למה תמיד לעזעזל יש את התחושה הזאת בפול טילט

DaboR zx6R

New member
למה תמיד לעזעזל יש את התחושה הזאת בפול טילט

שכל פעם שאני מפקיד כסף לחשבון פתאום מתחיל ללכת טוב ואני עושה רווחים יפים ולאט לאט מתחילה ירידה ובאד בטים מטורפים ונורא קשה לעלות בחזרה זה מרגיש כמו סלוט משין בהתחלה נותן הרגשה טובה ואחר כך בולע הכל

FrecCo

Active member
אם תחפש כתבות על זה באינטרנט

אז תמצא עדויות של עשרות אנשים שחלקם אמרו שהם עובדים בחברה על כך שהאתר הזה ריגד ברמות ושחלק מהעניין זה ריצה מטורפת בתחילת הפקדה בשביל לשמור אותך אצלם ואז מתחילים הבד ביטים. אני אישית הפסקתי לשחק בפולטילט, אני משוכנע שהאתר הזה ריגד ברמות, יש המון דיבורים על זה בארה"ב והבנתי שמישהו הגיש תביעת ענק בכלל מול הרבה אתרים אמריקאים עכשיו על רמאויות. סטארס הוא האתר היחיד בעולם שהוכיח באופן משפטי שהוא נקי לגמרי. אני אישית משחק בסטארס וקרבון (שגם נחשב נקי) ומרוויח מצוין, אין לכם מושג (למי שעדיין בטילט) כמה החיים נראים יפים יותר כשבד ביט קורה באחוז נמוך לעומת ה-85 אחוז שהוא קורה בטילט. כן, אפשר לההרוויח בטילט ושם עשיתי את הרווח הכי גדול שלי בטורניר (700 דולר) ועדיין אני לא אעביר כסף לאתר הזה בחיים יותר, הוא ריגד וזו פשוט עובדה. ובנימה אופטימית זו בהצלחה למי שעוד מחזיק שם רול...מי יתן ותשחקו נגד משתמשים אמיתיים ולא רובוטים והבד ביטים שלהם יהיו גרועים משלכם :)

DaboR zx6R

New member
זה פשוט מתסכל

זו כבר פעם שלישית שלי שאני שילשתי את הסכום בחשבון ושוב אני חוזר לנקודות ההתחלה אני מתרכז בסיט אנד גו כל הזמן והיום אכלתי פעמיים טורניר אחרי טורניר באד ביט שאני בפיינל טייבל בראשון הייתי הציפ ליידר 6 שחקנים אחרונים ונפלתי עם AK צבע מול 88 שבפלופ יוצא K ושני לבבות על השולחן במצב של אול אין בטרן ובריבר יוצא לב אני מוציא את עצמי מחוץ לטורניר אחרי שהייתי ציפ לידר ולפני היד הזאת הפסדתי למשהו שנכנס אול אין עם 10 J ויצא לו סטריט ומיד אחרי זה הפסדתי עם הAK צבע מול 88 מצד שני יש הרבה שחקנים שמורווחים יפה מאוד בטליט אבל אי אפשר לדעת עד כמה זה אמין

AdAmD1

New member
נצל"ש קטן

את הכסף בסטארס אתה מוכר לאנשים או מושך דרך האתר? אם אתה מוכר, יש לזה באמת ביקוש? הסיבה בעיקרון שאני משחק בפולטילט (חוץ מהממשק) היא שיש בסיס קונים ענק.

FrecCo

Active member
מוכר ויש בסיס קונים.

