למישהי מכן יש בעיה עם החמה כתוצאה

עציון

New member
שטויות במיץ עגבניות????האומנם??

או.קיי. מאחר ותגובות השונות לדעתך הם שטויות במיץ...הריני להודיעך כי: החלטתי סופית לשקוע בתוך במיץ של עצמי ואני מאחל לך שתוכלי להביא ילדים בגיל 45 ולגדל אותם לתפארת מדינת ישראל. כל טוב לך ונא לא לשכוח(כי זה סביר שבגילך אז את תשכחי אם בגלל סיניליות ואולי בגלל פיזור) להזמין אותנו לבר מצווה. אני מקווה ש "יד שרה " תתרום לנו עגלות מיוחדות שנוכל להגיע והפיליפיניות ילוו אותנו לתוך האולם. שאי ברכה ונחת!!!

יעל648

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo8.gif סיפור מוזר

האמת היא, שבעלי ואני, שנינו מאותה העדה (פרסים), אבל משני חלקים אחרים של המדינה- אני מהחלק היותר "תרבותי"- שזה אומר שגרתי בעיר הבירה (טהרן סיטי ) ובעלי במקורו מחלקו הכפרי- משהו ... כך שגם זה יצר חיכוכים לא מועטים בין המשפחות...

עציון

New member
חיכוכים זה דבר חיובי. הנה לדוגמא

אשתי באה מעיר ואני מכפר. כל חיכוך הביא ילד לעולם. 5 פעמים התחככנו ונולדו לנו 5 ילדים נחמדים. אז מי אמר שזה לא טוב?

יעל11כהן

New member
לא ממש

לא ממש. בעלי ואני מאותה עדה והרבה דברים (מנהגים, מאכלים וכדומה) דומים מאד. אבל יש לי חברה מהעדה המרוקאית שנשואה לבחור אשכנזי. כשהוחלט כבר על החתונה היא התקשרה לסבתא שלה כדי להודיע על הבשורה. הסבתא התעניינה : "מאיזו עדה הוא?" היא : "אשכנזי." הסבתא (בניחום) : "לא נורא..." אח"כ הוא התקשר לסבתו וסיפר לה. הסבתא שאלה : "מאיזו עדה היא?" הוא : "מרוקאית" הסבתא (בניחום) : "לא נורא...".

למעלה