למישהי מכן יש בעיה עם החמה כתוצאה

הגנובה

New member
למישהי מכן יש בעיה עם החמה כתוצאה

משיוך עדתי
אם יש לכם סיפורים מצחיקים - או עצובים - נשמח לשמוע!!

nightroll

New member
כן, בערך

היא אמריקאית. האמריקאים מאמינים בזריקת הילד החוצה מהקן מה שיותר מהר. שהוא ידאג לעצמו. אני מבית הונגרי-פולני חם, דואג, וקצת חונק. לבעלי קשה עם הדביקות, לי קשה עם הריחוק....

הגנובה

New member
היי נייטי - מזמן לא שמענו ממך../images/Emo35.gif

או שאני טועה
... יום של הפתעות היום - גם את וגם ריפי
אני צריכה סיפור מצחיק.... סיפור שישכיב אותנו על הרצפה
- מה יש
אסור לצחוק כאן קצת

עציון

New member
הנה לך משהו על פרסי

נהג מונית פרסי לוקח עימו צעירה. ההיא יושבת במונית ערומה לגמרי. הנהג מציץ כל הזמן במראה. בסוף ההיא מתעצבנת ושואלת אומרת: לא נמאס לך להציץ? עונה הנהג: זו לא הבעיה. הבעיה מאיפה תוציאי הכסף?....

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif... יופי של בדיחה עציון../images/Emo70.gif - אבל

איך זה מתקשר לחמתך

עציון

New member
חמותי בעד מיזוג גלויות

היא הונגריה-רומניה. אני צבר. טוב. אני בן ל...פולנים.(ימותו הקנאים). עכשו, מאחר ומדובר בשתי עדות שונות לגמרי הן במנטליות והן בתגובה הרי הקונפליקט הזה יוצר יש מאין ואין מיש. זאת אומרת, יש יותר אין ופחות יש. ומכאן שיום אחד אני אוכל גולש ויום שני מאנע קאשע.(מין דייסה פולנית..) אהה, שכחתי. בעצם שאלת על יחסים בגלל עדות מתנגשות. טוב. זה ברור. ההונגרים שותקים הפולנים מברברים ובגלל זה היחסים נצויינים. הביאו לי אקווריום ואחזיק את העולם על אצבע אחת....

הגנובה

New member
עציון... תגיד ל-JIF שתבדוק לך חום..

איך מתקשר לכאן האקווריום
.... אגב נדמה לי שהיה זה סופוקלס שאמר - הביאו לי מוט מספיק ארוך - וארים את העולם... (או שאני טועה...
)... בכל אופן - מישהו אמר את זה

עציון

New member
אקווריום מתאים לחמותי השותקת

ואין לי חום ונא לא לערבב את הנכדה שלה.....

עציון

New member
יעל. כל הכבוד!!!אכן, ארכימדס אמר:

תנו לי נקודת משען, וארים את העולם!!! יפה, יעל.(ונא לא לריב עם אנשי שינוי...)

nightroll

New member
המממ

סיפור מצחיק? היום אני מטושטשת היות והבן שלי חגג הלילה... העברתי אותו למיטת נוער לפני יומיים שלושה. (הוא בן שנה וחצי) הלילה הילד התעורר בשתיים בבכי, ומאז ועד שתיים וחצי היה נודניק. אח"כ הוא התחיל לחבק את בובת הכלב שאיתה הוא ישן ולנבוח בקולי קולות. אח"כ הוא ירד מהמיטה והיה בדרכו לבצע פיגוע באחותו הישנה, כשעשיתי סיקול ממוקד. זרקתי אותו חזרה למיטה שלו, גערתי בו שלילה וישנים ולא יוצאים מהמיטה, וחזרתי למיטה שלי. לא עברו חמש דקות והילד עמד במסדרון עם ה"חיחה" שלו (שמיכה) ביד, מחפש ריגושים אחרים. שוב הוא הוחזר למיטה. אני עוצמת עיניים, מתחילה להרדם שוב, ושומעת מהחדר השני "אמא?" מתעלמת. "אמא?" מתעלמת. הוא מגביר את הקול שלו "אמא???" "לילה טוב, לך לישון! עכשיו לילה!" אני לא טורחת לקום מהמיטה, אבל הוא לא מוותר וממשיך "אמא?" "אמא?" אמא?" אני שוב שומעת אותו מתגנב ומתארגן לרדת מהמיטה. אורבת לו בקצה המיטה וברגע שהרגל שלו נוגעת בריצפה אני אומרת "לא!" והוא מזנק בציחקוקים וצווחות עונג חזרה למיטה, ומעמיד פנים שהוא ישן... ככה זה נמשך ונמשך לעומק הלילה...

הגנובה

New member
אני מתה על הגיל הזה../images/Emo70.gif - את עושה לי

חשק לעוד זעטוט כזה... אתמול הבת שלי (בת 15) באה בערב הביתה, נכנסת אלי לחדר, נעמדת באמצע החדר ומתחילה לנאום:... "אמא של מוריה הודיעה לה הודעה חשובה... היא בהריון
את יודעת שהיא כבר בת 44
אם היא יכולה... ז גם את יכולה
" נעמדה עם הידיים על המאתניים וחיכתה לתשובה... כל מה שיכלתי להגיד לה זה... "חכי עד שאני אהיה בת 44
" "זה עוד 5 שנים
" היא צעק, התעצבנה ויצאה מהחדר בהפגנתיות. נו, מה אומרים לילדה בגיל הזה שמתעקשת שהיא רוצה עוד אחות
שאלתי אותה מה יקרה אם אני לד עוד בן... היום היא כבר מוכנה להתפשר....

מישהו כתב את שמי??

עוד לא ידעתי שאני בהריון
אבל בעצם אני גם עוד לא בת 44. אבל אולי בזכות אמא של מוריה אחרת גם אני אהיה בהריון

למעלה