למה תמיד לעזעזל יש את התחושה הזאת בפול טילט

Ofirdt

New member
פעם אחת זה קרה לך?...

קרה לי עשרות פעמים, ותמיד תשימו לב אם יש לשני שחקנים או שלושה יד עם אס המון המון פעמים, שובר את הסטטיסטיקה יוצא אס בפלופ וזה האחרון בחפיסה שלא נדבר גם על זה שהמון המון פעמים יש לך KK ולאחד שהולך איתך אול אין אחרי כמה העלאות יש AA ראיתי את זה עשרות פעמים, לא הגיוני כל כך הרבה במציאות, במציאות אחת מתוך 24 פעמים אם אני לא טועה או משהו בקירוב זה קורה, תקנו אותי אם אני טועה בכל מקרה אני כבר התייאשתי מהפול טילט כבר מזמן

Kgt1

New member
אה?!? אני אולי לא מבין, אבל זה 4 אאוטר בריבר?

זה לפחות 3 יותר ממה שיריבים של איגור צריכים ביום מעונן.

כנראה שנמאס להם לדבר אל הקיר.

אנשים שמאמינים בשטויות ימשיכו בלי קשר לכמה פעמים אתה תסביר שזה שטויות...

הויכוחים האלה תמיד מזכירים לי ניסוי מפורסם

שעשה מרצה לסטטיסטיקה לתלמידיו בשיעור הראשון כדי להדגים להם את חוסר ההבנה הטבוע בבני האדם לגבי טיבה האמיתי של האקראיות. הוא נתן להם כשיעורי בית מטלה - להטיל מטבע 100 פעם ולרשום את התוצאות שהתקבלו לפי הסדר. אבל, הוא אמר להם, אם אתם מתעצלים - אתם יכולים "לזייף" את התוצאות שלכם ולרשום תוצאות מזויפות אך כשיראו כאמיתיות. יום אחרי זה, לקח המרצה את התוצאות והפלא ופלא - הוא ידע בדיוק מי זייף את התוצאות שלו ומי ביצע את הניסוי בפועל. והשאלה היא - איך הוא ידע? מישהו רוצה לנחש?

באמיתיות לא היה רצפים ארוכים של אותה תוצאה?

נגיד ראש 8 פעמים ברצף וכו'

stac

New member
יש לי את ההסבר המושלם מה קורה שם

המון שחקנים גרועים שישחקו עם כל יד ובכל מצב, לכן רואים הרבה ידיים חזקות מופסדות מול חלשות

stac

New member
לדומא כשאני עושה רייז עם AA פריפלופ

אני לא מצפה למצוא שחקנים עם 79 אוף עונים, אך עדיין הם עונים וגם מנצחים ובהרבה ידיים גם מנצחים

Harleydude

New member
וואי אני כ''כ שונא את הדיונים האלה

יצא לי לראות ולחוות כל דבר אפשרי ומספר פעמים כולל 1 אאוטרים, ראנר ראנרים עם 2-7 שהופך לפול בקופת 3בט 150 ב''ב עמוק, סטרייט פלאש על נאט פלאש, סט על סט בפלופ שהופך לרביעייה בטרן ומפסיד לרביעייה יותר גבוהה בריבר וכו' וכו'... וכן, יצא לי גם להיכנס לטילטים של רול של 4 ספרות. אני לא מתנשא ולא מכריז על עצמי כעל איש הקול, היו לי את הנפילות שלי אבל חלאס, כמה אפשר לטחון את הנושא הזה, מי שרוצה להצליח בפוקר אפילו בטווח הקצר חייב להבין שזה חלק מהמשחק, בגלל זה הוא רווחי, ולהתעצבן על זה הופך את הכסף שלך למטרה בגודל יוקוזונה. וואללה כבר אמרתי פה שאני באתי מהצד השני, עזבתי את סטארס בגלל שאכלתי תקופה פ-ס-י-כ-ית של וריאנס ובאתי לפול טילט ופתאום הכל נראה לי הגיוני (בהתחלה). אבל מזה הגיוני בכלל? הרי הגיוני שהדברים האלה יקרו וגם הגיוני שלפעמים הם יקרו גם אחד אחרי השני. ג'סוס, זה פוקר, עצם הסיבה שיש דונק שישים חצי מהערימה שלו על הקו וינצח זו גם הסיבה שהוא יחזור לשלוחנות להפסיד הכל בחזרה. זה מה שהופך את הפוקר לרווחי בשביל אנשים מסויימים . וזה לא פונקציה רק של יכולת בשולחן , לא סתם נושא הפסיכולוגיה והטילט נלעס למוות. אתם יודעים מה? רוצים משחק של יכולת נטו? חשיבה אנליטית, אינטלקטואלית, אסטרטגית ומשחק מוחות טהור? לכו לשחק שח. תראו מזה כשמישהו לא רואה אתכם ממטר ואין מצב שהזוג שלכם יתפוס סט או שתשלימו את הפלאש ואיך אוכלים אתכם בלי מלח פעם אחר פעם שחקנים שסה''כ בקטנה יותר טובים מכם. המטרה (לדעתי כן?) זה לא להפוך לאיזה רובוט שלא שם זין, ברור שזה מבאס להפסיד עם אסים ערימה ענקית בטורניר שהייתה יכולה למקם אותך בראש הטבלה או איזה חופן דולרים, המטרה היא לדאוג שהבאסה שתחווה תהיה כמה שיותר מינורית עם השפעה חולפת במהירות. איך עושים את זה? שומרים על בנקרול בכדי שהעקיצות לא יפגעו, לומדים מאיפה מגיע הטילט (החלק השמאלי של המוח שדופק לנו את החשיבה האנליטית ומה שגרם לנו לנצח עד עכשיו) ואיך הוא לא מועיל, כי ספוטים עם תוחלת חיובית תמיד יהיו סטטיסטית. ופשוט מקבלים את זה שזה חלק מהמשחק, מושכים בכתפיים, וחוזרים לשחק. אם שחקן לא מצליח לעשות את זה אז שישקול או להפסיק (כי הוא סתם שורף כסף) או שישחק פרירולים\על אחוז מ-א-ו-ד קטן מהכסף שלו בחיים האמיתיים כי פשוט חבל.

למעלה