למה?!?

HAN2005

New member
קאגומההה

מה קיקיו אני לא סובבלללל נשים שמתלהבות... כמה שיותר חמודה יותר טוב.....חחחחחחחחח וזאת קאגומה..

גהה

New member
קאגוהמ היא סתם

כאילו זה כ"כ צפוי, קאגומה היא הטובה, וכולם רוצים שיהיה משהו בינה לבין אינויאשה. אבל לדעתי זה היה יכול להיות מיוחד אם דווקא בסוף קיקיו ואינו יהיו ביחד, ולו רק בגלל שזה הדבר הפחות צפוי או הפחות מתבקש.

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifהנה למה

כי היא הדמות הרעה בסיפור והצופה מתחנך(?) לשנוא אותה. כמו ששונאים את נארקו (למרות שהוא באמת זבל). וכמו ששונאים את סשומרו. למה לא לשנוא את אינויאשה? הרי גם הוא הרג הרבה יצורים בחיים ועשה דברים רעים. אבל מחנכים את הצופה לאהוב את אינויאשה.

גם אני שונאת את קיקיו בדם../images/Emo70.gif

קיקיו היא כזאת זונה
אבל קאגומה כזאת מאמי

y a r d e n 1 1

New member
קיקיו===>שנואת הפורום

איך אפשר לאהוב אותה בכלל?!? היא סכסכנית!!....(גם שהיא לא מתכוונת!!!!!!) היא כלבה מכוערת ומטוטמת איך אינוש אוהב אותה בכלל? יש יותר מושלמות...כמו סאנגו הכוסית וקאגומה המאמי מה יש?????? קיקיו שונאת אותך בדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גהה

New member
לא נכון!!

נארקו הוא באמת זבלה, אבל קיקיו היא הייתה הטובה בסיפור, זה שהיא רוצה עדיין את אינויאשה זה לא אומר שהיא רעה, סה"כ היא הקורבן פה. סשומרו הוא מהדמויות הרעות ללא ספק, אבל הוא עדיף על נארקו(גם במראה...) וחוץ מזה שיש בו משהו חמוד, ובכל הקטע שהוא ואינויאשה אחים... סה"כ סשומרו וקיקיו הם דמויות מיוחדות כאלו... אני אוהבת אותם!!

דופיאשה

New member
נצל"ש

אם אינויאשה הופף גם לבן אדם אז הוא גם הופף לפעמים לשד??? כי רואים כל כך הרבה תמונות שהוא נראה כמו שד

סאנגו

New member
קיקיו היא מסכנה!!!

אבל מעצבנת, שתחשוב קצת, קאגו עם הנשמה שלה אז מה אכפת לה שקאגו ואינו יהיו ביחד...

למעלה