קלואי מלהרוויח את לונדון
A Alexis14 New member 31/7/02 #23 הנה חידה יש לי דובי שאני נורא נורא אוהבת והוא תמיד מסתבך בצרות... אחרי כמה שנים הייתה לי ´אויבת´ אבל בסוף נהפכנו לחברות הכי טובות.
הנה חידה יש לי דובי שאני נורא נורא אוהבת והוא תמיד מסתבך בצרות... אחרי כמה שנים הייתה לי ´אויבת´ אבל בסוף נהפכנו לחברות הכי טובות.
K KISHKOSHA New member 31/7/02 #29 עוד חידה!!! מי זה\זאת? (קשור\ה דיי בעקיפין לתאומות...) וזאת החידה- אני לא שונא את זה...
M motib4 New member 31/7/02 #30 חחח... איך אני מחפש את המפשט הזה! מנואלו! עוד חידה: -אני קייט, ואני אשלי, לא נכון אני אשלי, וואלה עבדת עליי. - למרי קייט ואשלי יש קרובות בחדרה. איפה כל זה מפורסם?
חחח... איך אני מחפש את המפשט הזה! מנואלו! עוד חידה: -אני קייט, ואני אשלי, לא נכון אני אשלי, וואלה עבדת עליי. - למרי קייט ואשלי יש קרובות בחדרה. איפה כל זה מפורסם?
א אושרת אולסן New member 31/7/02 #34 בערוץ הילדים אבל... הם לא יודעים כלום שהיא אומרת לא נכון אני אשלי אז זו מרי-קייט וזה מרי-קייט לא קייט ושהם עושים זהו את ההבדלים בין התאומות אולסן אז שתיהן זה מרי-קייט
בערוץ הילדים אבל... הם לא יודעים כלום שהיא אומרת לא נכון אני אשלי אז זו מרי-קייט וזה מרי-קייט לא קייט ושהם עושים זהו את ההבדלים בין התאומות אולסן אז שתיהן זה מרי-קייט
ח חלב אדום New member 31/7/02 #31 תשובה מנואלו ממזל תאומות חידה-אחותי התאומה היא מלאני ואני נוסעת איתה לסבא שלנו בפריז מי אני?
ע ענבר 2002 New member 31/7/02 #40 יפה - זה היה .. קל בכוונה שיהיה קצת מצחיק פה חברה.....חחח חידה הבאה: "זה לא קרה , זה לא קרה , זה לא קרה , זה לא קרה!!!!!" מי אני?
יפה - זה היה .. קל בכוונה שיהיה קצת מצחיק פה חברה.....חחח חידה הבאה: "זה לא קרה , זה לא קרה , זה לא קרה , זה לא קרה!!!!!" מי אני?
ע ענבר 2002 New member 31/7/02 #44 היי זה לא הוגן שאלתי לפניך חידה../images/Emo46.gif טוב אני אענה ואני שמה את החידה שוב- זה היה אשלי למארי קייט בטובות השתים חידה- "זה לא קרה , זה לא קרה, זה לא קרה, זה לא קרה!!!!" מי אני?
היי זה לא הוגן שאלתי לפניך חידה../images/Emo46.gif טוב אני אענה ואני שמה את החידה שוב- זה היה אשלי למארי קייט בטובות השתים חידה- "זה לא קרה , זה לא קרה, זה לא קרה, זה לא קרה!!!!" מי אני?