למיי יש יומולדדתת?

דסייייייי!!!

מזל טוב, עד 120, שתמשיכי להיות חכמה, מצחיקה וחמודה כמו שאת!! את מוזמנת לפנות אליי בכל בעיה שיש לך.. אם יש לך בעיה...

einatit4

New member
הדססססס../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

המון המון המון מזל טוובב!!!! אני מאחלת לך רק אושר, שמחה, הצלחה ובריאותתת. שתמיד תכלי בדרך המלך
ותמשיכי להיות כל-כך מדהימה
אני זוכרת שרק הגעתי את ישר היית כלכך חמודה ועוזרת ובהתחלה לא הבנתי כלכך על הפורום ורק אחריי כמה זמן קלטתי כמה שאת משמעותית פה. שכחתי לציין כמה שאת יפהה
ואני בטוחחחה שאת יכולה להיות דוגמנית אצל רוברטו [
] [אמאאא אני לא יודעת לכתוב ברכות זה תמיד נישמע כאילו אני איזה סתומהה] אז לסיכום[
] י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח!!! אני מקווה שתנצלי את היום הזה כמה שיותר לשמחה ואם לא אז יש גם את העברי
ואל תשימי לב לזה שאת חולה:p
ופשוט תהני לך!! בהמון המון אהבה
והערכה
- עינת
[אני שונאת תפוזזז כתבתי לך ברכה ואז באתי לשלוח וראיתי שזה דיי ניתקע אז עשיתי צילום מסך וזה לא צילם את הכל רק את הלמטה
]

עינתווווווושששש../images/Emo204.gif

וואאווווו איזה ברככככככככההה:] סתם שטויות שאת אומרת שאת לא יודעת לכתוובבב:] בקשר לזה שאני יפה:p חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אממממממממממממממממממממ כל כך תודה:]. אממ גם שאת הגעת לפורום מההתחלה ידעתי שתישארי ולא כמו אלה שכותבים ויוצאים
. אני אוהבת אותך.
.

einatit4

New member
../images/Emo25.gif כפרעלייךך!!

יוו אני כזאת גאוננהה הכנתי את עצמי לקטע של זה שתצחקי על שאמרתי שאת יפה! אזזז שאלה קטנה יש לי אלייך
את חושבת שאגם יפה? [
איזה שאלה רטורית!] תעני בכן או.. הדבר השני

einatit4

New member
יופי../images/Emo13.gif גם אני חושבת ככה אז זה אומר

שיש לי טעם טוב
[חחחחח טוב שאני לא מחמיאה לעצמי אבל זה רק לצורך ה.. המממ להסביר לך שאת כן יפההה!! חחח
] ואם יש לי טעם טוב זה אומר ש.. אם אני אומרת שאת יפה אני צודקת
חחחחחח [אמאאא יצאתי מה זה שוויצרית!
]

../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

זה לא קשוווווווווווווווווווווווווווווווווררררררר לכל אחד יש טעם שונה בכל בנאדםםםםםםם:p הבנת:)?

einatit4

New member
../images/Emo10.gif למה להרוס לי את ההגנהההה?../images/Emo10.gif

את יפה ודיי!!
ויומולדת שמחח! אגב, איך את מרגישה, יותר טוב?

einatit4

New member
חחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif../images/Emo55.gif

איזה חמודדה
את יודעת שגם חברה מאוד מאוד טובה שלי שקוראים לה גם הדס [זאת שסיפרתי לך פעם עלייה שאנחנו קוראים לה דוסה] אז גם היא חוגגת היום יומולדת

למעלה