למי לדעתכם

L L B

New member
י-ע-ל-י../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מ'מצף בובה?
. אכן כן, אני מסוג האנשים שמשלימים שעות שינה בבקרים ואחה"צ... אבל בקטנה. אני כרגע לא עובדת, אבל כשאתחיל לעבוד, תהיה לי בעיה...
. היומן של הבחורה הזו... אוחחח, אני ממש מקנאה בה על היכולת ועל היישום... ולמה המשפחה שלך אנטי-פסיכולגית?! מה רע בפסיכולוגים?
(חוץ מזה שהם מבלבלים בשכל רוב הזמן...
) הצום עבר עלי 'סדר חוץ מה-40 דק' האחרונות. התעלפתי בבית הכנסת... פירכסתי וכאלה ובסוף מצאתי את עצמי בחדר מיון. לא נעים בכלל
. חג סוכות שמח יעלי,
L.L.B

L L B

New member
איך זה גורם לי להרגיש|?!

קודם כל מאוד הערכתי את הכנות שלה. הרי היא יכלה להגיד לי: "מה פתאום קשה?" אבל היא היתה כנה ואמיתית איתי...
מקוה באמת שנצליח בטיפול הזה ביחד... היא חשובה לי.

שרונסקי

New member
רק רציתי שתדעי, שהתגובה שלך למין

דווקא הרבה פעמים אופיינית נפגעי התעללות. כאילו סקרנות יתר, התעסקות יתר בתחום. לא תמיד בריחה מהנושא והיגעלות. אני רוצה לחזק אותך על הכנות, הפתיחות וההתמודדות. רציתי לאחל לך שתחזיקי מעמד, אבל להרגשתי את עושה זאת ויפה. בהצלחה.

L L B

New member
אז זהו, שאת זה לא ידעתי אז.

כל הזמן הייתי אומרת לעמצי שאני "חריגה"... יוצאת דופן. לא הבנתי למה אני נמשכת לגועל הזה... חשבתי שאני אמורה לפחד מזה, להיגעל מזה, להירתע מזה...
אבל כיום, אחרי שהתבגרתי, למדתי וקראתי הרבה על הנושא, אני מבינה שהתגובה שלי אז היתה "נורמלית" בסיטואציה לא נורמלית
... אני חושבת גם שבהתעסקות הזו במין, היה איזשהו רצון לשליטה... משו שלא היה לי בפגיעה עצמה... ובלי שום קשר שרונסקי - המילים שלך גרמו לי להסמיק
. תודה ולילה מקסים שיהיה לך,
L.L.B

מרק בצל

New member
האמת

לדעתי הוא בכלל לא התאהב בנעמה. זה התאהבות של סטוץ. הוא רוצה איתה משהו מיני, אחר כך הכל יירגע.

מסכימה איתך למחצה

כלומר- אני מאמינה גם שאחרי שהוא יגיע איתה לקשר יותר הדוק, הוא יגלה שזו היתה סתם פנטזיה, ואולי אפילו שהיא בהתאהבות שלה הכניסה אותו למעגל המסוחרר הזה של "מאוהב/לא מאוהב" מצד שני, אני לא חושבת שזו התאהבות רק לקטע מיני. הוא פשוט חושב שהוא אוהב אותה באמת ובתמים. וזה שוב מהעניין שהכל התחיל מצידה שהיא התאהבה בו, והכניסה אותו לסחרור הזה. אבל ממש לא רק מבחינה מינית.

מרק בצל

New member
גם אם אני מסכים איתך

ונתת נימוק ממש יפה, אני חייב לציין שראובן ("רובן") הוא כל כך שמרן שהוא היה מחזיק מעמד בחברתה בדיוק 2 וחצי דקות. היא ההפך הגמור שלו והוא לא יכול היה להסתגל אליה בשום פנים ואופן.

karziz14

New member
לכולם קשה....

אני חושבת שבאמת קצת קשה לקבוע למי יש את "המקרה" הכי מסובך וקשה... כי כפי שאמרו קודמיי- כל אחד בחוויה הסובייקטיבית שלו רואה את בעייתו כהכי קשה והכי מסובכת... אני דווקא כן מרחמת על ראובן כי הוא במצב די רגיש מהבחינה של הזוגיות שלו ומרגיש שאין לו סבלנות יותר למטופלים שלו ובנוסף הוא מאוהב בנעמה... אני חושבת שזה יפה שמראים לנו כאן שגם לפסיכולוג יש בעיות וקשיים מחוץ לחדר הטיפולים ולעיתים גם בתוכו..... סופ"ש נפלא לכולם!

תודה../images/Emo13.gif

לך תדע.. אולי בגיל שלו מחפשים דווקא את ההפכים והשונים מאיתנו
אבל האמת, שלא מתוך מסגרת טיפולית, גם לי היה קשה לראות בהם זוג..

L L B

New member
מרקי...

רק רציתי לשאול אם קיבלת את התגובה שלי אליך במסרים... (בקשר למה ששלחת לי...) לילה טוב,
L.L.B

טיפול מסובך ומצב קשה הם דברים שונים

1. הטיפול של ידין הוא מסובך משום שהנפילה לבור עמוק היא בין היתר השימוש הלא נכון במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון שהוא עושה בכסף ובכוחניות. ייקח הרבה מאוד זמן להכניס את ידין לצורת חשיבה נכונה ביחסיו עם הסביבה והוא צפוי לאכול הרבה חרא. 2. מיכאל נמצא במצב קשה יותר כי הוא נקרע בין אהבתו לאשתו ושימור התא המשפחתי לבין חיים בלתי נסבלים במחיצת אשה איומה וקפריזית.

בנוסף,

|סמיילי מתנצל על ההדחפות להסבר
| מסובך זה יותר מצד המטפל, וקשה זה יותר מהצד של המטופל, הקושי הרגשי שלו. ד"א, הבדלה יפה. יעל

למעלה