למי לדעתכם

למי לדעתכם

יש את הטיפול המסובך ביותר? מי נמצא במצב קשה יותר? לדעתי הטיפול הקשה ביותר הוא של איילה,כי היא מחפשת ללא הרף את הפגמים שלה ומטיפול לטיפול שונאת עצמה יותר.

מרק בצל

New member
לדעתי הדמות שהכי

סובלת זו הדמות של רמי הוייבנגר. פשוט רואים את הסבל שלו, את התסכול, העצבים, הזעם הפנימי. שחקן ענק.

L L B

New member
לפי דעתי

אי אפשר להגיד "למי הכי קשה", כי קושי זה לא דבר שניתן למדידה. כל אחד חושב שהקושי והסיפור שלו הוא הכי קשה והכי נוראי בעולם...

מרק בצל

New member
כן אבל בכל זאת

נראה לי שהדמות שעוברת את ייסורי הנפש הקשים ביותר היא דמותו של רמי

L L B

New member
אמממ...

אולי כי אתה באופן אישי מתחבר אליו? יש מצב? כי אם תשאל אותי, אני יכולה להגיד לך שאני הכי מתחברת לאיילה... אולי כי היא מזכירה קצת אותי בקוים כללים...

מרק בצל

New member
האמת?

אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת, העלתי לבדי את האופציה שאת מעלה כאן עכשיו, (אז קודם כל כל הכבוד) ושנית ייתכן מאוד מאוד שאת צודקת. אני בעיקרון לא אוהב בנות פרובוקטיביות (עלמה זאק היא כזו בסידרה) ובטח לא כאלה שאומרות על הבוס שלהם ש"הלוואי שהיה לך רבע מהסטייל שיש לסידר". ככה שייתכן שכן.

L L B

New member
אז יפה שהגעת לזה

עוד לפני
. אז קולהקבוד לך
לפי דעתך עלמה זק היא פרובוקטיבית? מה עם נעמה? ו... זה העלה אצלך משו המשפט של עלמה שציטטת? יכול להיזכר?

מרק בצל

New member
L L B

קודם כל למה קוראים לך l l b? שנית, עלמה זאק פרובוקטיבית (הדמות שלה כמובן) בגלל הלבוש, סגנון הדיבור, האופי. פשוט רואים שהבחורה טיזרית ברמות מטורפות. נעמה בכלל, היא שרוטה לגמרי. המוזר שהיא רופאה, כי לפחות בעיני רופא זה סמל לאיזשהו שיוויון נפש ושלמות (אגב, לדעתי מגלים לנו מאוחר מידי שהיא רופאה, זה עולה רק בטיפול החמישי שלה!) המשפט של עלמה, אמור לדעתך להעלות לי משהו שקשור אלי? לא כל כך הבנתי על מה את מדברת.

orli1

New member
נעמה - רופאה

אומנם רק בטיפול החמישי גילינו שהיא רופאה, אבל מהטיפול הראשון שנחשפנו אליו גילינו שהיא עובדת בבי"ח. ובטיפול השני היא הופיעה עם מדי בי"ח. לדעתי בנו את זה מאוד יפה שאנחנו בהתחלה יודעים שהיא עושה משהו בבי"ח, אח"כ כשרואים אותה עם המדים אנחנו מניחים שהיא רופאה או אחות, ואז אנחנו מגלים שהיא רופאה ובסוף רופאה מרדימה.

מרק בצל

New member
צר לי לאכזב

אך אני לא שמתי לב למדי ביה"ח, כנראה זה לא היה דומיננטי מידי

L L B

New member
למה קוראים לי L.L.B../images/Emo35.gif

אמממ... חברות שלי התחילו לקרוא לי BLUE (כחולה...) לפני כחמש שנים (סיפור בפני עצמו למה דוקא "בְּלוּ"...)והכינוי דבק בי... אז החלטתי לצרף אותו לשמי הפרטי. ה-L.L זה ראשי תיבות של שמי הפרטי ושם המשפחה וה-B, זה כינוי נוסף, BLUE
. אז כל מי שמכיר אותי טוב, מכיר את הכינוי שלי -L.L.B (מקוה שלא ליבּלבּתי אותך יותר מדי...
) הסבר בנוגע למשפט - ציטטת אותה, נכון? אז חשבתי שמשהו במשפט הזה שלה הזכיר לך דברים אישיים שלך. דברים שליליים שבגללם אתה לא אוהב את הדמות של עלמה... אמממ... וזהו
. שבת שלום שתהיה לך,
L.L.B

מרק בצל

New member
הפירוש של השם שלך

נשמע כאילו הוא שאלה מהפסיכומטרי. אבל נראה לי שהבנתי, קוראים לך נניח ליאת לוי, זה יוצר אל אל וה"בי" בא מהבלו. לגבי המשפט - ייתכן שאת צודקת.

L L B

New member
פיששש... כל הכבוד אח שלי!

עברת את הפסיכומטרי בהצלחה יתרה
סחתיין עליך!

MommyHug

New member
אז בואו נשנה את השאלה-

ל- "לאיזו דמות את/ה הכי מתחבר/ת?" אני אישית לאיילה, כי היא עוברת דברים שמזכירים את מה שאני עברתי... אבל אני אוהבת ומעריצה אצלה את החוצפה ואת החופש להגיד הכל!

MommyHug

New member
מה שעברתי

הוביל אותי להתנהגות שלי, שהיא התנהגות אובדנית, צורך עז בתשומת לב וגישה של "עזבו אותי, לא תוכלו לעזור לי" וכמובן... לא יכולתי להיות בקרבת אמא שלי (למרות שזה היה מסיבה טובה) אצלה אני רואה שהבעיות בינה לבין אמא שלה הן משהו שאפשר לסדר כי לאמא שלה אכפת ממנה, ואני חושבת שגם איילה יודעת את זה בתוך תוכה, פשוט היא נתפסת לאבא שלה כי הוא מעולם לא עשה שום דבר רע (כי הוא בכלל לא שם- אירוני)

מרק בצל

New member
למה

לא יכולת להיות בקרבת אימך, והאם כאשר את אומרת "אצלה אני רואה שהבעיות בינה לבין אמא שלה בן משהו שאפשר לסדר" זה אומר שאת הבעיות בינך לבין אינך אי אפשר?

למעלה