נתי-
אל תכניס לי מילים שלא אמרתי לפי! הבעתי דעתי לגבי רוכבי אופניים בכבישים מהירים, כאלו שגם במדינות "עתירות אופניים" כמו איטליה, צרפת, ספרד וכד', רוכבי אופניים אינם עולים עליהם. מדובר בכבישים בעלי 4 מסלולים ורכבים שנוסעים במהירות מטורפת. כל עוד אין הסדר בטוח, כלומר, הפרדה פיזית בין רוכבים לרכבים בכבישים אלו, מסוכן מדי עובדתית לרוכבי אופניים לרכוב שם. ולא תעזור לך נוכחות מוגברת או דחלילים של רוכבי אופניים לצידי הדרך. בכבישים המתאימים לרכיבה ספורטיבית- כמו כבישי המשולש, מבואות ירושליים ובית שמש, איזור מגידו וכד' כתבתי בפירוש- שם מומלץ כן לרכוב! את דעתי האישית- אתה יכול לסתור, לתקוף, להשמיץ ולסלף כאוות נפשך (במסגרת המגבלות הקבועות בחוק כמובן). לגבי ההתקפות שלך על המגזין שאמור, לדעתך, להיות גוף פוליטי ולייצג את מלחמות רוכבי האופניים בטחנות הרוח- כרגיל, אתה בוחר אובייקט/נושא להתקפות והשתלחויות חסרות רסן. פעם זה האיגוד, פעם זו הדס אדלר, מה עכשיו? אני? מר אבי גנאור? מגזין אופניים? כפי שבעבר הבהרתי לך שאתה טועה, מאחר וכל האנשים/גופים הנ"ל עשו ועושים למען הענף הרבה יותר ממה שאתה עושה וכנראה תעשה (ואני אהיה הראשון שישמח להודות שזה ההיפך, רק תוכיח את זה במעשים ולא בהשתלחויות) אתה שוב דופק במרץ על הדלתות הלא נכונות. המגזין אינו גוף פוליטי, ולא ייצג את הענף מול הרשויות, יש גופים כאלו שנבחרו על ידי ציבור הרוכבים בבחירה דמוקרטית. המגזין יכול לעזור לגופים האלו ע"י הצגת הבעייה במדיות העומדות לרשותו. המגזין יכול גם לבקר את הגופים השונים בשל פעולות או חוסר פעולות. המגזין עדיין יישאר מגזין ולא איגוד פוליטי של ענף האופניים. הבחירה שלך לשירבוטי מקלדת מעל הפורומים השונים שמאז ומעולם היתה הדרך הקלה ביותר להתלהמויות ומלחמות קודש חסרות ביסוס משקפת את חוסר הרצינות וחוסר הביסוס של הטענות שאתה מעלה. הנה אתגר אמיתי: יש לך משהו אמיתי להגיד? בבקשה- בתור עורך המגזין, מעז ומעולם הותרתי את שעריו פתוחים לכל כתבה או דיעה שנשלחה על ידי גורמים חיצוניים. החל מכתבות תוכן, סיפורי טיולים, ודעות יחיד וכלה במדור מכתבים למערכת בו אשמח לפרסם כל דבר (לא בלי תגובה, במידה ויש מישהו שנדרש לתגובה) אז אם יש לך דברים מבוססים, מעשיים שאתה רוצה למסור לרוכבי האופניים בישראל- בבקשה, הדלת פתוחה. כל עוד הטקסט עובר את סף האיכות הלשונית (מזה דווקא התרשמתי שאתה כן מסוגל לחבר משפטים שלמים בעלי משמעות) ואינו בוטה בצורה שפוגעת בכלל הציבור, יותר מאשמח לקבל את התרומה שלך (אפילו המילולית) לענף. אבל אני שוב שוכח, שירבוטי פורום הרבה יותר קלים ולא מחייבים מאשר מאמר רציני, מנומק וענייני בכתב עת. שיהיה לך יום טוב