למישהו...

shanyz

New member
למישהו...

אוקי מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך קליסטו הגיע לבור הזה? ואיך נהייתה לה הצלקת? הפעם האחרונה שקליסטו הייתה זה היה כשזינה וקליסטו החליפו גופות, ואז קליסטו חזרה לגהנום, או איך שלא קוראים למקום ההוא... איף פתאום היא הגיעה לבור עם צלקת?? בבקשה תסבירו לי כי אני לא מבינה כלום...=(
 
זה קשור לפרק שהיה בהרקולס../images/Emo3.gif

אם אני לא טועה, לפרק קראו Surprice והרקולס הוא זה שכלא אותה בבור ההוא...אני לא זוכרת מה הלך בפרק עצמו, אם מישהי אחרת יודעת, אני מאוד אשמח אם תספר
 

shanyz

New member
חחהה בהצלחה! ותודה, אמממ

מישהו יכול בבקשה להסביר אז מה קרה בפרק ההוא? ואני חושבת שזה גם לא בסדר שכאילו דברים חשובים קורים בהרקולס, ובזינה כאילו אמורים פשוט לדעת!? כאילו אני אישית לא רואה הרקולס אז כאילו איך אני אמורה להבין דברים.. הם היו צריכים כאילו להסביר, אולי זינה הייתה צריכה לפרט יותר בדיוק איך הרקולס החזיר אותה ומאיזה הצלקת.. אז...מישהו?=)
 

shanyz

New member
אגב, מישהו יודע מה עם מיכל?../images/Emo12.gif../images/Emo5.gifB-

 

Dafi the Mighty

New member
יש הרבה דברים שקורים בהרקולס

ומופיעים אח"כ בזינה, ויש הרבה דברים שקורים בזינה ומופיעים אח"כ בהרקולס. יש המון קטעים כאלה... בפרק Surprise הייתה להרקולס מסיבת הפתעה. בציר הזמן של זינה, זה קורה אחרי Intimate Stranger או אחרי Return of Callisto, כי קליסטו לכודה בטרטרוס. הרבה מציעה לקליסטו הצעה- שהיא תגרום למותו של הרקולס ובתמורה קליסטו תאכל מהתפוחים הזהובים שיהפכו אותה לבת אלמוות. קליסטו הגיעה למסיבה של הרקולס, ואף אחד לא ממש הכיר אותה... היא שמה איזה משהו במשקה שם שכולם שתו (חוץ מהרקולס) וזה גרם להם להזות. כשהרקולס הגיע כולם איבדו הכרה וקליסטו אמרה לו שהדבר היחיד שיכול לרפא אותם זה התפוחים הזהובים (הם מרפאים כל מחלה, והופכים אדם בריא לבן אלמוות לפי מה שאני יודעת). התפוחים הזהובים היו באיזו מערה, ושניהם הלכו לשם. המערה הייתה מלאה בהפתעות (לא נעימות) ובסוף הם הגיעו למקום הנכסף, לעץ התפוחים הזהובים. קליסטו שמה איכשהו את הרקולס במלכודת כשבינתיים היא הלכה לה לאכול תפוחים והפכה לבת אלמוות. הרקולס כמובן הצליח להתחמק מהמלכודת (לצערי הרב) והוא בא להרביץ לקליסטו... ולקחת תפוח! הם הלכו מכות פה ושם, קליסטו שרפה את העץ כדי שהוא לא יוכל לקחת לחברים שלו... בסוף הרקולס הצליח להשיג תפוח והמערה התחילה להיסגר- הרקולס חמק אבל קליסטו נתקעה שם. ככה קליסטו נמצאת בבור, והצלקות זה דברים שהיא עשתה לעצמה כי היה לה משעמם שם.
 

shanyz

New member
חחהה=) כי היה לה משעמם?

חחה איזה משוגעת היא! וואי תודה רבה...! אממ למה כתבת שלצערך הרקולס הצליח לחמוק מהמלכודת? את לא אוהבת אותו?
 
יש מישהו ש*כן* אוהב אותו?../images/Emo123.gif

*מה אני עושה פה?* *חוזרת ללמוד* *אוף*
 

shanyz

New member
חחהה..:) את מזה מזכירה לי אותי!

יש לי מחר מבחן בהיסטרויה ואני כל הזמן באה למחשב..! ככה זה כבר איזה שבועיים:) חחהה
 

Dafi the Mighty

New member
ככל שאהבתי לארס גדלה, כך אהבתי

להרקולס קטנה- וגם הפכה לשנאה שגדלה מאד. אני שונאת את הרקולס.
 

shanyz

New member
../images/Emo5.gifאממ אבל מה הקשר בין זה שאת אוהבת

את ארס לבין זה שאת שונאת את הרקולס? כאילו ארס והרקולס הם "אוייבים"? כמו הרה והרקולס? בגלל זה? =) אני גם אוהבת את ארס!!! וגם, מישהו יכול להסביר לי את הסיפור של הרקולס וזינה... כאילו הוא זה שהפך אותה לטובה? לא הבנתי ממש את הקטע...
 

gabrielle

New member
ארס הוא בהחלט לא זה שהפך את זינה

לטובה.... להיפך. הוא הרי תמיד רצה שהיא תחזור להיות " המלכה הלוחמת שלו " ותמך בזה שהיא תיהיה רעה וגם לא פעם אחת ניסה להחזיר אותה להיות רעה... מי שכן שינה אותה היו- הרקולס, סולן שנולד לה במידה מסויימת וכמובן- גבריאל.
 

