למישהי מכן יש בעיה עם החמה כתוצאה

אורא

New member
גנובית תגידי לה שבסדר

בתנאי שהיא מטפלת בו. החלפת טיטולים שמירות ויתור על בילויים וחברות נראה איך היא תגיב אז

הגנובה

New member
היום היא אומרת שהיא תעשה ההככלל../images/Emo70.gif

אני נותנת לה בדיוק יומיים עם התינוק בבית... והיא שוכחת ההההכככללל

עציון

New member
גנובתי היקרה, אפשר לקבל ילד

בגיל שנה ומחצה (עברית נכונה?) ללא לידה? ללא הריון? אשה בגיל 44 ואפילו טיפה פחות, לוקחת על עצמה אחריות כבדה בלידת ילד . כאשר הילד יהיה בר מצווה היא תהיה בת 57. כאשר ילך לצבא היא תהיה בת 62. מה היא יכולה לתת לילד בגיל כזה? FORGET IT... חשק. חשק. חשק. הבה נשאר עם מה שיש לנו. גם כך ההתמודדות קשה. קשה מאוד לפעמים. הילד שלי בן ה-19 כבר לא קיבל תשומת כמו קודמיו. ההורים עסוקים יותר. פחות רגועים ושלא יספרו לך סיפורים. ולבת שלך תגידי שאת מוכנה לקנות לה ברבי במקום...

הגנובה

New member
הצעתי לה כלב לטפל בו... ואם היא

תחזיק מעמד מעל חודש... נחשבו על זה.... היא אמרה ש: "אני ממשה מצחיקה... כאילו דה
"

אורא

New member
אני פה אני פה ואני בעד ../images/Emo140.gif

אחלה רעיון להביא לה כלב לנסיון

ריגשית

New member
לא מסכימה איתך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא חברה בפורום הזה, אבל קוראת כאן לפעמים והפעם החלטתי להגיב. אני מאוד לא מסכימה עם מה שכתבת כאן. זה היה אולי נכון לפני 50 שנה, אבל בהחלט לא נכון בימינו. היום כשתוחלת החיים ארוכה יותר ותקופת הבלות של האישה מתחילה היום בסביבות גיל 50. נשים בנות 40 היום הן נשים באמצע החיים, מלאות חיים, נראות ומרגישות טוב ועדיין פוריות לעומת נשים בגיל דומה לפני 50 שנה, נניח, שבגיל 40 כבר היו בסוף חייהן כמעט. אני בת 41, עם שני ילדים קטנים, נראית ומרגישה כמו בת 30 (מקסימום) ואפילו מתכננת עוד ילד אחד לפחות

עציון

New member
אני מבין שהתכוונת אלי בתגובתך.

אין שום מחלוקת בנושא התפתחות האשה ופוריותן בגיל זה או אחר. אני לא מומחה לענינים האלו. מאידך, שמתי את הדגש לא על הלידה. לא על פריון. אלא מה יקרה בעוד כך וכך שנים. נכון להיום, שום דבר לא ישכנע אותי מלסגת מעמדתי בעיקר שאני רואה את העובדות בשטח. אנשים ונשים בגיל 60 לא מטפלים ולא מתייחסים לילדהם כפי שהיו עושים זאת בגיל 30-35. ואין טעם לשכנע אותי. אני מוכן לארגן לך ולאחרים הדבקים בדעתך פגישות עם הורים מבוגרים לילדים קטנים....

עדוש

New member
אני מסכימה עם עציון../images/Emo45.gif

להביא ילד בגיל 40 ומעלה זה אגואיזם, פשוטו כמשמעו. עד שהילד יגיע לגיל 10, יהיה ביניכם פער כל כך גדול, את לא תוכלי לתרום הרבה לילד הזה וגם לא יהיו לך כוחות לזה. הילדים הגדולים שלך יגדלו את הילד יותר מאשר את.

עציון

New member
אכן, עדוש. יש הבדל עצום, עצום מאוד

בין היכולת המופלאה של ללדת- וזאת בזכות הרפואה המתקדמת- לבין לגדל ילדים בגילאים מתקדמים. אני משתגע מעצם הרעיון המטופש- לדעתי- להביא ילדים בגילאים מאוחרים רק כדי: "אני לא רוצה להיות בבית לבד"....והמבין יבין...

amitmom

New member
גם אני מסכימה עם עציון..

