למוצצים אל תהי תקווה

האח נחום ומלחמתו באפליה

אודי מותק, ישך בעיה עם זה? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחק טפו).

יס באך

New member
אודיסאוס, אתה רואה מה זה

ממני הן מצפות להיות גבר חדש, עדין, רגיש, מטרוסקסואל. אתה מגיע עם כל גינוני הגבריות ש"כאילו סולדים מהם" ומייד הן מגירות ריר עליך זה לא פייר אני מקנא

תגידי בוגונביליה

מה יש לך עם הסימנים הקטנים האלה בכותרת? את יודעת איזה פורום זה?

!

לא נורא אין עכשיו מינימליזם? לא ראית את התמונות של מאריה קרי לילה בלבנון? מה נהיה איתך נחמושקה?

יס באך מותק

זה כי אתה גבר. אודי הוא טייס. (ותיכף יבוא טום כרוב וירצה גם טייטל ותיכף יבוא הרופא והמזכן וירצו טייטס. וסוכריה על מקל. או מציצה).

קפת

New member
את עוד מחלקת מציצות למטופלים?

לא קראת את המזכר האחרון שלי בעניין, שמשרד הבריאות אסר על טובות הנאה, וטובי הנעה במוסדות טיפול ממשלתיים, ציבוריים ופרטיים? אני צריכה צרות, תגידי? את רוצה שתהיה עלינו כתבת תחקיר ב"הארץ"?

ומה עם אבויויו?

גם זה אני לא יכולה יותר? הכל אני צריכה לעשות פה לבד? ואיך זה שמשרד הבריאות לא הוריד את רמדיה מהמדפים ורק על נחמה הוא יורד? מי זה בכלל הוזיר לענייני בריאות בימינו?

יס באך

New member
דני נווה

מזכיר את כל היורמים ששמם "דני" {בשבילו זה דני בשבילך זה חלב}, ואח"כ בסרטי הפסיכו לצורותיהם השונות הפכו למיסטר הייד. שלא נדע

יס באך

New member
סתמת לי הפה,

רק שתדעי, שכשאני מוצץ כיום, אני שם ניילון על הלשון.

לובה1

New member
לובה משתנקת

אמא שלי לימדה אותי, שלפני ששמים משהו בפה, משרים אותו במים רותחים.

יס באך

New member
גלל זה לובה לא מוצצת וגבר של לובה

הולך לזונות, כמו השחקן האנגלי ההוא?

קפת

New member
תגידי נינטוש

מכיוון שאנחנו פורום חתרני שמייצגת את הגישה הפוסט פמיניסטית הנאורה, איך זה שאת לא שואלת את עצמך מה יעשו הגברים? ישימו קונדום על הלשון? האמת, שזה יכול להיות מענג לא פחות...

נינטייב

New member
כבעל תואר ד"ר בפוטנציה, את מפתיעה

אותי. מלכתחילה, מה שיש לנו להציא=ע הוא בעייתי יותר, עם פוטנציאל לבלגן רפואי שלם. אצל הגברים זה מקסימום כמה חיידקים מסביב לעטרה (אלא אם כן אנחנו מתרצות, ובולעות, שמשום מה זה עושה להם טוב). לכן, אל תעוררי מתים קפת. זה הנשק הסודי שלנו. שירדו, ושימותו.

קפת

New member
אל תגידי ככה

שירדו ושימותו. זה נורא גברי ואלים להגיד ככה. תגידי "תענגו אותי טוב, ולכותמותו". זה יותר נשי וקוקטי.

יס באך

New member
שמתי לב שכתוב היה "מוצצים"

לא היה כתוב "מוצצות". מה זה אומר, אם אנחנו פורום חתרני, פוסט פאלי ופוסט ואגינלי?

למעלה