למוצצים אל תהי תקווה

יס באך

New member
שמתי לב שהיה כתוב "מוצצים"

מה זה אומר בדיוק? שרק גברים מוצצים נדבקים, ונשים מוצצות לא נדבקות? כלומר- כדאי לא לרדת לנשים? מה אתן אומרות?

יהודים הושיעו.

מאז שקרויף עשה ניתוח לשינוי הדנה אינטרנשיונל אני כבר לא יודעת מי מוצצ למי ומי בולעת מה כמה למה. ובלי שום קשר, מצדי שיהיו גם קונדומים עם פיצפוצי שוקולד, אבקת סוכר, זיגוג פסיפלורה, עיטורי פטרוזיליה וקרם פטיסייר מעורב בקוטל זרע בפנוכו. אם פוסט מודרניזם, אז עד הסוף.

יס באך

New member
דרקונה לוהטת שכמוך

זה פוסטמודרניזם, זה? קונדום בטעם עמבה, ועיטורי כוסברה[קוריאנדר ליודע ח"ן], וקישוט פלפל מטוגן משמן האתמול.. לזה התכוונה הנינט

gidi ahronovich

New member
מה לגבי קונדומים מזמרים

בזמנו היה ניסיון ל קונדום שכשהוא ניקרע הוא מנגן את יומהולדת שמח אז בואו תחשבו על קונדומים מזמרים ומיטעמים נסו לחשוב על שירים ו או על טעמים או איזה שיר וטעם הולכים ביחד אגב קונדומים אם ברייל אמרורים לעשות יותר כיף לבנות בגלל החיספוס לא?

קפת

New member
בוגוש, זה לא פוסט מודרניזם

זה נובל קוויזן אל'ה פיוז'ן, אללה ירחמנו.

אוי ואבוי

כן, קראתי על כך אתמול ושלחתי לכל מכותבי ומחוטבותי. שידעו. לא שזה משנה הרבה לכאן או לכאן; מי שמכור לזה, כמוני, לא ישנה את הרגליו, כמו שמעשנים (ע"ע מלכלכים נמאסתם) לא יפסיקו לעשן בגלל זה. לפחות אני לא גורם לזיהום סביבתי... אגב, לתשומת לב כל מי שמענג כך את קפת: את/ה מגדיל את הסיכון פי 2 (ע"ע דו-ואגינליות). שתדע/י.

אפרופו

למה כבר לא מייצרים את החטיף הזה? טוב, אני סוטה מהנושא (ובכלל, סוטה לא קטן). אם כבר הזכרתי "דו-וגיניאליות", אנא בדקו את התוספת הצנועה שלי למילון אבן-קפת לערך זה. תגובות-נאצה תתקבלנה בברכה. נסו ותהנו (אם לדייק: הציצו והפגעו)

יס באך

New member
מה אגיד לך

נסיתי להיפגע ולא ממש הצלחתי. נסיתי להנות ולא ממש הצלחתי. אל תעלב, באמת, אבל כדי לפגוע או לגרום הנאה מן הראוי להיות מקורי במיוחד ולא ממחזר רעיונות שכבר נידונו כאן בפורום לעייפה, שיהיה.

קפת

New member
דווקא אני נהניתי

אה, דיסו, רק שתדע, שקיבלת פה תגובת יס באך אורגינאל, אבל מופחת קלוריות. בדרך כלל הוא פטיש יותר בראש. חזק חזק, כמו יין צבאי, הולם בכוח. אבל היום הוא משום מה מפוייס. אולי הנושא פייס אותו, או שאולי היה איזה נשוא לנושא הזה שנשא את המושא. לך תדע. תגיד, יסבאכיאחי, הילד דיסו, עבר את שלב התיאוריה. אפשר לתת לו נהיגת ניסיון?

קפת

New member
אויש, אתה

עד שלא מעליבים אותך, אתה לא מרוצה! כלב. הנה, זה טוב? להמשיך?

?

טוב. אז כרגיל אני לא מבינה וצריכה שיסבירו לי לאט לאט ועם ניקוד: מי העליב את יס באך? ממה הוא היה צריך להעלב? למה זה אמור להיות כיף? ובלי תשובות מתחכמות, בבקשה.

יס באך

New member
ג'ינגיסקפת, זה נקרא להעליב?

את במצב רוח הרבה יותר מוצלח משלי. למשל היית קוראת לי: יא ימני, מתנחל, פאשיסט מסריח, בועל בתולות ואתונות בשטחים המשוחררים - אז הייתי נעלב. לקרוא לי כלב, ולחשוב שאעלב?

יס באך

New member
להתעלם מהנכון, שהוא

כלב או הברכות האפשרויות שיכלת לברך אותי בהן? ג'ינגיסקפת, מהאמת נעלבים ומתעלמים. רק מהשקים לא נעלבים ולא מתעלמים, נהפוך הוא- זה מכרה זהב רציני

טינופת צופים

אוקיי, יתכן ומה שהוספתי למילון כבר נדון ונדוש לעייפה. קרא לזה חבלי לידה או חוטי תפירה מצדי. חוצמזה, בתור עורכת המילון, לקפת המילה האחרונה. מה שאני לא מצליח להבין, ואולי תנאר אותי, הוא כיצד כמלח-משורר ממעלה ראשונה אתה מצליח באחת לדרדר את עצמך לבור אשפתות ולהתלהם תמיד על "מקור כל רשע", *הימין הפוליטי. בל נשכח שבגלגולך הקודם היית אמנם מלחין ענק, לדעתי אולי הגדול מכולם, אך גם אנטישמי לא קטן. למה להעיב על היצירה עם משחק בקקי? בתקווה שהצלחתי להעליב, מתנצל אם לא. קפת, עשיתי רענון נהיגה לא מזמן. זה עוזר? * נשאל רטורית ללא קשר לסטייתי הפוליטית, בחיי

יס באך

New member
מודה ועוזב, ירוחם

אבל, הימין הוא באמת מקור כל פשע, והשמאל-עאלק, בביצוע בריה"מ לשעבר או מאו או כל טוטאליטר אחר איננו שמאל במהותו אלא ימין במהותו, כאשר הָרִגְשה הלאומנית-ימנית מוחלפת בסטייה אינטלקטואלית מזעזעת לא פחות. כיוון שכך, היות אנטישמי וחובב כנסיות והרבה ילדים מצביע על היות שייך ל"זרם מרכזי של התרבות" בתקופת חייו, ועל כך, שכנראה כיום לא היה מלחין את ה"פאסיון" של האוסטרלי, מל גיבסון, שחושב שהוא גם "המלט" מצויין. ולהשכלה כללית

למעלה