אני לא יודעת אם זה אגואיזם אך בטוח לא חושבים על טובת הילד. אני רק יכולה לספר שחמותי ילדה את הקטנה שלה בגיל 40 ואת הגדולים בגיל 22ו-24 ויש הבדל עצום בכמות ההשקעה והיחס בין ילדיה הגדולים לקטנה. עם הגדולים הם יותר השקיעו תשומת לב, טיולים, נופש, חוגים ומה לא. ועם הקטנה אין להם ראש או כוח לשבת ולעזור עם שעורי הבית, אין זמן וכוח לטיולים ולנופש הם גוררים אותה לבד עם כל חבריהם המבוגרים הכולם כבר דבים וסבתות. היא בצבא אבל מתיחסים אליה כמו לילד מפגר. אסור ללכת לפה, אסור את זה , אל תדברי עם ההוא. מצטערת מאוד עם פגעתי במישהו אבל כשאני רואה את גיסתי מתביישת באבא שלה ושהיא לא היתה מוכנה שהוא יבוא לאספות ההורים שלה בבי"ס ובעלי היה צריך ללכת במקומו אני מאוד נגד לידה בגיל 40+.

הגנובה

New member
אני היום בת 39, אמא שלי ילדה את

אחותי הקטנה בגיל 37, כשאחי הגדול היה בן 17 אני בת 12 ואחותי בת 7... הילדה הזאת - שהיום היא בת 27, גודלה עד גיל 10 כילדה הכי מפונקת בעולם!! היו לה 5 הורים, לא 2. כשהיתה בת 10 - אבא שלי חלה במחלה קשה מאוד - ואז עידן התמימות של כולנו חלף עבר לו... היא כבר לא היתה ילדה... היא היתה צריכה להתבגר - כמונו - בן לילה... אני מאמינה שלולא מחלתו של אבי - הילדות שלה לא היתה נפגעת... גם היום יש לה 5 הורים, אנחנו - האחים הגדולים שלה - גידלנו אותה כמו בת, כל אחד מאיתנו חושב שיש לו מה להגיד מבחינת הדרך בה היא חיה את חייה... היא עדיין מפונקת מאוד ומרגישה שהכל מגיע לה - גם מאיתנו... שוה אני אומרת - ההורים שלי נתנו לה כל מה שנתנו לנו כילדים, הבעיה החלה במחלתו של אבי... אבי היה אדם צעיר כשחלה - סה"כ בן 48, ואני מאמינה - שלולא מחלתו - היתה לה ילדות נהדרת!! כך שכל הנושא הזה הוא מאוד אינדבידואלי - אני עדיין לא מאמינה בללדת ילד בגיל 44, 45 - בגיל הבת/בר מצווה שלה/ו ההורה יהיה כמעט בן 60 - גם אם אני מסתכלת על אמא שלי - שתיבדל לחיים ארוכים!! - היא היום בת 59 - לחשוב על זה שהיום היא עדיין היתה צריכה להתמודד עם בית-ספר, תיכון, בר-מצווה, וכל מה שנדרש לגידול הילדים - למרות שהיא צעירה ברוחה ובגופה... לא נראה לי שהיא היתה מסוגלת היום לעשות זאת - בדיוק כמו שעשתה זאת בגיל 39 או 42... כך שעציון, אתה משכנע את המשוכנעים!!

ריגשית

New member
שטויות במיץ עגבניות...

מצטערת, אבל זה מה שאני חושבת על התגובות שלכם. הכל זו שאלה של איך כל אחת מרגישה עם עצמה. אני מרגישה נהדר עם עצמי, נראית הרבה יותר טוב מהרבה נשים צעירות ועם הרבה מרץ ושמחת חיים ומרגישה צעירה. אני בשיא הפריחה שלי היום והילדים באו בדיוק בזמן המתאים. אני הגעתי לאמהות בשלה ומוכנה, עם הרבה בטחון עצמי באמהות שלי ועם הרבה יותר סבלנות מהרבה אמהות צעירות שאני מכירה. הילדים שלי נוסעים איתנו לטיולים וחופשות, זוכים לתשומת לב בדיוק באותה מידה שאמא צעירה נותנת לילדיה, אם לא יותר. אמהות בגיל מאוחר היא אמהות בשלה יותר, סבלנית יותר ומשקיעה יותר. אני גאה בגיל שלי ובאמהות שלי

עדוש

New member
ובגל 41 כבר יש לך ילדים

עד כמה שהבנתי. ואם נגיד שאת מביאה עכשיו עוד ילד, בגיל 51, או יותר נכון 52, כשהילד יהיה בן 10, את חושבת שיהיה לך כח כמו עכשיו? גם פיזית וגם נפשית?

ריגשית

New member
לילד בן 10 כבר לא צריך כח פיזי...

אני לא אצטרך לקחת אותו לביה"ס על הידיים
. כח נפשי יהיה לי גם יהיה לי

ריגשית

New member
גם אני מוכנה לארגן לך פגישה

עם אמהות צעירות לילדים קטנים ועם אמהות מבוגרות יותר...... לכל מטבע יש שני צדדים

למעלה