אהה טיקון - מארי=מרי סתם כתבתי מהר!
K KISHKOSHA New member 31/7/02 #46 חידה! אני חום וגם נחמד יש כמו רק אחד הלכתי לאיבוד מצא אותי אדם חמוד! (זה גם בחרוזים...השקעתי...)
נ נועה הרשקוביץ New member 31/7/02 #49 מממ...../images/Emo8.gif בלי לאכול תתמונה בעוגה../images/Emo9.gif
A Alexis14 New member 31/7/02 #48 אשלי למרי קייט בטובות השתיים כי היא רצתה להחליף איתה כדי להיות עם טיילר
K KISHKOSHA New member 31/7/02 #50 עוד חידה!!!!!!!! מי אני? אני מדריכת יתומים, אני שונאת שמעיפים עלי חמאה ואני שונאת סוסים (מהניסון שהיה לי איתם...) קצת קשה לא?
עוד חידה!!!!!!!! מי אני? אני מדריכת יתומים, אני שונאת שמעיפים עלי חמאה ואני שונאת סוסים (מהניסון שהיה לי איתם...) קצת קשה לא?
1 1מרי קייט New member 31/7/02 #51 דיאן ממותק הילדות התחלפו יש לי אחד!!! ים אני נורא אוהבת ואת התאומות גם אני גרה באוסטרליה ועובדשת כשוטרת סמויה מי אני?
דיאן ממותק הילדות התחלפו יש לי אחד!!! ים אני נורא אוהבת ואת התאומות גם אני גרה באוסטרליה ועובדשת כשוטרת סמויה מי אני?
D doosie New member 31/7/02 #54 זאת קייט!!! חידה: יש לי בת ואין לה אמא, אנחנו מאוד עשירים ויש לנו מחנה קיץ לילדים יתומים, מי אני?
א אושרת אולסן New member 31/7/02 #58 אוקיי אז הנה... יש לי חברה מאוד טובה ואני ממש טיפשה אני אוהבת להתנחל אצל חברתי הטובה מי אני?
א אושרת אולסן New member 1/8/02 #61 קומט עוד חידה... השם הפרטי שלי כמו של משפחה של אשיות מפורסמת מלהקה מפורסמת
א אושרת אולסן New member 1/8/02 #62 חידה השם הפרטי שלי כמו שם משפחה של אישיות ידועה בלהקה מאוד מפורסמת