זה בטרילוגיה של זינה בהרקולס...
בעונה הראשונה. בפרק הראשון זינה מנסה לפתות את איולאוס ומסיטה אותו כנגד הרקולס. איולאוס מתאהב בה, והתוכנית שלה כמעט עובדת- אבל לא! והיא עוזבת עם הצבא שלה ומאיימת לחזור. בפרק השני דרפוס, הסגן שלה, מצליח לקחת לה את התפקיד ומעביר אותה בטקס שבו יש טור של הצבא שלה והיא עוברת שם- כולם מרביצים לה, אבל היא שרדה את זה ואיפושהו שם היא הבינה שהיא לא בצד הנכון. גם יש קטע בפרק שיש פלישה על איזה כפר, והורגים שם נשים וילדים למרות הפקודה שלה. היא מוצאת תינוק ומצילה אותו, וזאת התחלת השינוי שלה. בהתחלה היא לא מוכנה להשתנות, אבל בסוף הפרק היא מצטרפת להרקולס ובפרק השלישי של הטרילוגיה הם כבר יוצאים להביס את דרפוס. מכיוון שבאמת ארס רוצה את זינה בצד שלו, העובדה שהרקולס גרם לה להפוך לטובה כבר גורם לארס לשנוא את הרקולס. בלי קשר ששנים ארס סובל מיחס מקופח מצד האב שיותר מתייחס להרקולס, זאת עוד סיבה... וגם זה שהרקולס הורס לו את התוכניות. לא שאני אומרת שהתוכניות של ארס טובות וחיוביות, אבל אני אישית מעדיפה לראות את ארס מרוצה ולא את הרקולס. גבריאל לא הפכה את זינה לטובה פתאום, אבל היא באמת עזרה לה כשצריך וכמו שזינה אמרה- גבריאל לימדה אותה על הטוב המוחלט, על מה שבאמת חשוב. ובעניין ארס והרצון שלו לראות את זינה בצד האפל- אני חושבת שהוא בעונה השישית כבר מבין את העניין שהוא לא יקבל אותה בצד שלו לעולם, ואני אישית חושבת שמהעונה החמישית הוא כבר לא מעוניין בה בצד האפל, אלא מעוניין בה כזינה הטובה. אבל זאת רק אני.