למה תמיד לעזעזל יש את התחושה הזאת בפול טילט

oshritmm

New member
במצב רגיל לא הייתי מתבכיינת אלה להפך...

אני יודעת שתמיד זוכרים ומדברים יותר על הפרוסת ריבה שנפלה עם הפנים לרצפה. אבל לצורך הדיון העלתי את המקרה האישי שלי.. במידה ויש תביעה ומדובר יותר בפלטפורמה ספציפית שעליה יש יותר תלונות אז אולי כן יש מקום לקחת את העניין בחשבון.. shaywh הוכחת לי שיש לי מה ללמוד ואני עוברת לשש בש עד להודעה חדשה.

shaywh

New member
חחחח גם בשש בש יש כסף בימינו

שלא לדבר על זה שבשש בש רציני גם חושבים על הסטטיסטיקה. בכל מקרה, פול טילט אתר עם שחקנים הרבה הרבה יותר אגרסיבים מקרבון. ואני שיחקתי בקרבון מהרמות הכי נמוכות עד לבליינדים של 2-4 דולר ובפול טילט עד ל0.5-1 דולר. לא שאני סתם זורק. יש שולחנות בבליינדים של 2-5 סנט בפול טילט שלא רואים בעיניים את קרבון 1-2 דולר מבחינת אגרסיביות. ככל שהמשחק יותר אגרסיבי יהיה יותר ואריינס וזה אומר גם שנראה יותר בד ביטים. כשאנשים מתלוננים על פול טילט הם תמיד צריכים להראות מה יש להם להרויח מול מה שיש להם להפסיד. בגלל שאין להם כ"כ מה להרויח מזה שאנשים יתרוקנו (עדיף להם שישחקו כמה שיותר ושירד הרייק) הם אומרים שהשחקנים האחרים הם רובוטים ולא אנשים אמיתיים. נו באמת. לגבי הטענות שהסטטיסטיקה לא מסתדרת, הייתי רוצה לשמוע אותן פעם אחת מאדם שמראה את זה ביחס להתפלגות הנורמלית ולא לתחושת בטן שלו. זה לא שאני גאון סטטיסטי אבל אני יודע שחלק מהאנשים שמשחקים הרבה הם כן, ואני גם רואה אותם עולים על שחקנים רמאים בעצמם, ואני סומך על הקהילה של הפוקר שתעלה על דברים כאלה. יש אנשים ששומרים ומנתחים היסטורית ידיים של מאות אלפי ידיים ואפילו יותר מזה.

סתם הערה... בפוקר אין בכלל התפלגות נורמלית

אלא שלל התפלגויות אחרות (בינומית, גיאומטרית, בינומית שלילית, היפרגיאומטרית, פואסונית... בערך לכל מקרה שרוצים לבדוק בפוקר אפשר להתאים לפחות אחת מההתפלגויות האלה). למעשה אני לא מצליחה לחשוב על אף מקרה בפוקר שמתאים להתפלגות נורמלית, אולי מלבד התפלגות הגבהים של השחקנים...

shaywh

New member
בטח שיש

קודם כל- כל משתנה מקרי שיש לו תוחלת ושונות אפשר לתקנן. אולי בפעם אחת, נגיד כשמריצים קוין-פליפ, התפלגות נורמלית לא שייך אבל בטווח הארוך יהיה אפשר למקם את התוצאות רק על התפלגות נורמלית. תהיה התפלגות נורמלית של התוצאות של הרבה אנשים. אפשר גם לעשות עם התפלגות סטודנט והכל עם שונות אמפירית אבל זה לא משנה כרגע. מעבר לזה, לדעתי זה לא נכון להתייחס אל הקלפים כאל הסטטיסטיקה היחידה שמעורבת בפוקר. היריבים שלנו הם גם משתנים מקריים, ויש תוחלת ושונות גם ליכולת של היריבים בכל רמה. כנ"ל לגבי המיינדסט שאיתו משחקים ועוד הרבה דברים כאלה.

