למה?!?

גהה

New member
למה?!?

למה כולם פה שונאים את קיקיו?! מה רע בה? לדעתי היא דמות דווקא פסדר כזאת..

inulove

New member
נכון..

ושמתי לב שקיקיו בהרבהההההההההההההה יותר יפה מקגומה! אבל אני בכל זאת אוהבת את קגומה,ומעדיפה את קגומה ואינויאשה ביחד..

J e i n

New member
שתיכן צודקות!

קיקיו היא בכלל הקורבן, לא ההיפך, מסכנה מה שנאראקו עשה לה, ועכשיו עוד קאגומה תופסת את מקומה.. אבל אני בכל זאת מעדיפה את אינו יחד עם קאגומה, קיקיו זמנה כבר עבר..

Fay Wood

New member
קיקיו נחמדה... כל עוד היא מתה!!!

באמת היא הקורבן, והסיפור שהיה בינה לבין אינו היה סיפור מדהים ועצוב... אבל אני מעדיפה בהרבההההה את אינו וקאגומה ביחד וכל עוד קיקיו... אההה קיימת (כי היא לא בדיוק חייה..) אז היא הורסת להם!!!! זה למה אני שונאת אותה...

למה שונאים את קיקיו-הסיבות!

דבר ראשון *רעשן רעשן* כי לא נכנס לכותרת 1. היא גונבת נשמות של נערות מתות כדי להמשיך לחיות 2. היא הורסת לקגומה ואינו 3. באחד הפרקים היא גנבה לקגומה את הנשמה 4. היא ניסתה לשאוב את אינויאשה לגהנום אם זה לא מספיק לשנוא אותה, אני לא יודעת מה ישכנע אותך.... נכון היא קורבן טראגי, אבל זה לא אומר שמה שהיא עשתה ותעשה בעתיד לאינו ולקגו ולאחרים הוא בסדר!!!!

דופיאשה

New member
שולחים לי מסר בפרטי ואומרים בהתלהבת

אני רוצה להשתתף בגמד ענק ושמי הוא:

איררון

New member
למה../images/Emo35.gif

הרעיון טוב ומתאים מאוד ל-ביפ *צונזר* בת-ביפ *צונזר*

איררון

New member
../images/Emo132.gifהאמת היא

שלמרות שאני שונא את *רעשן רעשן* היא הסיבה שהיחסים בין אינוישה וקגומה מתחממים

היא באמת יותר יפה...

אבל יש בה משהו מרגיז :/ היא לא מתייאשת.. כל פעם היא מנסה מחדש להרוג את אינו.. זה מרגיז.. :/

J e i n

New member
היא כבר לא רוצה להרוג אותו. נראה לי

אחרי שנודע לה שהוא לא עשה לה כלום והוא עדיין אוהב אותה היא הייתה צריכה ללכת לגיהנום, כי היא כבר פתרה את העיניינים הלא גמורים שלה בעולם. לגיהנום ולא לגן עדן בגלל מה שהיא עשתה לנשמות ועוד... והיא רצתה שהוא ילך איתה.. זה הכל

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifיש בה משהו מרגיז

לויודעת מה... אולי זה שהיא מסרבת להכיר באמת שזה לא היה אינויאשה שהרג אותה וחייבת לנקום בו על כלום|:

be a bee

New member
אממ

היא כבר לא מסרבת להכיר באמת שזה לא אינויאשה שהרג אותה, קאגומה סיפרה לה בפרק שהיא חזרה, ואז היא הבינה שזה לא אינויאשה[?] או שהיא הבינה את זה כשאינויאשה אמר שהוא כל הזמן חושב עליה, לא יודעת, אחד מהמקרים:p. בכל מקרה כי כבר יודעת שזה לא הוא, היא שאלה את קאדה על נאראקו באותו הפרק כדי לנקום בו.

harar8

New member
אם כבר

יש פה גם כמה ששונאים את קאגומה למה? יש כאלו שקוראים פקצה וקרציה אז למה? מה רע בה? לדעתי היא דווקא בסדר ומתוקה ואני אוהבת לראות אותה עם אינו.

למעלה