למכירה - אוסף אביב גפן

ובקיצור

צרו עמי קשר, ובימים הקרובים (מחר\מחרתיים) אני אשיב שכל מי שיפנה...

ואאאווווווווווו

אני לא מאמינה שאת מוסרת את כל זה איך הלוואי עלי את זה זה.. בת כמה את?

Nofarosh3

New member
הייי

כמה אתה רוצה על חולצות של אור הירח? ואיזה אלבומים יש לך למכירה..?איזה מהם חתומים כמובן...

yafit17

New member
אוסף נכבד יש לך..

אבל צר לי, אני לא מהאנשים שישלמו כסף בשביל תמונות של מישהו וכאלה. גם אם זה אביב גפן!

נתוש ז

New member
תלחצי על השם שלה, ואז בצד

ימין למטה יש אפשרות לשלוח מסר, תלחצי עליה.. ככה מתכתבים עם אנשים בפרטיות. ונראה לי שהוא יגבה על האוסף מעל 500 שקל....=\

אני לא מעוניין,

אבל אני רוצה להגיד שמאוד התרשמתי מהאוסף. קשה לי להאמין שלאביב עצמו יש משהו דומה
בטח לקח הרבה זמן עד שהגעת להחלטה למכור אותו. כל עוד אתה שלם עם זה ומרגיש שמיצית, זה טוב מאוד. בכל אופן, למי שיקנה, זה שווה כל שקל

נתוש ז

New member
אני באופן אישי חושב ש..

כל הכיף באוסף כזה, זה לדעת שאתה אספת את כל הכתבות, ואתה קנית את הפוסטרים ביום שהם יצאו, ואתה זה שהקליט בהופעות או לפחות שהקליט בווידאו מהטלווזיה. זה היופי שבאוסף, ההכנה שלו, ההשקעה בו.. לא לתת 1000 שקל ולקבל אוסף של מישהו אחר =\ זה הורס ת'הנאה.. למרות שהאוסף שלך באמת מעורר קנאה. מעבר לזה, חבל שאתה מוכר זיכרונות ודברים שעשית כל כך הרבה זמן בשביל כסף קטן (כמה תקבל? 1000 שקל? כמה זה, שבוע של עבודה?בקטנה..). לדעתי אין על זיכרונות ילדות ומזכרות מהעבר..באמת ממש ממש ממש חבל.

זהו גם אני חושבת ככה!

כל הכייף זה לדעת שזה שלך וזה בזכות עצמך ולא מישהו שהביא לך את זה בעבור כסף..

מעיין51

New member
אני חושבת

שאתה צודק אבל היום מאוד קשה להשיג את כל הדברים האלה של אביב... בקושי יש =\\\\\\

תודה רבה מאוד לכל מי שפנה אלי !

תודה רבה מאוד לכל מי שפנה !!!! אני מבטיח לחזור אל כולם מחר או מחרתיים! אני מאוד מבקש לא לשאול אותי בכמה אני מוכר כל דבר אלא פשוט לרשום לי כמה אתם מוכנים לשלם עבור כל פריט ופריט ואז פשוט אבחר במי שמציע את הסכום הכי גבוהה... זה לא הכי יפה, אבל זה קצת קשה להחליט למי לתת מה (כי כולם מאוד נחמדים ולכולם מגיע). לבחור ששאל אותי לגבי הפוסטרים שיש לי - אז מצ"ב תמונה של חלק מהם וגם של "מערכות שעות" של אביב. זהו... שוב, תודה רבה מאוד לכל מי שפונה\פנה !!!!

מעיין51

New member
מאיפה יש לך את כל הדברים האלה?

למשל מאיפה בדיוק המכתבים של סבתא של אביב? אתה קשור אליו איכשהו?

למעלה