זה נכון שחלק מההתפלגויות שציינתי

מתקרבות להתפלגות נורמלית באוכלוסיות גדולות של מקרים, אבל עדיין מבחינת המקרה ה"בסיסי" - מדובר בהתפלגויות אחרות. לתקנן אפשר הכל (כמו שאומרים, סטטיסטיקה זה המדע של לענות את הנתונים עד שהם יודו.. אז אפשר להציג אותם איך שרק רוצים, אם זה משרת את המטרה
) התפלגות t פחות רלוונטית כאן, כי (לדעתי, תקן אותי אם אני טועה) כל המקרים שאפשר להשתמש בהם בהתפלגות נורמלית הם קירובים לנורמלית שמבוססים על חישובים סטטיטיים (למשל התפלגות בינומית, התפלגות לפרופורציות וכו') - כך שהחישובים של מאפייני ההתפלגוץ הנורמלית הם הסתברותיים טהורים, ולא מצריכים חישוב שונות בהסתמך על מדגם (כמו בהתפלגות t). במה שנוגע ליריבים... זה נכון שאפשר להניח שכמעט לכל תכונה אנושית שמעורבת כאן יש התפלגות נורמלית, אבל מדובר במשתנים שקשה מאוד לבדוק ולכמת אותם - מידת אגרסיביות? מידת "התקפלות"? ואיך מודדים יכולת ומיומנות? מה המשתנה, איך מכמתים אותו, איך בודקים אותו, איך מנקים רעש של משתנים אחרים (דבר שלדעתי הוא קרוב לבלתי אפשרי, אלא אם עושים ניסוי שיטתי שנותן לאנשים את אותה יד ובודק את התגובות שלהם לסיטואציות שונות לאורך מאות ואלפי חזרות...). כך שזה קיים, אבל זה לא מעשי במיוחד. יכול להיות שהרווחים מתפלגים נורמלית, אבל אני חושבת שזה יהיה יותר קרוב לחוק ה-80/20 מאשר לנורמליות (20% מהשחקנים מרוויחים 80 אחוז מהכסף). למה? כי זו ההתפלגות שטורנירים מייצרים, ונראה שקבוצת האנשים שמגיעה לכסף היא לא משתנה מקרי ואקראי, וגם במשחקי מזומן אני חושבת שנגלה שיש תוצאות דומות (לא משהו שמדדתי, אבל ככה נראה לי - רוב האנשים, נניח 80%, מפסידים או מאוזנים, ומיעוט האנשים מורווחים לאורך זמן).

shaywh

New member
*לא דברו על השורה התחתונה של הרווח

דברו על סאק אאוטים וסטאפים (או קולרים) ועל זה שהכמות שלהם לא נורמלית בפולטילט לפי התחושה של הרבה אנשים. מהרגע שמגדירים מה זה כל דבר אפשר לבנות התפלגות נורמלית ולהגיד כמה ממנו אנחנו מצפים לראות על פני X ידיים. טענה מבוססת שמה שקורה בפול טילט לא סביר סטטיסטית צריכה להתבסס על ניתוח בסגנון הזה ועוד לא יצא לי לראות משהו כזה. לגבי רווח באינטרנט- קודם כל יש גם רייק וזה גורם מאוד חשוב, במיוחד ברמות הנמוכות. כמות האנשים שמרויחים בפועל היא באזור של ה10% ומטה, כל השאר מפסידים בסופו של דבר. לגבי היריבים- אגרסיביות נמדדת ומכומתת בפוקרטראקר ובHEM... נכון שאי אפשר למדוד הכל אבל אני פשוט אומר שזה גם חלק מהעסק ואנשים לא תמיד מודעים לזה. לפני כמה ימים למשל היה לי מזל רציני לשחק מול מישהו שהשווה לי אול אין עם גאטשוט ובאק-דור פלאש (6-9 על פלופ של 2-8-10). מאז זה לא חזר על עצמו וחבל...

eran2889

New member
לי תמיד היה שם משהו מריח מאוד לא טוב

כשהתחלתי לשחק בפול טילט הפקדתי 50$ וגעתי מהר ל 350$ ואז התחיל משהו מוזר ביותר. "מזל רע" במרכאות כפולות. כל פעם בפלופ היתה לי את היד הטובה ביותר ואין פעם שלא הלכתי עם זה אול אין והיריב כל פעם קיבל את הקלף שלו ואפילו שני קלפים בול שהוא צריך היה כדי לנצח. משהו מטורף לגמרי. אם הדרך היחידה שלו לנצח היתה לקבל למשל 3 וגם 7 היה בא בטורן 3 ובריבר 7 . עכשיו שתבין דבר כזה יכול לקרות למרות הסיכוי הקלוש שהוא 1/7 * 1/14 . אפשרי שזה יקרה העניין שזה היה קורה כ"כ הרבה פעמים - כמעט כל יד עד שאמרתי לעצמי שיש שם משהו מאוד מסריח ככל הנראה והפסקתי לשחק שם. ******* 100 ש"ח חינם למסחר ממונף במטבע חוץ, נפט ומדדים. כל אחד מקבל את הבונוס חינם ויכול לנסות http://www.plus500.com/?id=9380&pl=2

