למישהו...

shanyz

New member
וואו!

איזה יופי! כל החיילים שלה הרביצו לה!? =)חחה זה נשמע לי קטע מזה יפה! יש לך תמונה אולי? אני חושבת אבל שכן אולי הזכירו את זה בזינה מתישהו כי אני זוכרת שפעם פעם כשלא הייתי רואה קבוע וסתם פה ושם ראיתי אז היה איזה משהו שהיא נזכרת שכולם הרביצו לה, החיילים שהיו שלה.. נראה לי... ואם ארס שונא את הרקולס, אז גם אני! אני מתה על ארס, ואם הוא רוצה את זינה רעה, אז...אני מוכנה שהיא תהיה רעה:) חחהה
דווקא הייתי רוצה לראות איזה משהו קורה ביניהם בקטע הרע, כאילו שהיא באמת תסכים להיות רעה...=) ואז שגבריאל תבוא ותסדר את העניינים.... לפעמים נורא מרגיז אותי שכאילו גבריאל כל הזמן צריכה לסבול את ההתפרצויות של זינה...! כשפתאום היא הופכת להיות רעה, ושיש לה פתאום קטעים כאלה... כמו בפרק שאני לא זוכרת את השם שלו, כשארס התחזה לאבא של זינה, ואז גבריאל נעמדה מול זינה, וזינה נתנה לה מכה...=( או כשהיא זרקה עליה את הצ´אקרם כדי להציל את איב, כאילו, אני מבינה למה היא עשתה את זה אבל היא יכלה פשוט לתת לה בעיטה או לפגוע לה ביד, לא בראש! וסתם עוד מלא מקרים, שהיא פתאום משתגעת והופכת להיות רעה לקצת זמן..אתם בטח מבינים למה אני מתכוונת... וגם, אני מזה לא מתארת את איולס עם זינה! חחה איכס..:) זה מזה לא מתאים, היא צריכה bad boys לא אחד טוב כמוהו... בגלל זה ארס מתאים לה!

gabrielle

New member
that is precisely my point!

טוב האמת שאני אומרת את זה כל הזמן, שיש מקרים שזינה שוכחת לחלוטין מי זאת גבריאל ומה היא עשתה בשבילה או יותר נכון, מה הן עשו אחת בשביל השניה והכל חוזר להיות מגעיל כזה כמו בעונה ה-1 - ואז כשמגיע קטע שזינה מתנצלת בפניי גב ואומרת לה שהיא אוהבת אותה ומודה לה אז יש תגובות בפורום כמו " תמיד זינה אומרת את הדברים האלה וגבי אף פעם לא " - מה שאתם לא מבינים זה שזינה לא צריכה לסבול את המצבי רוח הלא צפויים של גבריאל ואת ההתנהגות המפתיעה שאם ארס אומר לה שתי מילים אז היא ישר משתגעת ומכה את גבריאל. זה הכל להיום.

Dafi the Mighty

New member
אפה...

אם ארס אומר לה שתי מילים היא ישר משתגעת ומכה את גבריאל? את לא ראית מה היה בפרק, או מה? הוא גרם לה להרגיש את הכוח ואת הרוע, זה היה הרבה יותר משתי מילים... היא נכנסה לזה... אז היא הרביצה לגבריאל כחלק מזה. זה לא עניין של להשתגע משתי מילים קטנות ולהרביץ לגבריאל. הוא ממש... וואי, לא יודעת אפילו איך לתאר את זה...

Dafi the Mighty

New member
היא לא הייתה בשליטה בדיוק...

אני לא חושבת שאפשר להאשים אותה. עובדה שאחרי שגבריאל נפלה והייתה עם ההבעה המפוחדת שלה זינה חזרה לעצמה והבינה את הטעות שהיא עשתה.

ברודי

New member
מוכר לי מאיפשהוא ../images/Emo11.gif

"..אז יש תגובות בפורום כמו..." LOL.
אני באמת חושבת שכל מה שזינה וגבריאל עברו עזר להם להגיע לנקודה שבה הם נמצאות עכשיו! (זינה בקופסא וגבריאל ב..מצרים?! טוב זאת לא הנקודה) ואם לזינה לא היו את ההתפרצויות הקטנות האלה מי יודע איך הסידרה היתה נראית לקראת הסוף, כי זה מה שבונה אותה. וכמו שארס תמיד אומר, כשאין מלחמה, אנשים לא יודעים מה זה שלום. (נו, משהו כזה) ואם לא היה לנו את הקטעים הקטנים האלה, אולי לא היינו מבינים מה המשמעות של גבריאל לזינה. (מעולם לא ניתחתי בצורה כזאת עמוקה סידרת טלויזיה...) מה שגם כל הקטע שזינה מרביצה לגבריאל זה רק בעונה הראשונה שבאמת לא ממש סגורה על עצמה, אבל בהמשך אין את הקטע הזה...