ברודי

New member
היא שאלה על הרקולס לא על ארס.

אבל אם אני כבר פה, אחת ולתמיד, איך גבריאל שינתה את זינה?! הרי כשגבריאל פגשה את זינה, זינה כבר הייתה בצד של הח´ברה הטובים.. אומנם גבריאל הצילה אותה המון פעמים במהלך הדרך והיא זאת ששמרה עליה שלא תתקלקל. אבל את השינוי עצמו לא היא עשתה, ונכון שסולן שינה אותה במידה מסוימת, היא ויתרה על הגאווה שלה ומסרה אותו לקנטאור שהיה בזמנו האויב שלה כי היא ידעה שהוא היחיד שממש ישמור עליו. אבל זה היה לרגע חד-פעמי... והרקולס, טוב בקטע הזה אני מצטרפת לשאלה של שני, איך הוא שינה אותה?! ומי ממש גרם לה להיות מטובה לרעה, בתכ´לס.
 

gabrielle

New member
כן... טעות שלי../images/Emo11.gif

בנוגע לגבריאל... בואי נגיד ככה... שאם גבריאל לא היתה זינה לא היתה מחזיקה הרבה זמן מעמד בלהיות " טובה " ... גבריאל זאת שהחזיקה אותה " בדרך הישר " כמו שאומרים, ושמרה על האישיות שלה שתשאר טובה. גבריאל עשתה הרבה מעבר ללשמור על זינה " טובה " ( אני שמה " " כי זה ניראה לי דיי פתטי המילים האלה... טובה, רעה בלה בלה בלה )... אבל לא נכנס לזה עכשיו
 

ברודי

New member
אבל ירדן../images/Emo67.gif

אין לי ספק בנוגע לתפקיד של גב בחיים של זינה, השאלה הייתה- מה גרם לזינה להשתנות (לפני גבריאל) ואיך בדיוק הרקולס שינה את זינה (או שזה עונה על השאלה הראשונה?! אני לא יודעת, לא ראיתי...)
 

shanyz

New member
=) את צודקת

גבריאל בהחלט עזרה לזינה הרבה פעמים להיות טובה וזה... אבל כשהיא הכירה אותה היא באמת הייתה כבר טובה, או בשלבים להיות טובה.. אבל השאלה היא, איך היא הפכה לטובה? הרקולס עזר לה? איך!?!?!?!?!? =))))
 

Dafi the Mighty

New member
זה בטרילוגיה של זינה בהרקולס...

בעונה הראשונה. בפרק הראשון זינה מנסה לפתות את איולאוס ומסיטה אותו כנגד הרקולס. איולאוס מתאהב בה, והתוכנית שלה כמעט עובדת- אבל לא! והיא עוזבת עם הצבא שלה ומאיימת לחזור. בפרק השני דרפוס, הסגן שלה, מצליח לקחת לה את התפקיד ומעביר אותה בטקס שבו יש טור של הצבא שלה והיא עוברת שם- כולם מרביצים לה, אבל היא שרדה את זה ואיפושהו שם היא הבינה שהיא לא בצד הנכון. גם יש קטע בפרק שיש פלישה על איזה כפר, והורגים שם נשים וילדים למרות הפקודה שלה. היא מוצאת תינוק ומצילה אותו, וזאת התחלת השינוי שלה. בהתחלה היא לא מוכנה להשתנות, אבל בסוף הפרק היא מצטרפת להרקולס ובפרק השלישי של הטרילוגיה הם כבר יוצאים להביס את דרפוס. מכיוון שבאמת ארס רוצה את זינה בצד שלו, העובדה שהרקולס גרם לה להפוך לטובה כבר גורם לארס לשנוא את הרקולס. בלי קשר ששנים ארס סובל מיחס מקופח מצד האב שיותר מתייחס להרקולס, זאת עוד סיבה... וגם זה שהרקולס הורס לו את התוכניות. לא שאני אומרת שהתוכניות של ארס טובות וחיוביות, אבל אני אישית מעדיפה לראות את ארס מרוצה ולא את הרקולס. גבריאל לא הפכה את זינה לטובה פתאום, אבל היא באמת עזרה לה כשצריך וכמו שזינה אמרה- גבריאל לימדה אותה על הטוב המוחלט, על מה שבאמת חשוב. ובעניין ארס והרצון שלו לראות את זינה בצד האפל- אני חושבת שהוא בעונה השישית כבר מבין את העניין שהוא לא יקבל אותה בצד שלו לעולם, ואני אישית חושבת שמהעונה החמישית הוא כבר לא מעוניין בה בצד האפל, אלא מעוניין בה כזינה הטובה. אבל זאת רק אני.
 
למעלה