למיי יש יומולדדתת?

טל ועדי1

New member
הדסיייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

יפיופהההההההההה
המון המוןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןן
שתדעי שאת כזאת חמודההההה ואנחנו ממש שמחות שהכרנו אותך :) את תמיד תורמת לפורום ולכולם.. וכיף לדבר איתך
אנחנו מאחלות לך את כל הטוב שבעולם, שתזכי ל-120 שנים והרבה יותר שתהיי בריאה
ומאושרת תמידדדד תמידד אוהבות אותך המון
טל ועדי
Happy Birthday
שי|

הדסייייי!!! ../images/Emo99.gif

וואיייי את בת 15!! כמה חיכית ליומולדת הזה חחח המונמונמונמוןןןןן מזל טובבב עד 120!!!! שתהיי תמיד מאושרת =] יום הולדת שמחחחח!!
תישארי מסטולית כמו שאת
חחח סתם.. אני אוהבת אותך!!!!
ומאחלת לך את כל הטוב שבעולםםםםם!! והלוואי ותיפגשי את אגם עוד מלא פעמים :p חחח שמחה שיצא לי להכיר אותך...
מזל טוב!! אוהבת המוןן!! שרית

השאר כתבת לי במסר../images/Emo204.gif

אני כל כך אוהבת אותך. חברים, אין לכם מושג מי כותבת פה, היא פשוט מדהימה, כל כך מרגשת שזה גורם דמעות בעיניים ורק קנאה
מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

איזה חמודדדדדדדדההההה../images/Emo204.gif

את כל כך מאמממייי כל כך תודדדדדהההההההההההההה
. מואאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההה:] זה מקסים:).

מיכלללללללללללללל../images/Emo204.gif

ראיתי ת'סירטון שלך:]. הוא כל כך מדהים
. אני מתה עלייייךךךך:] אבל איזה תמונות אפילו לי אין אותן
. חחחחחחח כפרעלייייייייייייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך למה שמת ת'תמונה שלנו ביחד כל כך הרבה זמן בסוף
? זה גרם לי לבכותתתתתת:( לא יודעת לממההה והברכההה:] מדהימה, כל כך תודה
מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה

חחחחחחחחחח כיכיכיכי../images/Emo110.gif

אינלנוו תמונות אחרות ביחדדד ואפילו ביום חמישי אמרנו שנצטלם ולא הצטלמננוו לא נורא פעם הבאה:p בוק אני אעשה לךךךךךךך:p אני שמחה שאהבתת..:]]

יעל 13

New member
גם שלי היא עשתה זה יצא מדהים

זה יצא ממש יפה...אני בדר"כ לא בוכה וממש היו לי דמעות. זה יצא ממש יפה מזל טובבבבבבבב

blue and pink

New member
הדסייי../images/Emo99.gif../images/Emo221.gif../images/Emo151.gif../images/Emo28.gif

לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר - גדלנו בשנה, צריך גם לשיר-מה נשתנה . כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו, למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות , לחשוב על השנה הקרובה , מה זה אומר שגדלנו בשנה. הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו ,אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר . ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול? ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות,לקבל מתנות ולשיר - עד 120 שנה. --------------------------------------------------------------------- המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכל מה שתיקח על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים ! ---------------------------------------------- שישמור אותך האל ויגשים כל משאלתך שתעשי בשביל אחר והוא למענך שתיגעי בכל כוכב ותתפסי על כל שלב שתישארי מקסימה לנצח. שיהיהו ידייך עסוקות וצעדייך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שמוחך יראה את הדרך וטוב ליבך את הכיוון שתישארי מקסימה לנצח שתאכלי קצת מן המר כדי להעריך את המתוק שליבך יהיה מלא בשמחה וגם בצחוק שתמשיכי ליהות אצילה כמו נסיכה שתישארי מקסימה לנצח ----------------------------------------------- היום יומלדת היום יומדלת להדס
חג לה שמח וזר לה פורח היום יומלדת להדס. שתזכי לשנה הבאה עד 120 שנה. happy berthday to you
שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר
אוהבת אותךךךךך אפרת

../images/Emo41.gifחמודים שלייי../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

אממ זהו:], נדמה לי שרובכם כבר כתבתם לי.. אולי איזה שניים שלוש שכחו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה לכולכםם:]. אתם מדהימים, באמת. כל כך כיף לי היה לקרוא את הברכות שלכםםםםםםםםםםםםםם:]. כל אחת ואחת
. אני לא חוגגת מומולדת בלועזי..., אז את הסיכום של יהומהולדת שלי תקבלו בי"ז תשרי חול המועד ב' של סוכות
. אני יהודייה בכבוד
, אין לי למה לחגוג כמו נוצרייה. חחחחחחחחחחחחחחחחחח ברורר
סתם ציטוט של איזה מורה דוס
. אזזזזזזזזזז תודה כולםםםםםםםםםםםםם:] מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההה
.

שלומי 55

New member
מזל טוב הדסס../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ברכהה להדסס החמודה
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום מזל טוב

TOUSH

New member
שאני אשכח אותך../images/Emo35.gif../images/Emo90.gif

מזל טוב לך המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה חיוכים ואם אפשר גם עושר שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ושתהיה תמיד מוקפת חברות תמשיכי להיות חברה שלה הכל אכפת בקיצור פשוט תמשיכי להיות את יפה נחמדה נדיבה ומתחשבת מתוקה חכמה פשוט ילדה מהממת אוהבת אותך לנצחחחחחחחח רעות

למעלה