למי שרוצה ללכת ולהראות תמיכה בישראל

Lolypopman

New member
בחתונה מדובר על מימוש זכות אזרחי ולא בחק חובה

באופן דמוקרטי לחלוטים אף אחד גם לא יעצור אותך או יכריח אותך אם תחליט לא לקחת כסף שמגיע לך מסנטר לינק או מדיקר.
גם באוסטרליה אם תבחר להתחתן או להביא ילדים אז אהלן וסהלן יש לך זכות לעשות זאת במיסגרת החוק. אם תחליט לעשות את זה לא במיסגרת החוק , נניח להתחתן עם שלוש נשים או עם אחותך או לא לחסן את ילדיך כפי שרב האוכלוסיה חושבת שצריך לעשות יהיו לזה פשוט השלכות , בעיות רישום שימנעו ממך זכויות שונות או עלויות שיגרמו לך לחשוב אם כל העיניין משתלם.

RonspotNL14

New member
אני אתמול כתבתי תגובה ארוכה

אבל אז השרת של תפוז נפל

אני לא חושב שיהיה מישהו או מישהי שלא יקחו כסף המגיע להם מסנטר לינק או מדיקר לא שזה קשור במשהו אגב לרוב אנשים מתחתנים עם בן זוג או בת זוג אחד או אחת ויש סיבות ( הגיוניות אבל למה לבלבל אותך ושכמוך עם עובדות? ) לכך שלא מאפשרים להתחתן עם אחיך או עם 3 גברים זה לא ממש קשור למה שרוב האוכלוסיה חושבת כי גם הדיעות של האוכלוסייה משתנות עם הזמן

Lolypopman

New member
זה קשור למה שרב האוכלוסיה חושבת

מעבר לעובדה שאתה רואה בהיגיון הפרטי שלך משהו נעלה, ( באופן די קונסיסטנטי) אין כאן שום עובדות. להפך אתה מתעלם מהמון ערכים, תרבויות ונורמות תרבותיות לגיטימיות שקיימות וחוקיות בעולם רק שאין להם היגיון במערכת הערכים הצרה שלך וזה מאוד לא פלורליסטי וגם מאוד מתנשא מצידך.

בסעודיה עירק, ומיצרים ועוד מדינות רבות רב האוכלוסיה חושבת שאפשר להתחתן עם שלוש או חמש נשים -וזה אפשרי גם חוקית. אם תנסה להתחתן עם גבר לעומת זאת תוצא להורג.

באוסטריה מותר לאחים להתחתן ויש אפילו איזה תוכנית דוקומנטרית על אחים גרמנים שעברו לאוסטריה בגלל זה.

באוסטרליה זה לא חוקי להתחתן עם שלוש נשים , אבל בני זוג הומואים או סתם בני זוג ללא נישואים נחשבים ליחידה משפחתית. אז מה עושה משפחה עם נישואים משולשים של מהגרים או פליטים עם מיבנה משפחתי שונה שרוצים להגר? - ולמה אי אפשר שחמש הורים שונים יוכלו לאמץ ילד אחד? אפליה ? ישנו את החוק האוסטרלי בישבילם לדעתך?

RonspotNL14

New member
מצטער לאכזב אותך אבל את כותבת שטויות

כי סעודיה ומצריים הן מדינות עולם שלישי גם עירק למרות שלה עוד יש הזדמנות להפוך לדמוקרטיה לרוב מה שהאוכלוסיה שם חושבת לא בדיוק נחשב
אלה לא מדינות דמוקרטיות מה לעשות

ועדיין זוג נשאר זוג בין אם הוא חד מיני או דו מיני זה לא משנה

אגב גילוי עריות כאן באירופה הם אסורים בית המשפט האירופאי כאן באירופה לזכויות אדם דחה באפריל 2012 את עתירתו של אח, פטריק ס' מהעיר לייפציג, על הרשעתו בקיום יחסים אסורים עם אחותו הביולוגית, סוזאן ק'. האח ריצה את עונש מאסרו במלואו, כשלוש שנים, לאחר ששניהם הביאו לעולם ארבעה ילדים. העתירה התבססה על הזכות לכיבוד הפרטיות וחיי המשפחה, המובטחת באמנת זכויות האדם האירופית. בית המשפט קבע כי למרות שגרמניה פגעה בזכות זו במקרה זה, אין לקבל את העתירה, משום שהפגיעה הייתה במטרה "להגן על המוסר והזכויות של האחרים"‏

למה אי אפשר שחמש הורים שונים יוכלו לאמץ ילד אחד? כי זה פשוט בלתי אפשרי שלא לדבר על זה שבקושי בין הורים גרושים (שהיו זוג נשוי) יש הסכמה וכשלרוב האם מקבלת אוטומטית את הילד או הילדים בגירושים והאב מקבל את הילד או הילדים בהסדרי ראיה של פעם בשבועיים במקרה הטוב אז בין 5 אנשים שונים?