gabrielle

New member
לא הבנתי אותך בול...../images/Emo35.gif

מאיפה זה מוכר לך? אני ממש לא מסכימה איתך... מה שבונה את הסידרה זה ההתפרציות של זינה על גבריאל? מה הקשר? מה שבונה את הסידרה זה ההפך מזה... זאת החברות שבינהן ולא העצבים של זינה. ואיך מזה שזינה מוציאה את העצבים שלה על גב אפשר להבין את המשמעות של גבריאל לזינה? וזה גם לא ממש נכון מה שאמרתי כי היא לא מרביצה לה רק בעונה ה-1 אלא כמו ששני ציינה, גם בפרק " אמהות " היא זורקת לה את הצקארם על הראש והורגת אותה ככה... ואנחנו יודעים טוב טוב שאם זינה לא רוצה להרוג מישהו היא עושה את זה טוב מאוד ולהיפך ( וכן, אני יודעת שהיא ניסתה להגן על הבת שלה וזה היה אינסטינקט אבל את אותו אינסטינקט היא יכלה לקוון גם על הרגל שלה גבריאל ולא על הראש ). ויש לנו גם את ביטר סוויט כדוגמא...

shanyz

New member
כמה דברים..

ירדן אמרה שזה היה אינסטיקט שזינה זרקה את הצ´אקרם על הראש.. אבל אמור להיות לה גם אינסטינקט לא לפגוע בגבריאל כי הן כמו מפ\שפחה, ודבר ראשון שאמור להיות לה זה לא לפגוע בגבריאל, כמו שהיא לא תפגע בבת שלה והיא לא הייתה צריכה להרוג את גבריאל! במיוחד אחרי מה שהם עברו.. וזה לא שזינה היתה בדיוק במצב של טרוף או שארס השפיע עליה, היא הייתה שפויה מאוד... זה היה לא בסדר.. אבל בקשר לזה שכאילו ההתפרצויות של זינה בונות את הסדרה.. בו\\אני חושבת שזה מאוד תורם.. זה תורם לאופי של זינה, ולדמות שלה. ברור שזה לא הכל, גם כל הקטע של האההבה והחברות נפש שלהם, זה מה שגם בונה את הסדרה, אבל כל הקטעים האלה שזינה מתפרצת, זה לדעתי ממש ממש מוסיף לסדרה..ולמרות שזה מעצבן אותי אני שמחה שזה קורה כי זה ממש מוסיף. בגדול, יש להן מערכת יחסים ממש טובה, למרות שיש עליות וירידות, אבל ככה זה בכל מערכת יחסים, ומה שיפה בחברות שלהן זה שתמיד בסוף הן ימצאו דרך להשלים:)

ברודי

New member
ואוו סלואו איט דאון.

מוכר יאלדה. אבל חפיף. שוב, אני מאמינה שכל מה שאנחנו עושים הופך אותנו למה שאנחנו עכשיו. משמע, בהתחלה גבריאל וזינה רק הכירו, עדיין לא היה להם קשר מחייב וחזק. כשזינה עברה מדי פעם לצד הרע שבה בחיזוקו של ארס, היא עדיין לא הייתה מספיק קשורה לגבריאל כדי לסרב לו. ולכן בעונה הראשונה (בתחילת העונה ה-1) כשהיא מרביצה לגבריאל היא מסתכלת עליה וחוזרת לעצמה, בזכות הקטעים האלה למדנו להבין את המשמעות של הקשר בינהם. ו... לדעתי זינה לא "מוציאה את העצבים" על גבריאל, זה הרבה מעבר לזה, צריך אל מלחמה עם עבר משותף כדי לגרום לזינה לעשות את זה, וגם אז זה לא תופס להרבה זמן ומספיק מבט מזועזע אחד מגבי כדי שזינה "תחזור לעצמה". בפרק "אמהות" המצב שונה לגמרי, אני הולכת לישון וממש לא בראש שלי לפתוח מחדש את הדיון של- כן או לא אינסטינקט אימהי, כבר עשינו את זה פעם. אבל עדיין, אני לא חושבת שאת צריכה לקחת את תחילת עונה 1 בתור גורם לבדיקת רמת החברות בינהם. קחי בתור דוגמא את כל אלף ואחת הרגעים הקטנים (והגדולים) שעושים אותם לכאלה חברות בנפש, יש לך 2-3 דוגמאות כשזינה "מרביצה" לגבי ולי יש מיליון שמראות ההפך. ביטר סווט זה לא דוגמא. גבריאל בעקיפין (גם אם לא באשמתה) גרמה למוות של הבן שלה. אמא במצב כזה מתחרפנת. במיוחד אם ניקח בחשבון את העובדה שסולן לא זכה לדעת שזינה היא אמא שלו, שזינה אמרה לגבריאל שהופ מרושעת ושצריך להרוג אותה, ושגבריאל שיקרה לזינה ואמרה לה שהיא הרגה אותה. כל זה ביחד גרמו לסצנת הגרירה, אגב אם גבריאל לא הייתה מרביצה לזינה, אני לא חושבת שהיא הייתה זורקת אותה ממש מהצוק.

