למוטי , מרי קייט 1 ולכולם!!!!

למוטי , מרי קייט 1 ולכולם!!!!

חשבתי שנתחיל לעשות משחק שירשורי מגניב שבו כל אחד בוחר דמות מכל הסדרות ומספר עליה דברים הראשון שפותר הוא הבא בתור לחשוב על דמות חדשה ולתת רמזים אודותיה! מוכנים? אז ככה: ביום שבת שעברה פגשתי לראשונה את אהבת חיי , שמו היה הוואי (הוא האחיין של רבקה) וחוץ מזה התלהבתי מהנקיון שלי אבי! אז מי אני? ודרך אגב הדר תיכנסי לאיי סיי קיו ביי

אז תמשיכו , אין לכם יצירתיות?

אני חולה על קניות , אבא שלי קצת מצחיק אבל מבריק והבייביסיטר שלי כזו מגניבה!!!!!!!! מי אני?

olsen rule

New member
זה מאוד קל

שלום אני גבוה יש לי שלוש בנות מתוקות ואני חולה ניקיון!! מי אני??

נחשו מי אני ?????

אנחנו מאוד אוהבות לחקור דברים . שלאנשים יש תעלומה לנו הם קוראים ... מי אנחנו ??? ויש לי עוד אחד. כל היום בשיער מתעסק. עם בנות הולך לו מצויין . ואוהב להתעסק במוזיקה. מי אני?

gntk

New member
תשובה

הראשון זה מרי-קייט ואשלי מהתוכנית של הבלשיות (אין לי מושג איך קוראים להם שם כי אני לא ראיתי את זה...) , והשני זה ג´סי מ-Full house

יפה ולי יש משהו עכשיו!

אז ככה היינו עדות לפשע ולכן כל פעם עברנו לארץ אחרת ובארץ האחרונה היה מה זה סבבה! רמז:זה סרט ששודר בערוץ הילדים!

gntk

New member
שפתינו חתומות

הסרט הכי אדיר של התאומות שדרך אגב הוא גם הסרט האהוב עליהן

motib4

New member
חידון...

יש לי תאומים שעדיין לא נולדו אבל כבר בני 10. מבלבל הא?

נראה לי שעליתי על התיחוכם! , אתה

ג´סי נכון? כי עכשיו כאשר הסדרה צער גידול בנות משורדרת אז התאומים אלכס וניקי עוד לא נולדו אבל כיום הם בני 10 לא? אהה , איך אני עליתי רמה?

motib4

New member
יפה! וזה יכל להיות גם רבקה...

עוד אחד (פשוט מילה אחת): "רייייייייילללללללללייייי!" מזהים?

ענבר 2002

New member
הנה חידה:

הדבר הכי חשוב לי בחיים זה לנצח ,אני אנצח בה-כ-ו-ל גם אם אצטרך לריב עם אחותי התאומה! מי אני?

למעלה