Lolypopman

New member
אני עדיין מחכה ל 6 תשובות

ישראל תקפה על רקע תוקפנות מתמשכת של כעשור (בדיוק כמו עכשיו בעזה)
ישראל ״בחרה ״ להחזיק את השטח בהינתן שום אלטרנטיבה שפויה אחרת שלא תחמיר את מצבה ( כמו עכשיו בעזה).
ועל זה אני אוסיף, לתוקפנות הערבית יש וצריך להיות מחיר, העולם הערבי ניסה להיות הביריון השכונתי וזה לא עבד לו אז עכשיו הוא רוצה לחזור אחורה כאילו כלום לא קרה ושישראל תסכים שהוא ישאר הבריון.
מה לעשות שדברים השתנו מאז? ישראל פיתחה את האיזורים ״הכבושים״ בנתה תשתיות ומספקת שירותים אזרחיים ותעסוקה לאוכלוסיה בכל האיזורים האלה והשליטים הערביים שרצים להסכמים המטופשים האלה בכלל כבר לא בעלי הביית באיזור שלהם.

באוסטרליה לא כל אחד מקבל אזרחות אוטומטית אחרי 4 שנים צריך להביא תעודת יושר להזכירך מכל מדינה שחיית בה יותר משנה( ואם אתה לא נקי זה סיפור אחר לגמרי)
באירופה בעקר במדינות נאורות כמו הולנד לרב המהגרים אין זכות הצבעה והם גם לא יקבלו - מוזמן לבדוק בעצמך.

Rhubarb

New member
ההשוואה שלך לאוסטרליה לא הגיונית משום אספקט

ממש בלי קשר לפוליטיקה אתה לא יכול להשוות מלפפון להמבורגר מטופו למרות ששניהם יכולים להיאכל על ידי אנשים
אני מאמין אגב בפיתרון של שתי מדינות לשני עמים ואז בעיית הדרכונים שציינת תיעלם אבל ההשוואה שלך מטעה מאד
אם אני בתור מועמד לאזרחות אוסטרלית לא מכיר בריבונות האוסטרלית ופועל עקרונית מוסרית אקטיבית ורעיונית כנגד מדינת אוסטרליה ותושביה ואזרחיה כולל חוקיה אני לא חושב שאוסטרליה תעניק לי אזרחות. האזרחות היא אוטמטית כנגד פזם במידה ולא פעלת נגד המדינה ואתה לא מטיף להשמדת המדינה ואתה לא מחנך את ילדיך לשינאת החזירים האוסטרלים הלבנים ורודים

ANZ1

New member
אוסטרליה

קודם כל, אני לא הבאתי את אוסטרליה כדוגמא
אני רק עניתי לרעיון שהוא הביא
ואני מסכים איתך אין קשר
הפלסטינאים גרו בארץ ישראל לפני שהיהודים התחילו להגיע לפני 100 שנה
כך שבכל פתרון, 2 מדינות או מדינה אחת הם זכאים לאזרחות לא לתושבות, הם לא היגרו לשום מקום
בדיוק כמו שהאבורגינים קיבלו אזרחות.
וכן, יש באוסטרליה (כמו בכל מדינה אחרת) אנשים שנולדו במדינה, הם אזרחים, אבל בעלי דיעות קיצוניות לכל הכיוונים כולל נגד המדינה
אם אזרח אוסטרלי אברוגני יקרא לכל הלבנים הורודים לעזוב את אוסטרליה, לא יקחו לו את האזרחות.

Lolypopman

New member
היהודים לא התחילו להגיע לפני 100 שנה

ישוב יהודי (קטן אמנם) חי לאורך כל ההיסטוריה בעיקר בירושלים חברון עכו חיפה טבריה צפת - כל האוכלוסיה שחיה באיזור היתה קטנה מאוד גם הלא יהודים.
ההגירה הפלסטינית הגיעה במקביל לשיבת ציון שהתחילה עוד בתקופת השילטון התורכי.
ודרך אגב אם הם פלסטינים ולא ישראלים ולא רואים בישראל מדינה לגיטימית הם צריכים לבקש אזרחות בריטית.

ANZ1

New member
גם הערבים ישבו לאורך כל ההיסטוריה

יש סיכוי שחלק מהערבים שגרים בשכם, חברון וירושלים הם צאצאים
של השבטים העבריים שגרו בארץ ישראל לפני 2000 שנה.
וכנראה סיכוי יותר גדול מאשר שיהודי רוסי בלונדיני יש לו קו דם עד אותם שבטים
לא שזה רלוונטי לסכסוך הנוכחי
אגב, אני טוען שהטעות הגדולה של הציונות והרצל
שלא בחרו את אוסטרליה או ניו זילנד בתחילת המאה ה20.
באתם שנים בריטניה היתה מחויבת לפתרון לבעיה היהודית, ראה הצהרת בלפור
ואם היהודים ב1910 היו מבקשים נגיד, את האי הצפוני של ניו זילנד
הם גם היו מקבלים אותו
ניו זילנד לא היתה חשובה כלל לאימפריה הבריטית, בניגוד למזרח התיכון.
לו רק יכולנו לחזור אחורה בזמן ולשנות...