shanyz

New member
את צודקת

בקשר לביטס סוויט, שהכל נצבר, במיוחד כשגבריאל שיקרה בקשר לזה שהיא הרגה את הופ. אבל למה את חשובת שהיא לא הייתה זורקת? אני דווקא חושבת שהאי כן הייתה, כי היא נתנה צעקה כזאת : "נקמה!!" והיא ממש כבר באה להעיף אותה משם... אז אני חשובת שהיא כן הייתה מעיפה אותה... אמאלה..=)

gabrielle

New member
עדיין לא הבנתי.

" מוכר יאלדה " ( ?! ) וואט?? בנוגע למה שאמרת "יש לך 2-3 דוגמאות כשזינה "מרביצה" לגבי ולי יש מיליון שמראות ההפך " - הגזמת, חס וחלילה אני לא מסתכלת בכלל על הרגעים הרעים בניהן אף פעם ואני אפילו שונאת את זה ואני ממעיטה בלראות את הפרקים האלה כי אני שונאת לראות אותן רבות והסיבה העיקרית שאני רואה את הסידרה זה בגלל החברות שלהן וחברות היא מילת הבסיס פה, פשוט הנושא עלה אז אמרתי מה שאני חושבת. בנוגע לזה שזינה לא היתה זורקת את גב מהצוק את טועה מאוד... זינה היתה מוכנה להרוג את גבריאל בלי לחשוב פעמיים - ושוב בגלל ארס - אחרי שגררה אותה על הסוס ופצעה אותה מאוד קשה... ואם את רוצה הוכחה את יכולה לראות בפרק עצמו שזינה כן הורגת את גב אבל בגלל שזאת מן " אשליה " אז היא לא באמת מתה... אני לא מבינה את הקטע הזה " שיקרה לזינה שאמרה שהיא הרגה את הופ " - למה ציפית?? שהיא תהרוג את הבת שלה? מספיק שהיא נטשה אותה. וכולנו פה יודעים כמה קשה היה לזינה לעזוב את סולן אצל הקנטאור - אז מה אצל גבריאל זה שונה?? הדבר האחרון שגבריאל חשבה עליו זה שסולן ימות בגללה ועובדה שישר אחרי שזה קרה היא לקחה רעל והרעילה את הבת שלה. גבריאל היתה חייבת לשקר לזינה כדי להציל את החיים של התינוקת שלה ( שאז היא לא ידעה שהיא מרושעת ) ולא, בגללה שזינה אמרה לה שהיא מרושעת - היא לא צריכה להרוג אותה! עוד דוגמא שאני יכולה לתת לכם, זה שבפרק " איב " זינה אמרה לגבריאל שהיא מסוגלת להרוג את הבת שלה אם היא לא תשתנה וכשהגיע הקרב וזינה עמדה מעל איב עם הצקראם, היא לא היתה מסוגלת- כי פשוט אי אפשר להרוג את הילד שלך, ועבודה שגבריאל כן עשתה את זה. אז לזינה היה מאוד קל לדבר, אבל כשמגיע הרגע שצריך לעשות.... אז לא.

