למוצצים אל תהי תקווה

נינטייב

New member
למוצצים אל תהי תקווה

זוכרים את ימי שין העליזים, עת כל מאמר בכל נושא שבעולם הסתיים בברכת "ותמצצו לי, חזק"? ובכן לא עוד. קללת המחקרים הרפואיים נחתה גם על העסק האוראלי.

קפת

New member
אוי

וכל זה הופך את הברכה המסורתית "ותמצצו לי, חזק", למשהו דמוני, מרושע ונקמני. מעתה אמרו: ענגו אותי היטב, ואז לכותמותו.

לדעתי המידע הזה היה ידוע לפולניות

מאז ומתמיד. זה מסביר הרבה דברים. הרבה.

קפת

New member
לדעתי זה מנוף היסטרי

לתעשיית הקונדומים בטעמים. הביקוש יעלה ואיתו היוזמות הברוכות. כי למה להתעקש דווקא על הטעמים המוכרים - תות, בננה, מנטה - כשאפשר לחדש? אני בעד קונדומים בטעמי סושי, מרק ירקות מוקרם, קרפ סוזט, סטייק טרטר. ויוגורט. אפשר יוגורט פרוביוטי, ואז יש לזה גם השלכות בריאותיות.

בטח. וגם קונדומים דיאט

וקונדומים ללא גלוטן וקונדומים עם תחליף סוכר וגם קונדום אורביט שאפשר אחורי זה ללעוס ולאזן את חומציות הפה.

נינטייב

New member
הצפונבונית הזאת לא תגיד

קונדום בטעם חומוס, או קוסקוס. רק סושי יש לה בראש. אגב, לגברים, כך הם לפחות מדווחים, לא חסר טעם סושי.

קפת

New member
ולנשים, כך אני מדווחת

לא ממש חסר הטעם של חומוס.

gidi ahronovich

New member
מעולם ההמצאות

יש לי חבר שרצה להמציא מסטיק בתעם כוס אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא בטול ורק בטול מיזדקן בן 29 יכול לחשוב על ראיונות גרועים שכאלה אגב גם דיסונאנטסנס מכיר אותו ואני חושב ששנינו הינו בטיול לוינה כשחברנו עמוס שני העלה את ההצאה הזאת

יס באך

New member
החבר שלך בתול?

בן 29? ואתה בתור חבר טוב שלו, לא טרחת שלא יהיה בתול יותר? תתבייש

gidi ahronovich

New member
אני לא נימשך לבנים וגם הוא לא

ובקשר לסדר לו אני לא ממש בקטע של סטוצים ולכן אני לא ממש מכיר בנות שבקטע וחברי כל כך בישן שברגע שמדברים איתו על בנות הוא משנה נושא הוא יכבר יעדיף לזיין לך את השכל על כל נושא שבעולם מי פילוסופיה מיתקדמת פיסיקה ועד איך עובדת מכונת הימורים בקזינו הבן אדם גאון באופן מטורף בימי מוחשר טוב אני לא אמסור עוד פרטים אחרת הוא יחטוף לי את כל הבנות של הפורום יש בנות בפורום הזה בכלל? בטח כולם בנים שמתחזים לבנות חוץ מקפת שאיתה דיברתי בטח האחות נחמה איא בן מסוקס ושרירי ונינט טייב היא בעצם שי מכוחב נולד אגב למה אתה לא בא ליצרוב דיסים כמו שהצעתי לך? שלח מסר או אימיל

יס באך

New member
תודה על ההזמנה לצריבה

עכשיו אני מבין מדוע ולמה החבר שלך עדיין בתול. נראה לי יחסי אב-בן טיפוסיים עד להדהים, או עונה על השאלה מדוע מכוערות יוצאות עם יפות ל"בארים". יאללה, יאללה - תביא לו איזו בחורה לבית, ותלך!

זה מפחיד לחשוב

שישנם פה בנים שמתחזים לבנות. כפרה על מותקנחמהמותק המסוקסת, השעירה והשרירית. חשפו אותך.

זה קצת משניהם אני מניח

קדימה, תחשפי אותי, תכניסי אותי לארון. לדעתי כבר מיצינו. את ואחותי יכולות לעשות את זה הרבה יותר טוב ממני. רק אל תשכחי להזכיר (כל 2 שורות בערך) כמה אני מותקמותק. הכימותק. זה חשוב. מצידי את יכולה להטיל את האשמה על החתול שלי. לא, בעצם הוא קורא את הפורום הזה לפעמים. תטילי את האשמה על הבח. הוא ממילא לא כאן עכשיו ועד שהוא יגיע להכחיש - יהיה מאוחר מידי. ושאלוהים תהיה בעזרי.

אודימותקהייתמת

כי עם כל הרוע שלנו, האנוכיות והאגוצנטריות אנחנו עדיין צריכות קרן אור בחיינו. וקרן האור שלנו, היא אתה אודי. אתה ולא שרף, אתה ולא מלאך, אתה ולא בדיקה פולשנית במיוחד. גם אם תביא לנו ארון קריסטל ובדולח עם כרובים קטנים ורגליי זהב, לא נסכים שתיכנס לכלוב העולם הזה אודי. כי אתה שלנו. בכסף מלא נקנית, בייסורים וציפייה לבאות וחיבוק הדב מוקדש לך אודינקה, גם אם זה יהרוג אותך. במקרה כזה, נזיל דמעה על היהלום ונשרוף את השיירים.

מותקאחותיהכימותק

את אמרת עלי קרן אור ואף אחד/ת לפניך לא קרא לי ככה. שתדעי. את ראית קפט? אני, אני הקרן פה, עם כל מה שמשתמע מזה. רק הקטע הזה של הייסורים מדאיג אותי משום מה.

קפת

New member
התרגלתי כבר לכל ההרגלים שלך

ולתשוקה העזה ללבוש שמלות פאייטים בימי ששי אחרי הצהריים. אם מישהי יכולה לעזור לך, זו אחותך נחמה, או אחי נחום. אני לא מכניסה ולא מוציאה אותך לשום מקום.

למעלה