וואו!
איזה יופי! כל החיילים שלה הרביצו לה!? =)חחה זה נשמע לי קטע מזה יפה! יש לך תמונה אולי? אני חושבת אבל שכן אולי הזכירו את זה בזינה מתישהו כי אני זוכרת שפעם פעם כשלא הייתי רואה קבוע וסתם פה ושם ראיתי אז היה איזה משהו שהיא נזכרת שכולם הרביצו לה, החיילים שהיו שלה.. נראה לי... ואם ארס שונא את הרקולס, אז גם אני! אני מתה על ארס, ואם הוא רוצה את זינה רעה, אז...אני מוכנה שהיא תהיה רעה
חחהה
דווקא הייתי רוצה לראות איזה משהו קורה ביניהם בקטע הרע, כאילו שהיא באמת תסכים להיות רעה...=) ואז שגבריאל תבוא ותסדר את העניינים.... לפעמים נורא מרגיז אותי שכאילו גבריאל כל הזמן צריכה לסבול את ההתפרצויות של זינה...! כשפתאום היא הופכת להיות רעה, ושיש לה פתאום קטעים כאלה... כמו בפרק שאני לא זוכרת את השם שלו, כשארס התחזה לאבא של זינה, ואז גבריאל נעמדה מול זינה, וזינה נתנה לה מכה...=( או כשהיא זרקה עליה את הצ´אקרם כדי להציל את איב, כאילו, אני מבינה למה היא עשתה את זה אבל היא יכלה פשוט לתת לה בעיטה או לפגוע לה ביד, לא בראש! וסתם עוד מלא מקרים, שהיא פתאום משתגעת והופכת להיות רעה לקצת זמן..אתם בטח מבינים למה אני מתכוונת... וגם, אני מזה לא מתארת את איולס עם זינה! חחה איכס..
זה מזה לא מתאים, היא צריכה bad boys לא אחד טוב כמוהו... בגלל זה ארס מתאים לה!
איזה יופי! כל החיילים שלה הרביצו לה!? =)חחה זה נשמע לי קטע מזה יפה! יש לך תמונה אולי? אני חושבת אבל שכן אולי הזכירו את זה בזינה מתישהו כי אני זוכרת שפעם פעם כשלא הייתי רואה קבוע וסתם פה ושם ראיתי אז היה איזה משהו שהיא נזכרת שכולם הרביצו לה, החיילים שהיו שלה.. נראה לי... ואם ארס שונא את הרקולס, אז גם אני! אני מתה על ארס, ואם הוא רוצה את זינה רעה, אז...אני מוכנה שהיא תהיה רעה