למכירה - אוסף אביב גפן

מעיין51

New member
אה ...חמודה.. אבל..

זה מכתבים בשביל אביב .. כל הקטע שהוא יענה לא?.. טוב לא משנה.. אממ עוד משהו.. מה זה לוטוס??

ממממ

זה מכתבים בשביל אביב...כן... אבל לא היה לו כח להתעסק עם זה P: אז היא ענתה בשמו.... גם אני חושבת שזה דיי דפוק.. רואים שלא הוא כתב את זה.... [חח וגם הניקוד קצת מסגיר P: ] לוטוס זה פרח מים

מעיין51

New member
../images/Emo13.gif

אה.. טוב נו.. אביב הזה.. עדיין מלך =] לוטוס פרח מים אהבתי

Perfect sense

New member
קפיטליסטיות.

זה לא הוגן שתמכור למרבה במחיר. כללי מכירה הוגנים הם שאתה תתן מחיר. מי שיחליט שזה יותר מידיי- לא יקנה, ומי שמרגיש שהמחיר בסדר כן יקנה.

feel so low

New member
אם הבנאדם עבד קשה בשביל זה,

אז הזכות היא שלו באיך/כמה למכור את זה...

ואוו!! :|

אני אומנם לא מעוניינת בדברים, אבל פשוט מדהים כל הדברים שיש לך. נראה לי הכי טוב שאביב יקנה את זה ממך

האוסף נמכר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום בבוקר מכרתי את כל האוסף בשלמותו למישהו אחד (שמכנה את עצמו כאן בפורום כ"התעוט"). הרבה אנשים הציעו לי הרבה כסף עבור כל פריט בנפרד, אך העדפתי למכור את הכל למישהו אחד ולחסוך בכך זמן וכאב ראש. תודה רבה לכל מי שפנה אלי ! (וסליחה על כך שלא יכולתי להיענות לכולם) תם פרק אביב גפן בחיי...

yafit17

New member
אם יורשה לי..

סתם לידע כללי .. בכמה מכרת? (יצאתי מס הכנסה..
)

אני מת מסקרנות

למה תם פרק אביב גפן בחייך? ידוע הוא שלכל סיר יש מכסה ואין עשן בלי אש, אז מה המכסה ומה האש?

מעכבת

New member
בטח נגמר לו,

הבחור כבר גדול,מעריץ את אביב המון זמן לפי האוסף הזה ולעשות קצת כסף זה אף פעם לא רע...

shmuelr

New member
לפעמים זה רע. הבחור ששם הפורום נושא

את שמו בטח חשב כמוך.

גאד, זה חולני ../images/Emo122.gif

הערצה זה דבר מטומטם. אני לא רואה סיבה להעריץ את הבנאדם הזה. אולי להעריך אותו על המוזיקה המדהימה שהוא כותב ומלחין. וחוצמזה, הוא כלכך מכוער P: אתה באמת נהנה להסתכל על תמונות שלו?

למעלה