כנס לפוקרניוז. שומדבר לא שווה את זה, לשחק בתוכנה שהיא באופן ברור ומוצהר ריגד. ושתבין, אני לא אומר את זה כשאני בטילט או משהו. קח מקרה מהיום למשל (יש לי רול קטנטן בFT שאני מנסה להגדיל ל-50 ואז אני מעביר דרך קליק2פיי לקרבון), אני יושב בקאש עם פוקט 5. מקבל רייז קטן פריפלופ ומשווה, שני שחקנים לפלופ. בא 87K אני מקבל צ'ק ומצ'קצ'ק חזרה. תופס 5 בטרן. מעלה ומקבל קול, רק משווה. בא 5 בריבר. אני עם קוואדס. דוחף מה שנשאר (יותר מהקופה) ומקבל אינסטנט קול. הבחור שהיה מולי כותב לי SICK. אמרתי לו "כן, קוודס.." אז הוא עושה לא "היה לי פול..פוקט 8" אז אני מסתכל בהיסטורי ורואה שאמת בדבריו. ישך מושג על כמה אחוזים הייתי בפלופ? פחות מאחוז אחד.. כתבתי לו "עזוב, פולטילט ריגד, לך שחק בסטארס או קרבון, הבד ביט הזה שקיבלת זו רק טעימה קטנה ..." האתר הזה הוא פשוט בדיחה גדולה ואני אומר זאת, כמו שאמרתי קודם, אע"פי שעשיתי בו את הסכום הכי גדול שלי בטורניר. זהו, לי אישית טוב להרוויח בקרבון וסטארס כשבד ביט הוא רק בד ביט ולא MORE-LIKELY- TO- WIN- THAN- THE- BEST- HAND- BEAT.

לפעמים זה גם יוצא הפוך ולטובה

הסכום הגדול ביותר שזכיתי בו בקאש משחק חד פעמי ברמה כזו .

FrecCo

Active member
רק שזה לא בד ביט

הובלת כל הדרך. זה קולר וזה גם מאפיין הרבה ידיים בפולטילט. נאטס מול סקנד נאטס קורה בלי סוף

Harleydude

New member
יש יד מפורסמת של דוואן בסטארס

שהוא מול קוואדס בפלופ ותופס ראנר ראנר סטרייט פלאש. אני דווקא בא מהצד השני, אני עברתי לטילט בגלל שנמאס לי מהוריאנס שאכלתי בסטארס, ותאמין לי אכלתי טוב טוב. שיחקתי קאש 0.5-1 ו0.25-0.50 בכמויות ואכלתי סווינג כזה שפשוט לא הייתי מסוגל לראות יותר את התוכנה. יש פה חבר'ה שלא רואים אותי ממטר בסטטיסטיקה אבל מה שאתה לא מפספס זה רק בגלל שהסיכוי נמוך לא אומר שזה לא יקרה, ולפעמים גם אחד אחרי השני. אם אתה משחק 2000 ידיים ביום אז כל יום תראה משהו שיש לו סיכוי של אחד לאלף, ואפילו פעמיים. פעם ב5 ימים גם תראה משהו של אחד לעשר אלף וכו' וכו'. וזה לא רק לגבי ידיים ספציפיות זה גם לגבי ריצות. וואללה אחי, שתבין, אני לא איזה אחד שיושב על רול של מיליונים ואני יודע מזה לרוץ זוועה וגם יודע מזה להיות בטילט של ילד בן 3. אבל בסופו של יום זה הכל חארטה, אנחנו לא הראשונים ולא האחרונים שחטפו ויחטפו ביטים. המפתח זה שיהיה לך רול מספיק חזק שתוכל לשכוח מזה כמה שיותר מהר ולהמשיך הלאה.