shanyz

New member
אמממ

יש דברים שאני מסכימה איתך, כמו הקטע שהיא ל יכלה להרוג את איב בקטע עם הצ´אקרם... אבל זינה לא סתם הייתה אומרת לה להרוג את הופ! גם היא הבת של דייהק, גם היא גדלה באופן ממש מהיר, והיא הרגה שני חיילים.. ראו שיש בה משהו לא רגיל, שיש משהו חריג.. אני חושבת שגם אני הייתי אומרת לה להרוג את התינוקת אבל מצד שני, אני גם ממש מבינה את גבריאל, כאילו, היא רק עכשיו ילדה, ששאומרים שזאת החוויה והדבר הכי מרגש בחיים וזה, והיא הייתה בהתלהבות של ללדת, אז בטח שהיא לא יכלה להרוג את התינוקת שלה.. לא משנה מה זינה אומרת, כי גם זינה טועה לפעמים. בגדול אני לא יודעת=) מצד אחד זה לא היה בסדר שהיא שיקרה לזינה, מצד שני, מה לעשות? כאילו זאת הבת שלה...=) עזבו אני בעצמי עוד לא יודעת מה אני רוצה.. חחהה בגדול, הכל עבר ונשכח, וזה מה שחשוב=)

Dafi the Mighty

New member
אני מאד מסכימה עם ברודי בעניין

ביטר סוויט. יש הרבה סיבות לכך שזינה עומדת לזרוק את גבריאל מהצוק (ודעתי האישית היא, שאם גבריאל לא הייתה בועטת בה זה היה קורה): א. הבן שלה מת והיא מאד כועסת על זה. ב. ארס אמר לה שגבריאל אחראית לזה בגלל הופ. ג. זינה באמת חושבת שגבריאל אחראית לזה. [וזה כל הסיבות שהצלחתי לעלות בינתיים, אבל יש לי הרגשה שיש עוד... בלי קשר שגבריאל הרגישה בדיוק אותה שנאה כלפיי זינה כמו שזינה הרגישה כלפיה] מסקנה, זינה כועסת זה דבר מסוכן. באותו זמן זינה הייתה בסערת רגשות, והדבר האחרון שהיה חשוב לה זה גבריאל (האמת היא שנראה לי שבאותו זמן הדבר הכי חשוב לה היה להרוג את גבריאל...) זה נכון מה שאמרת על הפרק "איב". זינה אמרה שהיא תעשה את זה, אבל היא הגיע למצב שבו היא לא יכולה. מצד אחד, היא צבועה בגלל שלגבריאל היא אמרה להרוג את הבת שלה. אבל מצד שני, הופ היא לא בדיוק איב\ליביה. זה וויכוח ארוך ומייגע שאני לא חושבת שבא לי להיכנס אליו כרגע... אבל את צודקת. ואותו העניין זה עם גבריאל שאני מאד מסכימה איתך עליו, שאי אפשר לצפות ממנה לא לשקר- כי היא אימא! והיא לא מוכנה לראות את הבת שלה כיצור רע... ועוד ב"אינסטינקט אימהי" היא ממש הייתה בטוחה שהופ היא ילדה טובה, זה היה כל כך עצוב לראות אותה מאושרת שהופ בסדר אבל שזה לא נכון...

gabrielle

New member
אני לא חושבת שגב

הרגישה את אותה שינאה כמו שזינה הרגישה כלפיה... כי זינה פשוט ראתה את גבריאל מול העינים שלה כ- " רוצחת " של הבן שלה- וגבריאל... אמנם ספגה מכות רציניות, אבל... אני לא חושבת שאפשר להשוות. כשזינה החזיקה את גבריאל באויר והיא נתנה לה בעיטה ושתיהן עפו לרציפה... לראות את המבט של זינה שהיא קמה אליה... איזה פחד
כשלוסי משחקת את " הרעה " - היא פשוט השחקנית הטובה ביותר בעולם. היא עושה את זה בצורה מושלמת וכמה שאני לא אוהבת אותה רעה ( זינה ) - המשחק של לוסי עוצר נשימה.... פשוט גורם לך לפחד רק מהמבט ומהעינים הכחולות שחודרות לך לנשמה...

shanyz

New member
חחהה את כל כך צודקת!

זינה מזה מפחידה אותי! פחח כל פעם שהיא ממש ממש ממ כועסת על גבריאל, כאילו יורת נכון פעם, כשלא ידעתי מה יהיה בהמשך, אז כל פעם שהיא כעסה על גבריאל מזה פחדתי שהיא לא תחזור לעצמה ושהיא באמת תפגע בה!!! חחהה!! היא שחקנית מעולה לוסי! גם היא עושה לפעמים דמות אדישה כזה ממש טוב, וגם כשהיא עושה את דיאנה ואת מג היא עושה את זה ממש טוב.. וגם את זינה, פשוט וחלק, אז היא משחקת אותה ממש טוב! בכלל, כל השחקנים ממש טובים לדעתי! כל התוכנית הזאת פשוט טובה!! נקודה סוף! =))

ברודי

New member
כן אההה!!

