קיקיו היא בכלל הקורבן, לא ההיפך, מסכנה מה שנאראקו עשה לה, ועכשיו עוד קאגומה תופסת את מקומה.. אבל אני בכל זאת מעדיפה את אינו יחד עם קאגומה, קיקיו זמנה כבר עבר..
באמת היא הקורבן, והסיפור שהיה בינה לבין אינו היה סיפור מדהים ועצוב... אבל אני מעדיפה בהרבההההה את אינו וקאגומה ביחד וכל עוד קיקיו... אההה קיימת (כי היא לא בדיוק חייה..) אז היא הורסת להם!!!! זה למה אני שונאת אותה...
דבר ראשון *רעשן רעשן* כי לא נכנס לכותרת 1. היא גונבת נשמות של נערות מתות כדי להמשיך לחיות 2. היא הורסת לקגומה ואינו 3. באחד הפרקים היא גנבה לקגומה את הנשמה 4. היא ניסתה לשאוב את אינויאשה לגהנום אם זה לא מספיק לשנוא אותה, אני לא יודעת מה ישכנע אותך.... נכון היא קורבן טראגי, אבל זה לא אומר שמה שהיא עשתה ותעשה בעתיד לאינו ולקגו ולאחרים הוא בסדר!!!!
אחרי שנודע לה שהוא לא עשה לה כלום והוא עדיין אוהב אותה היא הייתה צריכה ללכת לגיהנום, כי היא כבר פתרה את העיניינים הלא גמורים שלה בעולם. לגיהנום ולא לגן עדן בגלל מה שהיא עשתה לנשמות ועוד... והיא רצתה שהוא ילך איתה.. זה הכל
היא כבר לא מסרבת להכיר באמת שזה לא אינויאשה שהרג אותה, קאגומה סיפרה לה בפרק שהיא חזרה, ואז היא הבינה שזה לא אינויאשה[?] או שהיא הבינה את זה כשאינויאשה אמר שהוא כל הזמן חושב עליה, לא יודעת, אחד מהמקרים. בכל מקרה כי כבר יודעת שזה לא הוא, היא שאלה את קאדה על נאראקו באותו הפרק כדי לנקום בו.