FrecCo

Active member
שמע

אין ספק שבשביל להצליח- רול גדול- חובה. אני לא מתיימר להגיד שיש לי הוכחות לריגדיות זו או אחרת של תוכנה או שעשיתי סטטיסטיקה מייצגת של עשרות אלפי ידיים. ואני משחק מספיק זמן פוקר אונליין כדי לדעת שבד-ביטים מכל הסוגים חוטפים, ובצרורות. HAVING THAT SAID- שיחקתי המון המון זמן בFT ואני, כשלעצמי, משוכנע שהתוכנה לא רנדומלית לחלוטין (אני אפילו מוכן להישבע שמדי פעם עליתי על דפוסים חוזרים והם עזרו לי לנצח המון SUPERTURBOS) ומשוכנע למדי שכמות הבד-ביטים שאני נותן וחוטף היא לא הגיונית סטטיסטית. אם לא יכולתי להשוות את זה לתוכנות אחרות, אז מילא, אבל היום אני משחק בסטארס ובקרבון (ובשניהם אני מורווח פחות ממה שאני מורווח בטילט!!! בזכות הטורניר שלקחתי בטילט. שים לב, ועדיין) וההבדל עבורי הוא גדול. אני רואה בד-ביטים עדיין אבל השכיחות שלהם לגמרי הגיונית בניגוד מוחלט לFT. אם אתה רוצה לשמוע את זה PLAIN AND SIMPLE אז כל האתרים הם ריגד בצורה זו או אחרת. מדובר בעסק, ועסק עושה מה שהוא צריך כדי למקסם רווחים, כמו שאמר פה יפה מי שטוען שהיה מתכנת של STARS ואני מאמין לכל מילה שלו, אומר דברים מאוד מאוד מאוד נכונים, מעניין לקרוא: http://www.pokerjunkie.com/viewtopic.php?f=20&t=13087&start=45 כך או כך, אני באופן אישי מרגיש שבקרבון בעיקר, אבל גם בסטארס, הבד ביטים באים בשכיחות הגיונית, ואני מרוויח שם יותר טוב מבטילט לאורך זמן. שכל אחד יעשה מה טוב לו

DaboR zx6R

New member
רק מדברים וזה קורה שוב

טורניר שאני משחק עכשיו במצב כל כך קריטי במשחק השחקן דוחף פרי פלופ אול אין ואני עונה זה מה שקרה

2המרפא

New member
סטנדרטי חחחח

תשמע אני בסשן אחד בראש שהלכו לי ה500 דולר שהרווחתי אותם מ10 היה לי 6 פעמים פול על פול כשארבעה פעמים זה היה בפלופ ועוד פעמיים בטרן כולם לרעתי וזה קופות של 100-150$

oshritmm

New member
"אני מקבל רק ידיים גרועות" זה משפט של לוזרים.

"אני מקבל רק ידיים גרועות" זה משפט של לוזרים. או שניהול המשחק שלך הוא בזבזני- אתה משווה הימורים גבוהים כשיש לך יד נמוכה וכשאתה מקבל יד טובה אף אחד אחד לא משווה את מה שאתה השוותה עם 6.7לב זה גורם לך לראות בעיקר את את הפלופים הפחות טובים שלך... ופחות את היותר טובים... לכן אני תמיד מנסה לשכנע את עצמי שזאת לא הפלטפורמה זאת אני... אבל עכשיו כשאתם מדברים על זה... זה יושב טוב עם ההגיון... נסיתי לשכנע את עצמי שהסטיסטיקה לא משקרת אלה שהיא פשוט הולכת לכיוונים קיצוניים מדי פעם.. דוגמא מהזמן האחרון- כאשר יש לך שני קלפים מאותה צורה ועוד שניים (מתוך 3) על השולחן קרוב מאוד ל50% שאחד מהשניים יביא לך פלאש. בפועל מתוך עשרות פעמים שהיתי בסיטואציה הנ"ל בזמן האחרון אני יכולה לספור על יד אחת את מספר הפעמים שקיבלתי פלאש ואני ממש לא מגזימה. במצב רגיל לא הייתי מתבכיינת כי אני מבינה שאחת לכמה זמן קורים מקרים קיצוניים לטוב או לרע (וכבר אני אתן דוגמא לטוב). אבל בעקבות התלונות שאני שומעת פה זה בהחלט אמור להדליק נורה אדומה. הדוגמא הטובה- לפני מספר ימים קיבלתי 2 רויאל פלאש בתוך 8 ידיים (ודווקא בפוקרסטארס). אני לא חושבת שיש הרבה שחקנים בעולם שקרה להם משהו דומה...

shaywh

New member
את צריכה ללמוד יותר טוב את הסטטיסטיקה...