אני מתה על איך שלוסי משחקת במיוחד את מג ודיאנה!!! אוי היא מעולה!! עם מג יש לה פתאום קול כזה מצחיק!!! בבלופר של העונה ה-2 היא כזה מדברת למצלמה אחרי שהיא נישקה את ג´וקסר עם הקול שלה ואז מחליפה לקול של מג וזה פשוט משעשע!!! ודיאנה גם שוברת אותי, חחח במיוחד כשהיא התחפשה לזינה, פשוט לוסי משחקת כזה טוב שהיא מצליחה להכניס דמות (דיאנה) לתוך דמות אחרת (זינה) ולשחק "זינה" כמו שדיאנה אם היא הייתה דמות אמיתית, היתה עושה. מדהים!

shanyz

New member
נכון!

הכל שלה באמת ממש מצחיק! חחה בפספוס הזה היא באמת ממש מצחיקה.. גם בקטע שהיא יוצאת מהעוגה כזה ורוקדת.. פחח הקול שלה מזה מצחיק אותי בכלל, היא ממש שחקנית טובה.. לדעתי בין השקחניות הטובות שיש!!

ברודי

New member
אהההה....

טוב נוותר על הדאחקת פתיח, עזבי ירדן, כלום. לא אמרתי כלום. בקשר למה שכתבת, תיראי, לא אמרתי אם זה בסדר או לא שהיא שיקרה לזינה, ציינתי עובדה, זינה כועסת על גבי ואחת מהסיבות זה שהיא שיקרה לה. גבריאל הרעילה את הופ כי אחרי כל הדברים שקרו שהוכיחו שהופ רעה וגבריאל לא הסכימה להאמין, קרה ה-דבר, שזה המוות של הבן של זינה. בגלל זה היא הרגה אותה, כי לא היה ספק בכלל שהופ רעה, ואין סיכוי שהיא תהפוך פתאום לאיזה ילדה מתוקה שעוזרת לה לשטוף את הבית, ולעשות כביסה. עם איב זה שונה, אחרי 25 שנה שזינה הייתה קפואה היא פוגשת את הבת שלה, היא אומנם שמעה שהיא רעה וראתה את הנזק שהיא עשתה, אבל איב כבר מבוגרת והיא מזכירה לזינה את עצמה בגיל שלה, אולי היא מאמינה שכמו שהיא השתנתה אז גם איב תוכל להשתנות. קבלי אותה בציטוט- (A Necessary Evil) G: “Xena-- do you think that, deep down, Callisto feels sorry for the things that she’s done?” X: “No!” G: “I do. I have to or I can’t forgive her. And if I can’t forgive her, I can’t move on. Goodbye, Callisto.” עכשיו בכוח אני אדחוף את זה למיקרה שלנו, אני לא מצדיקה את האמבוש של זינה על גבריאל או משהוא כזה, וגם אני לא אוהבת לראות שהיא פוגעת בה, או שמזלזלים בגבריאל, אבל כל הפרקים כבר צולמו, מה שהיה, היה. ככה זה נראה, ובמקום לשנוא את זה, נסי להבין ולקבל את זה כדי שתוכלי להמשיך הלאה...

gabrielle

New member
אוווווווווווווווווווף

אבל אני שונאת לא להבין דאחקות... ועוד שלך בדרך כלל מצחיקות אותי אז חבל...
בנוגע למה שכתבת... להיפך! הרבה הרבה יותר קל לשנות ילדה קטנה מאשר אישה בוגרת , נגיד איב, שעשתה המון דברים בחיים שלה, בעלת נסיון ומבינה מי נגד מי... השינוי של איב לא נעשה לא ע"י זינה ולא ע"י גבי אלא ע"י אילי שהראה לה את עברה... גם זינה וגם גבריאל איבדו את הבנות שלהן כשהן היו תינוקות ולכן זה לא משנה זה בדיוק אותו הדבר- רק שאת ליוויה הרבה יותר קשה לשנות. בשביל זה יש לנו את אילי
ואני לא יכולה להתעלם ממה שעושים לגבריאל בסדרה... אני שונאת את זה, אני מוחה נגד זה ( מוחה!? מה קורה לי?!! ), ואני פשוט לא יכולה לקבל את זה. אבל זה לא שיש לי הרבה ברירות אז אני פשוט לא מרבה בלראות את הפרקים האלה כדי לא להתעצבן ולשמור על עצמי רגועה.

למעלה