למי שחושב על חזרה לישראל

בקר12

New member
אספרסו שנון ולמרות ההשמצות הוא לא משונאי

ישראל לעומת זאת השניים שהזכרת די רדודים וקשה לי להאמין שהאכלתי את הטרולים האלה.
אני מבקש ממך אל תכניס להם רעיונות לראש. הם עוד יביאו את החברים שלהם

tomi32

New member
הם עושים שירות נהדר למשרד הקליטה

לכל מי ששכח, מזכירים כמה דקיקה קליפת הנימוס היומיומי ומה מסתתר מאחוריה

בקר12

New member

נינה לי

New member
אני רוצה לאמר שמתרחש כעת סוג של חילופי

אוכלוסיות, בזעיר אנפין, כמובן. אנשים כמוך, בלי להעליב, וכמו חבריך, המקללים ומשמיצים מעל דפי הפורומים של ישראלים יורדים את המדינה שבה נולדו, ואולי לחמו, ושעליה עמלו וטרחו הוריהם וסביהם, אינם מתאימים לחיות בארץ. אדם שאינו אוהב את המולדת שלו, את השיוך השבטי שלו, שאינו גאה במורשת ובתרבות שלו, אינו צריך להישאר בה. הפקקים באוסטרליה יותר נוחים, כולם הרי מנומסים, מרויחים גרוש וחצי יותר, מדברים אנגלית (!) וכו' וכו'. לפי מדד המקום שבו הכי טוב לחיות, שמשתנה כל שנה כמובן, אתה אמור לדלג כל שנה למדינה אחרת שבה... יש פחות פקקים, אנשים עוד יותר מנומסים, מרויחים שלושה דולר יותר וכיו"ב.
למדינת ישראל יש כוח משיכה כלפי אנשים השונים ממך ומחבריך. תתפלא, יש אנשים משכילים במדינות המערב שמוכנים לרדת ברמת חייהם (אתה לא תהיה מסוגל להבין את זה) כדי לחיות במדינה ריבונית משלהם. כדי לקחת חלק בבניה שלה. אלה אנשים שכשחונכים כביש חדש, הם מרשים לעצמם להתפעל ממנו ולא לירוק כנהוג אצלכם ולהתלונן מיד על הנהג הישראלי. בקיצור, אנשים טובים מגיעים, אם כי למרבה הצער הם לא רבים. והיללנים, הפחדנים, הלא מרוצים תדיר והסוגדים לכל מדינה מערבית שאינה ישראל, עוזבים.
ונכון שעד כה עזבו מאות אלפים את ישראל. אבל אני רוצה לקלקל לך את הנחת ולהגיד לך שלמרות ההכרזה שלך ש"המצב רק מידרדר", יושבים כאן כבר שישה מיליון. והארץ עולה כפורחת. היום התבשרנו ששיעור בעלי ההשכלה הגבוהה בישראל הוא בין הגבוהים בעולם, ועוד דברים טובים למכביר, אבל למה לעשות לך נאחס?

בקר12

New member
ורק אוסיף לו GET A LIFE

מאחל שישתלב לו עם משפחתו באוסטרליה (ולא רק עם קומץ ישראלים בגטו) ויעזוב את יושבי ציון לנפשם.

ronenb75

New member
אתם די משעשעים

זה ממש משעשע לעשות את משחק הפינפוג הטיפשי הזה איתכם כי אתם כל-כך צפויים.

אם עוד לא קלטתם הסיבה היחידה שאני נהנה להשתעשע איתכם היא שאני כרגע נמצא במדינה שאתם כל-כך מהללים ומשבחים.
יש לי זמן ומשעמם לי.

צר לי לבשר לכם, אבל אתם למעשה מהווים אתנחתא קומית עבורי ולא יותר.
מה אתם חושבים או טוענים מעניין לי את העכוז.
מה קורה במדינת ישראל או איך היא נראית לא יעניין אותי בדיוק עוד שבועיים.
אתם מוזמנים להמשיך ולתקוע את ילדכם בביצה הזו ולהמשיך לחשוב שאלוהים ו.... איך היא אמרה הדוסית? "השבט" שלך. אני בטוח שזה הרבה יותר נעים כשבן השבט שלך דופק אותך

באוסטרליה יש לי דברים טובים ומעניינים יותר להתעסק עימם מאשר אנשים אומללים שנזקקים לשכנוע כל-כך חזק שמה שהם מריחים זה הדישון של השושנים וזה יעבור במהרה...

the lady protests too much

אנחנו אכן עונים להגדרה של אומללים ...כבר עדיף מהגדרת הערסים שהחמאת לנו בה בפוסט הקודם.
ואיך אומרים, נעמת לנו מאוד.
your kind words will not be forgotten easily in this forum
we will cherish your blessings and wisdom for years to come
farewell and goodbye on your journey back to your homeland the land of Aussies
I wish upon you to immerse quickly into glorified culture of the Australians
and forget your true identity for eternity

קצת אנגלית, שחלילה לא תגיע לשם חלוד וישימו לב שאתה ישראלי אחרי הכל...

בקר12

New member
תיקון קל ברשותך

אין להיט גדול יותר במדינות המערב מישראלים שונאי ישראל. ממש לא צריך להיטמע.
זו עסקה דו צדדית המשתלמת לשני הצדדים: הישראלים האלה מקבלים תשומת לב וחוגי שונאי ישראל (סליחה, חובבי זכויות אדם ומיעוטים מדוכאים) מקבלים אליבי מושלם

למעלה