למישהו...

shanyz

New member
אבל ירדן, את כאילו לא רואה

את הפרקים האלו בגלל שכאילו מזלזלים בגבריאל? אני מבינה אותך, אבל זה חלק מהסדרה, זה חלק מהדמויות ומהאופי שלהן.. כאילו אני מבינה, כמו שנאי נניח לא אוהבת ממש את הרפקים עם ג´וקסר, אז אני מבינה שאת לא אוהבת את הפרקים האלו, אבל אני חושבת שזה חלק מהאופי שלהן ולמרות שגם אני לא מסכימה עם ההתייחסות של זינה לגבריאל, עדיין כאילו אני מקבלת ולא אפסיד פרק שהיא מתייחסת אליה לא יפה, כי הרי בסופו של דבר הן משלימות, וכמובן יש חיבוק
=) בסך הכל אני גם לא אוהבת את ההתייחסות וזה מעצבן אבל לפעמים אני גם אוהבת שיש את הקטעים כמו ב:ביטס סוויט, כי זה ממש מוסיף לעלילות וליחסים ביניהם לדעתי..

gabrielle

New member
תראי...

בואי נגיד שאין פרק שאני שונאת בסידרה. אבל, יש פרקים שאני נהנת לראות פחות ואני נהנת לראות יותר - כמו לכולנו לא? ותני לי לתקן אותך- אני כן רואה את הפרקים האלה... נגיד אני פותחת ביפ ויש אותו, אני בחיים לא אסגור- כי בכל זאת, זה זינה... ( כאילו ואו כאילו דה! ) - אבל כשאני מכניסה קלטת לראות ( קחי דוגמא את היום שמעדתי וגיהצתי בסלון והכנסתי את הקלטת של עונה 6 וראיתי " להליקון ובחזרה " שאני נהנת ממנו יותר ויותר כל פעם ) , אני פשוט רואה פרקים שאני מפיקה מהם יותר הנאה...

shanyz

New member
אהה=) אוקי סבבה!

באמת כל אחד צריך להנות ממה שהוא נהנה:) להליקון ובחזרה באמת פרק ממש יפה! במיוחד בסוף כשגבריאל רודפת אחרי החייל ההוא וזינה קוראת לה.. יוו איך גבריאל השתנתה מתחילת התוכנית... היא היתה נערה צעירה, שבחיים לא עזרה את הכפר שלה, והפכה לאישה בוגרת, אחראית, אמיצה וחזקה! =) יפה יפה...

shanyz

New member
ירדני אני חייבת לשים תמונה בשבילך!

את כזאת חמודה! =) קחי תמונה מצחיקה!! פחחחחחחחחחחח

gabrielle

New member
חחח אחלה תמונה...

אני לא חושבת שהן עושות פן...
השיער של רנה הוא בלונדיני טבעי ( למרות שיש לי ספק בעניין כי יש לי תמונה אחת שלה בתור ילדה עם שיער אדום ואחרת עם בלונדיני... )- אבל אני חושבת שבלונד... ושל לוסי שטני בהיר כזה.

shanyz

New member
יפה מה שרנה לובשת=)

דווקא מה שלוסי לובשת פחות אהבתי.. גם לא ממש יפה לה התסרוקת עם הצבע הזה.. כאילו דווקה יש לי תמונות שלה עם הצבע שיער הזה, אולי סתם בתמונה הזאת זה יצא לא יפה, אבל בכלליות נורא יפה לה שיער שחור.. גם יש לי תמונה אחת שלה עם קוקו, גבוה כזה, ומזה יפה לה! =)

shanyz

New member
../images/Emo32.gif

יש לי עוד שאלה...=) מישהו פה רוכב על סוסים? או לומד איזשהו צורת לחימה? (קרב מגע, טאי צ´י, קונג פו....) =)

gabrielle

New member
אני... רוכבת... רכבתי...

עשיתי כמה שיעורים אבל בזמן האחרון לא כי החווה שאני רוכבת בה רחוקה ממני וגם כי המדריך שלי הציע לי לצאת וסירבתי וגם לא התקשרתי אליו ביומלדת... יותר מידי פאדיחות...
אבל אני חולת סוסים ומתה לחזור לרכב...

shanyz

New member
אהה=)

כי פשוט מאז שאני רואה זינה קבוע, שזה רק לפני איזה שנה וחצי, אני מתחילה ממש ממש ממש להתעניין בלחימה... אחרי כמה זמן, כשהתחלתי עוד יותר לראות את התוכנית התחלתי גם ממש לרצות לרכב על סוסים! בעקרון מאז ומתמיד היינו הולכים אני אחותי ואבאש לי לרכב על סוסים בימי שבת (אוואיזה סיפורים פה אני מספרת..חחה) ומשום מה הפסקנו ואז כשהתחלתי לראות את התוכנית, אני משמ רוצה ללמוד! התוכנית משפיעה עלי לטובה=)

הייתה תקופה...

מגיל ארבע הלכתי לרכב עם אחותי, ובגיל 9 ממש התחלתי ללמוד, אבל אז אחותי עברה דירה רחוק ממני ואני שנאתי ללכת לרכב לבד, אז הפסקתי...ולני חצי שנה נסעתי לטיול בצפון עם עוד שתי חברות, ועשינו שם טיול סוסים במשך שעה וזה היה מדהים!!! הסוסה שעליה רכבתי <קראו לה ארבע-על-ארבע> סוסה ערבייה לבנה יפייפיה, לא הסכימה לדהור! ניסיתי כל מיני דרכים <חוץ ממכות! אני לא מרביצה לחיות...> בסוף החלטתי לנסות את השיטה של זינה
צעקתי לה, יהההההההה!!!!! והיא התחילה לדהור!
זה היה אדיר!
אני חולה על וסים...ואני ממש רוצה לרכב באופן קבוע, אבל אין לי זמן, אין לי כסף, ואין לי אוטובוס שמגיע לחווה הכי קרובה...
בקשר לאומניות לחימה, הייתה תקופה שלמדתי קיקבוקס, ותקופה שלמדתי קראטה, אבל שום דבר מזה לא התאים לי...אני רוצה קרב מגע וסייף, אבל אין באזור שלי

shanyz

New member
אני מזה מבינה אותך..

הסוסים הם גם לא ליד הבית שלי אני גרה בת"א ואני ידועת ששי בנתניה ורק במקומות כאלו וזה די בעיה להגיע.. ואני גם כל הזמן לא ידעתי איזה שיטת לחימה אני רוצה, כי אני רוצה מה שזינה יודעת=) ואז בסוף אני חשובת שמה שאני רוצה זה קרב מגע ישראלי=) או בלי ה"ישראלי"... איזה מגניב שכשאמרת "יההה" הסוסה התחילה לדהור!

ברודי

New member
אהההההה ווואלה.....

אני יודעת על איזה חוות סוסים את מדברת. ליד מלון הכרמל כאילו?! 10 ד´ מהבית שלי. איזה מבאס זה שיש אחד שרוצה משהוא ולא יכול להשיג אותו מטעמי מרחק ואחר שאין לו בעיה כזאת, פשוט לא רוצה. אני שונאת סוסים, טוב לא שונאת, מפחדת אולי... כאילו הייתי פעם על סוס שהייתי קטנה ומאז פשוט סוסים לא עושים לי את זה... אגב הייתי גם בחווה בנתניה, סתם מקום מסריח... אם את נוסעת לשמה תודיעי לי. שתקפצי לבקר או משהוא...

למעלה