למי שחושב על חזרה לישראל

בקר12

New member
פנסיה היא סוג של חיסכון

לנסיון אין תחליף ורופאים משתבחים עם הזמן
וחוץ מזה היכולת לעבוד בגיל מאוחר היא פריבילגיה - לא חייבים אם לא רוצים
ציינתי שלהרבה רופאים יש את ההזדמנות לעשות זאת

mirit2468

New member
אני עזבתי

(מעבר לזה שהתחתנתי עם אמריקאי) בכלל לא בגלל כסף, היה לי די והותר בישראל. הסיבה שאני לא רוצה לחיות בישראל היא המאבקים האינסופיים על כל דבר וזה שהכל שיטת מצליח.
הבחור שכתב את הפוסט הוא אולי בוטה, אבל צריך להפריד את הטון הבוטה שלו מהנכונות של הדברים שהוא כתב, שאולי לא 100% נכונה לכולם כל הזמן אבל אלו החיים שהרבה חווים בישראל.

ronenb75

New member
בחוג החברים שלנו

יש בערך 200 ישראלים שעזבו את ישראל. בינהם רופאים, מהנדסים, עורכי דין ועוד מגוון מקצועות.
ולא, הם לא רוצים לחזור לישראל. אפילו אלה שחשבו שהם רוצים גילו שלא.
מה בדיוק את רוצה להגיד?

לא שאני מצפה ממך ליותר מידי, אבל כמות האנשים שעזבו את ישראל גדולה מהכמות של החוזרים אליה או העולים אליה (אפילו אם מכללים את הרוסים ששיקרו להם במצח נחושה לגבי מהי ישראל), כך שכל סוג כזה של טיעון נדון לכשלון מיידי.

בקר12

New member
בשנת 1948 היו פה 600,000 יהודים

והיום כמעט 6 מליון. בהחלט יש הגירה שלילית מסיבית.
איך רמת החשבון באוסטראליה?

אספרסו2

New member
אתה עובד במשרד הקליטה?

משום מה נראה לי שאתה מגיב באופן חד צדדי פרו ציוני
בלי קשר למציאות בשטח.

בקר12

New member
ומה המציאות בשטח?

ולמען הסר ספק אני מדגיש שוב" "מציאות"

ronenb75

New member
סרט נחמד רץ לך שם בתא, אה?

ניקוי מסיבי של 6 מיליון יהודים עלול, במקרים מסויימים, לגרום להרבה מאוד יהודים אחרים להגיע למקום כזה או אחר מבלי לחשוב יותר מידי על מהו אותו מקום.
אם כבר הלכת ל-1948, למה שלא תלך כמה שנים קודם ותספור כמה יהודים סה"כ היו בעולם. אני בטוח שהמסקנות יהיו מעניינות.

עכשיו, אחרי שעזבנו את התקופה המאוד שיגרתית של מלחמת העולם השנייה. מאז איך נראה הגידול של ישראל?
ואם אתה כבר רוצה לדבר מספרים, בדוק את ההגירה של ילידי הארץ לעומת חזרה שלהם.
כן, אני יודע שאפשר למנות עוד איזה מיליון ח'ברה שהביאו מעוד איזה מדינה קטנה, שעברה אירוע לא-יוצא-דופן-בכלל, שכלל פירוק של אימפריה קומוניסטית והרבה מאוד שקרים והבטחות באוויר.

מאז הגיע האדם הלבן לאוסטרליה, לא זכור לי אירוע בסדר גודל דומה ש|הסדגש|דחף מהגרים חדשים. אנשים שהגיעו ומגיעים לאוסטרליה עושים זאת מתוך בחירה שאיננה אמונות טפלות בשד גדול בשמיים.

ניסיון להשוואה בין ההגירה לישראל (להלן "עליה") לבין ההגירה למדינות ההגירה המרכזיות של העולם (אוסטרליה, קנדה, ארה"ב, מדינות אירופה) מראש נדונה לכשלון ולו משום שמדיניות ההגירה של ישראל בנוייה על האם הזין שלך חתוך או לא. אין ספק - מדד מעולה לאיכות אנושית...

בקר12

New member
המציאות בסופו של דבר עולה על הדמיון

גם הוא חולני וגם אם הוא שלך. השקעת הרבה בפוסטים שלך אבל הם רדודים ונוטפי שנאה לעם שלך
אתה עוד צעיר ועוד לא מבין דברים שעוד תבין בפרספקטיבה של הזמן.
נדבר בעוד 10 שנים. עד אז ניפרד כל אחד לדרכו.
בזאת סיימתי (לפחות איתך)

ronenb75

New member
אם אני לא טועה, כבר אמרו לך

בעבר שהגיל איננו ערובה לחכמה.
העולם מלא זקנים טיפשים.
fuck, למה ללכת רחוק? אתה דוגמא נהדרת לכך.

סיימת איתי? באמת? אבל למה?
יש לי עוד כמה שבועות כאן. בלי זוג המשעשעים שלי אני אצטרך למצוא דברים מועילים לעשות וזה נגד האופי שלי לעשות דברים מועילים בעודי בארץ הזבל.

ושוב...

תהנה לך באוסטרליה..חבל על מסע השכנועים האנטי- ישראלי שאתה מנסה לנהל פה.
לפי תרבות הדיון שאתה מנהל פה, נראה שלא יזיקו לך עוד כמה שנים טובות באוסטרליה, כי נראה שהנימוס ונועם ההליכות האוסטרלי עוד לא דבק בך...

אספרסו2

New member
לך כמה דפים אחורה

ואוזניך תיצלנה מקבלת הפנים הצברית הקוצנית שקיבלו הישראלים הגולים.

tomi32

New member
אשקול לקחת חופשה בשביל זה

חבל שאתה מגן על אלימות מילולית וגסות רוח רק בגלל שהן באות מצד מי ששותף לדיעותיך.

אספרסו2

New member
אל תטרח,

הגנה עצמית לגיטימית אל מול התקפה חסרת רסן,
איפה קבלת הפנים המזרח תיכונית,איפה.

tomi32

New member
יפה שהתאכזבת

באו האוסטרלי וההולנדי גסי הרוח ואין תגובה ציונית הולמת. שים הפניה בפורום אוסטרליה, אולי יגיעו עוד כמה לתגבורת.

למעלה