למה?!?

קיקיו נדחפת P:

אם היא מתה אז היא מתה! בשביל מה הקימו אותה לתחייה?! חחח היה פרק מדהים עם קגומה אינו וקיקיו שקיקיו ניסתה לקחת את אינו לגהנום. וואי זה ממש ריגש אותי :) [אממ מה הקשר עכשיו?!]

בעיניי...

אממ קגומה קופצנית כזאת...אולי בגלל שהיא דיי צעקנית זה מזכיר פקאצה XD קיקיו מסכנה בעיניי..אני מרחמת עליה יותר מאשר שונאת מי שהכי מעצבן הוא סבא של קגומה!!! מה זה המחלות האלה שהוא ממציא שיש לקגומה?!?! חעחעחעחעחעח XD

BaBy AnImE

New member
אנשים או שהם שונאים את קיקיו

או את קאגומה אני לא מבינה מה הנקודה... הם במיילא אותה האחת, נכון? =\

J e i n

New member
נצל"ש (כן, אני רואה שיש למעלה

שירשור כזה) כל מישפה עכשי מוזמן לסור לצ'אט!

Buyo H

New member
אני אוהבת את קיקיו^_^

כי
- *היא מאגניבה *היא ואינויאשה כל כך חמודים ביחד^_^ *היא נורא חזקה *היא יודעת להשתמש בחץ וקשת
*היא יפה (ואתם לא יכולים לומר שלאoO) *
יש לה שיקיגאמיות כל כך מאגניבותתתתת!!!!*_*|סןףספוילר| *ויש לה גם את היצורים החמודים האלו (אני לא זוכרת איך קוראים להם
) שמביאים לה נשמות^_^ *היא חכמה *היא מסתדרת טוב עם ילדים^^ *היא הגנה על השיקונוטאמה^^; ועכשיו, למה אני שונאת את הפקצה- *כי היא פקצה, וזה לא דבר שאני מחבבת *היא מתעוותת הרבה פעמים *קנאית *בגללה השיקונוטאמה התנפצה *היא כל הזמן מקשיבה לצד של שיפו ולא לצד של אינויאשה *אין לה מכנסיים בארון *יש לה קול מעצבן *כל פעם שהיא לא מצליחה לפגוע במישהו, היא או שהיא פיספסה בכוונהoO *היא עושה רק מה שהחברות שלה אומרות לה לעשות.. היא לא יכולה להתנגד.. *היא די.. אמ.. משחקת עם הוג'ו קון..

תגובתי המעניינת../images/Emo19.gif

אמ, אני כבר לא כזה שונאת את קיקיו. היא פשוט לא משהו. אבל תגובה, בכל מקרה, כי אני רגילה לגנות את קיקיו ולהגן על קאגומה כבר.
: כי- *היא מאגניבה - עניין של טעם.~_~ *היא ואינויאשה כל כך חמודים ביחד^_^ - היו. עכשיו הם לא. *היא נורא חזקה - גם נארקו, ולא אוהבים אותו בגלל זה.oO *היא יודעת להשתמש בחץ וקשת - גם קאגומה. (בדרך כלל היא קולעת, את סתם ממעיטה בערכה.) *היא יפה (ואתם לא יכולים לומר שלאoO) - כן, אבל סך הכל אם אני אשנה קצת את הפנים והשיער של קאגומה/סאנגו הן גם יראו ככה. רוב האנימהגירלז נראות די אותו הדבר. * יש לה שיקיגאמיות כל כך מאגניבותתתתת!!!!*_*|סןףספוילר| הן מאגניבות. היא לא. *ויש לה גם את היצורים החמודים האלו (אני לא זוכרת איך קוראים להם) שמביאים לה נשמות^_^ שימידמצ'ו. הם מאגניבים. היא לא. *היא חכמה - מממ, נכון. *היא מסתדרת טוב עם ילדים^^ - גם קאגומה.
*היא הגנה על השיקונוטאמה^^; - גם קאגומה. ועכשיו, למה אני שונאת את הפקצה- *כי היא פקצה, וזה לא דבר שאני מחבבת - היא לא פקצה. נא לקרוא "עשר סיבות למה קאגומה לא פקצה" מקומונת אינויאשה. *היא מתעוותת הרבה פעמים - אני לא שמתי לב. רק בסרט.
*קנאית - תכונה אנושית ביותר. גם אינויאשה קנאי למרות שיש לו סיבה הרבה פחות טובה מלקאגומה להיות כזה. *בגללה השיקונוטאמה התנפצה - היא לא התכוונה. קיקיו נתנה לנארקו חצי מהשיקונוטמה.>< *היא כל הזמן מקשיבה לצד של שיפו ולא לצד של אינויאשה - ~_~ *אין לה מכנסיים בארון - ככה זה כשאתה דמות אנימה. המבחר בבגדים מוגבל לחצאיות באורך חמישה ס"מ. *יש לה קול מעצבן - לא נכון.oO *כל פעם שהיא לא מצליחה לפגוע במישהו, היא או שהיא פיספסה בכוונהoO - היא פוגעת הרבה ובמטרות ממש קשות, ולמדה ממש מהר.
*היא עושה רק מה שהחברות שלה אומרות לה לעשות.. היא לא יכולה להתנגד..טחח, אם היא הייתה עושה מה שהחברות שלה היו אומרות לה לעשות היא הייתה יוצאת קבוע עם הוגו קון ועוזבת את אינויאשה. *היא די.. אמ.. משחקת עם הוג'ו קון..זה די הוא רודף אחריה.

