למכירה - אוסף אביב גפן

למכירה - אוסף אביב גפן

כן, אין מה לעשות, אחרי הרבה שנים שאני מעריץ את אביב, החלטתי למכור את האוסף שלי. למה? ככה ! למה לגבות תשלום עבור האוסף? כי השקעתי בו בעצמי הרבה מאוד כסף . איך זה עובד? אני מעדיף למכור את כל האוסף כיחידה אחת למרבה במחיר. אבל אם לא אקבל הצעה רצינית, אשקול בחיוב למכור חלקים מתוכו (כמובן, כל פריט ימכר [גם כן] למרבה במחיר). איך אפשר ליצור איתי קשר? שילחו לי מסר דרך תיבת המסרים של "תפוז". מה האוסף מכיל? להלן הפירוט-

כתבות מהעיתונות

יש לי קלסר מלא ב(כמעט) כל התמונות והכתבות שפורסמו אי פעם על אביב מ"אור הירח" ועד היום...

תמונות

5 אלבומי תמונות שנקנו מ"עולם הכוכבים" (תמונות מיוחדות ונדירות) + עשרות תמונות שאני צילמתי בהופעות.

חפצים מיוחדים 1

יומן אביב גפן משנת 1994 מחברות לתלמיד של אביב מדבקות למחברת של אביב קלסר ענק של אביב ובנוסף 10 פוסטרים של אביב (כולל של הופעות ואלבומים)

פריטים מיוחדים ונדירים 2

ואוו, יש כל כך הרבה... דגל אל אביב גפן 3 חולצות של אור הירח קלטת עם קליפ באנגלית (די נדיר) צמיד (של אביב באור הירח) קרעים של חולצות של אביב (שהוא זרק בהופעות). יומן מסע קטנטן. אלבומים חתומים. סינגלים (6סינגלים מכל מני תקופות)

עוד (ועוד ועוד) דברים מיוחדים

מכתבים שאביב (או יותר נכון, סבתו) שלח לי (זה אישי, אבל אין לי כל כך מה לעשות עם זה). סי.די עם אלפי תמונות של אביב (יותר מ-2000). ו- הכי חשוב !!! מעל ל - 20 קלטות אאודיו (שמע) של כמעט כל ההופעות של אביב (מ"אור הירח" ועד היום) וראיונות נדירים שלו על כל אחד מהאלבומים שהוציא (כולל "אור הירח" ו"עכשיו מעונן"). כ- 10 קלטות וידאו מלאות (3 שעות) בהופעות של אביב בטלויזיה (כמעט הכל). ועוד ועוד ועוד....

למעלה