גמני אגיב^_^
כי- *היא מאגניבה - עניין של טעם.~_~ אלו סיבות למה אני אוהבת אותה.. לדעתי היא מאגניבה^_^ *היא ואינויאשה כל כך חמודים ביחד^_^ - היו. עכשיו הם לא. בטח שכן^_^ הוא כל הזמן רודף אחריה.. קאוואי^__^ *היא נורא חזקה - גם נארקו, ולא אוהבים אותו בגלל זה.oO נכון, אבל הוא לא מגניב *היא יודעת להשתמש בחץ וקשת - גם קאגומה. (בדרך כלל היא קולעת, את סתם ממעיטה בערכה.) מדי פעם הולך לה..
אבל את חייבת להודות שקיקיו הרבה יותר טובה מהפקצה *היא יפה (ואתם לא יכולים לומר שלאoO) - כן, אבל סך הכל אם אני אשנה קצת את הפנים והשיער של קאגומה/סאנגו הן גם יראו ככה. רוב האנימהגירלז נראות די אותו הדבר. "די".. לא הכל אותו הדבר.. הפקצה וקיקיו לא כל כך דומות, ולדעתי קיקיו יותר יפה מהפקצה.. * יש לה שיקיגאמיות כל כך מאגניבותתתתת!!!!*_*|סןףספוילר| הן מאגניבות. היא לא. הן מאגניבות. היא עוד יותר *ויש לה גם את היצורים החמודים האלו (אני לא זוכרת איך קוראים להם) שמביאים לה נשמות^_^ שימידמצ'ו. הם מאגניבים. היא לא. הם מאגניבים. היא עוד יותר. *היא חכמה - מממ, נכון. האי^^ *היא מסתדרת טוב עם ילדים^^ - גם קאגומה. אבל אני לא אוהבת אותה בגלל זה... פקצה טיפשה~_~ *היא הגנה על השיקונוטאמה^^; - גם קאגומה. אבל קיקיו לא ניפצה אותה ועכשיו, למה אני שונאת את הפקצה- *כי היא פקצה, וזה לא דבר שאני מחבבת - היא לא פקצה. נא לקרוא "עשר סיבות למה קאגומה לא פקצה" מקומונת אינויאשה. קראתי. אני עדיין חושבת שהיא פקצה *היא מתעוותת הרבה פעמים - אני לא שמתי לב. רק בסרט. אני שמתי לב;; זה היה מפחיד *קנאית - תכונה אנושית ביותר. גם אינויאשה קנאי למרות שיש לו סיבה הרבה פחות טובה מלקאגומה להיות כזה. תכונה אנושית, נכון, לא אמרתי שלא. פשוט אמרתי שהפקצה מקנאה הרבה.. והיא גם מוציאה את זה על אינויאשה.. (
?) כן, זאת באמת אשמתו שהוא הלך להיפגש עם קיקיו, והיא לא היתה שם..(|סוףספוילר|?) *בגללה השיקונוטאמה התנפצה - היא לא התכוונה. קיקיו נתנה לנארקו חצי מהשיקונוטמה.>< יאפ.. נכון שקיקיו מאגניבה?
*היא כל הזמן מקשיבה לצד של שיפו ולא לצד של אינויאשה - ~_~ את לא יכולהלא להסכים עם זה
*אין לה מכנסיים בארון - ככה זה כשאתה דמות אנימה. המבחר בבגדים מוגבל לחצאיות באורך חמישה ס"מ. לא איכפת לי.. שתשיג מכנסיים!>< *יש לה קול מעצבן - לא נכון.oO יאפ *כל פעם שהיא לא מצליחה לפגוע במישהו, היא או שהיא פיספסה בכוונהoO - היא פוגעת הרבה ובמטרות ממש קשות, ולמדה ממש מהר. אולי, אבל לא לזה התכוונתי.. היא מפספסת את המטרה ואומרת שזה היה בכוונה (נזכרתי במצגת של נטע.. ראית אותה?) *היא עושה רק מה שהחברות שלה אומרות לה לעשות.. היא לא יכולה להתנגד..טחח, אם היא הייתה עושה מה שהחברות שלה היו אומרות לה לעשות היא הייתה יוצאת קבוע עם הוגו קון ועוזבת את אינויאשה. אז את אומרת שהיא מתנגדת לחברות שלה? *היא די.. אמ.. משחקת עם הוג'ו קון..זה די הוא רודף אחריה. נכון, אבל היא יכולה פשוט להגיד לו שהיא אוהבת מישהו אחר.. אני די בטוחה שזה יהיה לו פחות כואב מלגלות שהפקצה שיחקה בו..