Buyo H

New member
גמני אגיב^_^

כי- *היא מאגניבה - עניין של טעם.~_~ אלו סיבות למה אני אוהבת אותה.. לדעתי היא מאגניבה^_^ *היא ואינויאשה כל כך חמודים ביחד^_^ - היו. עכשיו הם לא. בטח שכן^_^ הוא כל הזמן רודף אחריה.. קאוואי^__^ *היא נורא חזקה - גם נארקו, ולא אוהבים אותו בגלל זה.oO נכון, אבל הוא לא מגניב *היא יודעת להשתמש בחץ וקשת - גם קאגומה. (בדרך כלל היא קולעת, את סתם ממעיטה בערכה.) מדי פעם הולך לה..
אבל את חייבת להודות שקיקיו הרבה יותר טובה מהפקצה *היא יפה (ואתם לא יכולים לומר שלאoO) - כן, אבל סך הכל אם אני אשנה קצת את הפנים והשיער של קאגומה/סאנגו הן גם יראו ככה. רוב האנימהגירלז נראות די אותו הדבר. "די".. לא הכל אותו הדבר.. הפקצה וקיקיו לא כל כך דומות, ולדעתי קיקיו יותר יפה מהפקצה.. * יש לה שיקיגאמיות כל כך מאגניבותתתתת!!!!*_*|סןףספוילר| הן מאגניבות. היא לא. הן מאגניבות. היא עוד יותר *ויש לה גם את היצורים החמודים האלו (אני לא זוכרת איך קוראים להם) שמביאים לה נשמות^_^ שימידמצ'ו. הם מאגניבים. היא לא. הם מאגניבים. היא עוד יותר. *היא חכמה - מממ, נכון. האי^^ *היא מסתדרת טוב עם ילדים^^ - גם קאגומה. אבל אני לא אוהבת אותה בגלל זה... פקצה טיפשה~_~ *היא הגנה על השיקונוטאמה^^; - גם קאגומה. אבל קיקיו לא ניפצה אותה ועכשיו, למה אני שונאת את הפקצה- *כי היא פקצה, וזה לא דבר שאני מחבבת - היא לא פקצה. נא לקרוא "עשר סיבות למה קאגומה לא פקצה" מקומונת אינויאשה. קראתי. אני עדיין חושבת שהיא פקצה *היא מתעוותת הרבה פעמים - אני לא שמתי לב. רק בסרט. אני שמתי לב;; זה היה מפחיד *קנאית - תכונה אנושית ביותר. גם אינויאשה קנאי למרות שיש לו סיבה הרבה פחות טובה מלקאגומה להיות כזה. תכונה אנושית, נכון, לא אמרתי שלא. פשוט אמרתי שהפקצה מקנאה הרבה.. והיא גם מוציאה את זה על אינויאשה.. (
?) כן, זאת באמת אשמתו שהוא הלך להיפגש עם קיקיו, והיא לא היתה שם..(|סוףספוילר|?) *בגללה השיקונוטאמה התנפצה - היא לא התכוונה. קיקיו נתנה לנארקו חצי מהשיקונוטמה.>< יאפ.. נכון שקיקיו מאגניבה?
*היא כל הזמן מקשיבה לצד של שיפו ולא לצד של אינויאשה - ~_~ את לא יכולהלא להסכים עם זה
*אין לה מכנסיים בארון - ככה זה כשאתה דמות אנימה. המבחר בבגדים מוגבל לחצאיות באורך חמישה ס"מ. לא איכפת לי.. שתשיג מכנסיים!>< *יש לה קול מעצבן - לא נכון.oO יאפ *כל פעם שהיא לא מצליחה לפגוע במישהו, היא או שהיא פיספסה בכוונהoO - היא פוגעת הרבה ובמטרות ממש קשות, ולמדה ממש מהר. אולי, אבל לא לזה התכוונתי.. היא מפספסת את המטרה ואומרת שזה היה בכוונה (נזכרתי במצגת של נטע.. ראית אותה?) *היא עושה רק מה שהחברות שלה אומרות לה לעשות.. היא לא יכולה להתנגד..טחח, אם היא הייתה עושה מה שהחברות שלה היו אומרות לה לעשות היא הייתה יוצאת קבוע עם הוגו קון ועוזבת את אינויאשה. אז את אומרת שהיא מתנגדת לחברות שלה? *היא די.. אמ.. משחקת עם הוג'ו קון..זה די הוא רודף אחריה. נכון, אבל היא יכולה פשוט להגיד לו שהיא אוהבת מישהו אחר.. אני די בטוחה שזה יהיה לו פחות כואב מלגלות שהפקצה שיחקה בו..

GalBatz

New member
אין לי כוח להגיב על הכל,

אבל - 1. את מאוד טיפשה.
2. בקשר לזה שהיא מפספסת "בכוונה" - מה את רוצה שהיא תעשה, תגיד לאויב שלה "אה, אוי! פספסתי"? אם זה יהיה ככה אז זה יתן למי שהיא נלחמת נגדו יותר בטחון ואז הוא יהיה בטוח שהיא ממש גרועה וינצח בקלות.>< 3. כן, היא בהחלט מתנגדת לחברות שלה. היא לא אומרת להם בפירוש "תעזבו אותי, זה החיים שלי", אבל היא לא עשתה שום דבר ממה שהן אמרו לה.oO 4. בקשר להוג'ו - ממש לא. הוא בנאדם אובססיבי, הוא ימשיך עם זה גם אחרי שהיא תגיד לו ורק יהיה יותר מעצבן.

למעלה