שחושב שזה נעים לי להמשיך ולחזור על עצמי אז....

kobiav1

New member
פוליטיקה לא שווה הצלחה.

ברוב המיקרים פוליטקה נועדה לאנשים בורים שכוחם בא ממנהיגות וכריזמה והרבה רמאות!!!

למעלה