Rhubarb

New member
אחח אם הסבים שלי היו מהגרים לקימברלי

כמה כסף היה נחסך לי..
על תוכנית ניו זילנד לא שמעתי אבל נשמע כמו פספוס רציני
זה נכון אגב שניוזילנד יכולה למכור מוצרים ממדינות אחרות ולהדפיס על המוצר מייד אין ניו זילנד?

ANZ1

New member
כפר גלובלי

אין היום אף מוצר שהוא MADE IN מדינה אחת
מחשב אמריקאי, נגיד של אפל
מיוצר בסין, עם מעבד מישראל, מסך מקוריאה, זכרון מיפן
כמות החלקים שבו שהם אמריקאים קרוב לאפס.

תסתכל על המכוניות האמריקאיות
http://www.carscoops.com/2014/07/this-video-explores-how-much-of-your.html

הרכבים הכי אמריקאים הם בעצם הרכבים היפנים

ויש ניואנסים בין MADE IN לבין PRODUCT OF לבין נארז ב וכו
זה קשקוש בעיני

Lolypopman

New member
מאוד רלוונטי

אין לך מושג כמהה שזה דוקא כן רלוונטי ל״סיכסוך״ , השאלה הכי חשובה בהגדרת ה״סיכסוך״ הוא מתי הוא מתחיל להיות סכסוך.

יש כאלה שיגידו 1967- אבל התוקפנות הערבית התחילה עשור לפני ואפילו אשף והאמנה הפלסטינית היא מלפני זה, אז ככה שגבולות הגיזרה של המדינה הפלסטינית שאנחנו מחפשים לא נימצא על 67
יש כאלה שיגידו 1948- שזה מקומם כי זה קודם כל אומר שהטענה היא שאין לישראל זכות קיום בכלל למרות שהכרזת האום שהכירה למעשה באיזור צר יותר ממה שנתנה הכרזת בלפור 1917 וועידת סן רמו 1920 לא מספיק טובה
ויש שיגידו שעוד הרבה לפני שעם ישראל גורש מארצו

הטעות של הציונות הוא לא בחירת המיקום אלא חוסר קונסיסטנטיות עקרוני שאניחנו משלמים עליו עד היום. מצד אחד הם מסבירים לעולם על זכותנו הההיסטורית על ארץ ישראל כיהודים (והעולם מקבל את זה) בעוד שמצד שני הם אימצו כזרם עיקרי רעיונות סוציאל-קומוניסטים שאין להם שום קשר לעם היהודי או ללאומיות אלא רואה באינדיבידואלים ערך עליון שזה ההפך ממש מילהיות ישראלי ויהודי.

לפני זה לאורך אלפי שנות הגלות חיו בישראל יהודים שגם חשבו שיש להם זכות היסטורית על הארץ בגלל שעם ישראל הוגלה בכח אבל היה להם ברור שהם נהפכים להיות ציונים בגלל שהם יהודים ולא ציונים למרות שהם נולדו יהודים.

Lolypopman

New member
כן...

באוסטרליה 4 שנים כי זה מדינה יחסית פתוחה(נראה אותך מנסה להכנס למדינה עם עבר פלילי מפוקפק או שחפת) , אם תרצה להביא את ההורים זה תקופת המתנה עוד יותר גדולה ועלות כספית כבדה כי אף אוסטרלי שורשי לא צריך לממן הוצאות בריאות של זוג זקנים שהגיעו מעולם שלישי. בשווייץ ובהולנד לא תקבל בכלל רק בהמתנה של 7 שנים וויזת בן זוג, בגרמניה רק אם לאמא שלך יש אזרחות גרמנית, בקנדה אם יש לך עבר מפוקפק אז לעולם לא. נו?

יש מדינה שפחות או יותר צודקת? לא, זה הקריטריונים וזה נתון אזרחי שיש לכבד.

ישראל חושבת שיש לה קריטריונים משלה (אתה יכול להגיע עם שחפת בתנאי שאתה יהודי וגם להביא את הסבים הנוצרים שלך ועוד לקבל סל קליטה), זכותה! לא כולם אמורים להיות אזרחים - תשאל כל סוכן הגירה

ANZ1

New member
השקר הידוע של הציונות

לפלסטינאים יש שלטון פלסטינאי
בדיוק כמו שליהודים בארץ ישראל עד 1948 היה שלטון עצמי
(ולא, זה לא הספיק גם להם)

לפלסטין אין גבולות, אין ריבונות, אין שדה תעופה, אין אזרחות, אין מיסים שלא עוברים דרך ישראל, אין מעברי גבול
אין צבא, ואפילו אין להם חברת חשמל כי ישראל פוצצה את חברת החשמל הפלסטינאית שמדינות העולם התחילו להקים לה
ומאז ישראל התחייבה לאותם מדינות שהיא תספק חשמל לפלסטינאים (או תקים מחדש את מה שהיא הרסה)

חינוך, בריאות רווחה, אוצר ,שיטור.

והמיסים הם גובים, רק המעמ מועבר להם.
רק צבא אין להם ולעיתים קשיי תחבורה כאשר יש פיגועים.
---------------
טוב אתה מוזמן לשאת טיל ולהפגין עם כל המוסלמים אם תרצה.
בהצלחה.

למעלה