למישהו יצא לקרוא "לאישה"?

llkessem

New member
סליחה, אני חייבת להודות ש

לקח לי עד עכשיו להיות מסוגלת להגיב לזה. אני חושבת שמגיע לך תשובה, אבל אין לי כוונה להמשיך להגיע לדף הזה, ובכל אופן עדיף לעט ומתוך חשיבה, ולא בקצב של פורום. אז אם את/ה עדיין מעונייו/ת בתשובה, תשלח/י לי מסר או אימייל ונמשיך. כמובן שאם לאחרים גם יש עניין בתשובה, אפשר לנהל את זה על פני הפורום. אבל אעשה את זה בקצב איטי יותר.

מי אגם

New member
אני חושבת,

שלא צריך להתרגש מכל שטות שכתובה בעיתון. כמו שכבר כתבו כאן בשירשור, זאת נקודת המבט של אותה אישה - וזכותה לבטא אותה. אין לה צורך להבהיר שזאת נקודת המבט שלה בלבד, כיוון שעצם העובדה שמצטטים אותה מוכיחה שזאת נקודת המבט שלה וזאת הדרך בה היא רואה את הדברים. מים כחולים, אם היו מראיינים אותך לעיתון, לא היית מסייגת את דברייך בכל משפט ואומרת "אבל זאת רק נקודת מבטי". זה הרי ברור רק מעצם כך שאת זאת שמדברת. מעבר לזה, מנסיוני האישי עם העיתונים, יכול מאוד להיות שאיריס יוטבת אמרה במקור: "אני חרדית יראת שמיים", והעיתונאית כתבה את מה שהיא חשבה שהיא שמעה ו/או יעניין את הקוראות שלה. זה שהמשפט נמצא בתוך מרכאות, כלומר ציטוט, בכלל לא מעיד שאלה המילים שאיריס אמרה. וגם אם היא אמרה אותם, so what? בסופו של דבר הסמנטיקה בין פילוסופית חיים לבין דת לא כל כך גדולה, וזכותה להאמין בוויקה כפילוספיה ולא כדת.

למעלה