הסיכוי להשלים את הפלאש הוא בערך 35%, לא קרוב ל50 בכלל. אם את חושבת על אחוזים שראית בתוכניות פוקר אז זה בגלל שהם כוללים סיכויים אחרים לנצח את היד, נניח לפגוע באס. אם את פשוט לא מכירה סטטיסטיקה אז שווה ללמוד. אם רוצים לראות איך סטטיסטיקה צריכה הרבה זמן כדי להתיישר (וגם זה לא ממש תיאור נכון) מספיק לזרוק 2 קוביות כמה עשרות פעמים. כל משחק ששבש שני אפשר לראות את זה. וחבילת קלפים זה דבר הרבה יותר מורכב מקוביה.

oshritmm

New member
הסיכוי לפלאש הוא 39.2% שזה 1 ל2.55.

שחקן נורמאלי לא נכנס עם 4 7 לב אלה עם קלפים יותר סבירים בוא נאמר מינימום- J 9 מאותה צורה במידה ונכנסת עם שני שחקנים נוספים וה-J הוא הקלף הגבוה בשולחן הסבירות שלך ליד מנצחת הוא 48 אחוזים. סיכוי טוב לדעתך? בוא נאמר שלשולחן נכנסו 5 שחקנים. אחת ל2.5 פעמים אתה תקבל פלאש ותנצח ב95% מהידיים. אם זה לא נראה לך סיכון סביר כדי לתת הימור קטן (במידה ואין זוג על השולחן) תחזור לשש בש.

shaywh

New member
לא מדויק...

אני כותב את זה על תגובה שנייה שקשורה לסטטיסטיקה פה נראה לי. הסיכוי לפלאש הוא 35% בגדול, החישוב הוא אחד פחות 38/47*37/46 יוצא 34.9676... ברור שאני מהמר עם פגעתי בזוג ופלאש דרואו, רק שרוב הזמן לא מקבלים קומבו דרואו. הסיכוי לקבל דבר כזה (קומבו כלשהו) עם סוטד קונקטור הוא בערך אחד לשמונה. מה שמקצוענים אומרים על ידיים סוטד בהולדם בגדול זה לא שאולי נעשה פלאש, כי הם יודעים שהסיכוי נמוך. הסיכוי שהוא יהיה על הפלופ הוא בכלל 0.84% שאי אפשר לבנות עליהם. הם מחפשים רק את הפלאש דרואו שיעזור להם לשחק את היד.

FrecCo

Active member
חחח וואו...

אז לפי מה שאת אומרת כדאי לי להתאבד על כל פלאש דרואו J היי. הכי מצחיק אותי זה שבהתחלה את אומרת שאנשים לא נכנסים עם ידיים נמוכות, "מינימום 9 J", ואז בשולחן של 5 שחקנים "J הוא הקלף הגבוה בשולחן"... זה לא שהמסקנה שלך רעה (לתת הימור עם פלאש דרואו שזה חצי-בלוף זה סבבה), אבל הדרך לשם עקומה לאללה..

Harleydude

New member
הסיבה שאת שומעת הרבה על ביטים "דומים"

זה בגלל שאפ'חד לא בא ופותח פוסט "וואללה אל תשאלו תפסתי סט מול טופ פייר שנינו נכנסנו אול אין וניצחתי". מן הסתם אנשים רק כותבים על ביטים ותכל'ס גם את זה אנ'לא מבין. כאילו וואללה, תאמינו לי שראיתי בחודש האחרון מספיק סטאפים מזעזעים כולל 1 אאוטר, 2 7 מול נאט פלאש שתפס ראנר ראנר פול וכו' וכו' אבל למה להתערבב על זה, בחייאת, לא משנה איפה תשחקו בסטארס, בטילט או במשחק של השכן הדברים האלה קורים ויקרו עוד הרבה פעמים, זה חלק בלתי נפרד מהמשחק (ובאיזשהו מקום -טוב שכך).

למעלה