Shaycus

New member
דבר עם דניאל נגראנו

יש לכם לא מעט על מה לדבר בקטע הזה

Shaycus

New member
ברור שיש משהו במה שאתה אומר

אם מישהו חושב שHSP משוחד אז זאת עילה לאמ-אמא של התביעות אבל לפעמים יש תחושות שקשה להאשים את הבנאדם שהם קיימות פה, שים לב כמה אנשים פה חיים בתחושות האלה..זה לא מקרי

Shaycus

New member
נאלץ להסכים

עם כל הכבוד בהחלט משחקים ביותר שולחנות באינטרנט באשר בלייב אבל זה לא הגיוני שקורה לי 3-4 פעמים באותו יום שאני מדבר על הפלופ פלאש עם K גבוה ולשחקן השני יש גם פלאש עם Q גבוה, על הפלופ רבאק.. אני לא חושב שזה קרה לי יותר מפעם אחת כל החיים ששיחקתי בלייב

Shaycus

New member
לפרוטוקול

הבחור עם K כל הזמן זה אני ככה שאני לא מדבר ממירמור, אני יוצא מורווח מכל הידיים האלה אני פשוט מסתכל ונדהם כל פעם מחדש איך זה קורה

Ofirdt

New member
גם לי הייתה מזמן נורה אדומה

הפסדתי 7 פעמים עם סט על סט בפלופ, במציאות זה קורה בערך 1 ל 100 פעמים שאתה פוגע בסט ועוד מישהו פוגע איתך בסט בפלופ עשרות פעמים הפסדתי עם ראנר ראנר ולי יצא אולי 5 פעמים ראנר ראנר וגם זה בהגזמה, המון המון באד ביטים לא מהעולם הזה כבר התחלתי לחשוד מזמן, עכשיו אני רואה שאני צודק, זה מגיע למצבים שכבר ידעתי מראש שאני אפסיד המון המון פעמים אתה מוצא את עצמך עם KK והרבה יותר ממה שהסטטיסטיקה מראה יוצא AA לשחקן מולך ועוד המון מקרים שאני לא זוכר יש גם סרטון ביוטיוב שראיתי שחקן עושה אול אין כל יד בסיט אנד גואו ולוקח את הטורניר והוא במשך יותר מ10 ידיים לוקח את כל השחקנים לא משנה איזה קלפים היו לו, חפשו את הסרטון אני פשוט לא מוצא בכל מקרה אני עובר לפוקר סטארס

Southparking

New member
../images/Emo72.gifאני זוכר שפעם היו פה משתמשים שהגנו עלFT

מוזר שהם לא מגיבים. סתם ננצל"ש באד ביט מפתיע, בעיקר כי באותו רגע חשבתי שאין דרך שאני מפסיד (אולי נעשה שירשור באד ביטים?)

AdAmD1

New member
סליחה, טעות שלי :) רק 3 בריבר

רק עכשיו חזרתי למשחק אחרי כמה חודשים, עוד מותר להתבלבל :)

sx4

New member
תגובה מבחור חדש בפולטילט

התחלתי לשחק ב 0.05-0.1 ...כמובן שהכל בא לקראתי :p התחלתי עם 3.5 כניסה ,לא קיבלתי יותר מדי ידיים חזקות ,אבל אם הייתי בקופה ,לרוב פגעתי בפלופ,ושיחקתי עם זה כמו כל אחד . בכל מקרה ניגש לנקודה : הייתי עם 10 דולר אחרי חצי שעה של משחק ,קיבלתי 9-5 אוף ,בביג בליינד,נתתי צ'ק ,אני ועוד שניים,אחד בסמאל,אחד במידל,פלופ ,5,5,6 אני נותן נותן צ'ק ,המידל נותן רייס,אני נותן רירייס,הוא אול אין ,"פה חשדתי" . חשבת חשבתי ,השוותי ,הוא כיסה אותי , הוא מראה לי 5,6 ,אני עם 9,5 .... AND THE RiveR is 9 :O אני הייתי מבולבל לגמרי ...

למעלה