"לממשלה יש דם על הידיים!"

בתור מישהי שמכניסה קצת שכל לשרשור

הזה.... כל מה שאמרת זה יפה. אבל מה את חושבת שצריך לעשות עם זה?...עם מי בדיוק לעשות שלום ואיך?

אולי התשובה הנכונה היא

לדבר אל המתונים, למצוא אותם ולא לתת ביטוי ולגיטימציה לטרוריסטים שמתיימרים להיות הרוב ע"י השלטת כוח וטרור גם בתוך עצמם. אבל זו לא התשובה שלי כרגע, אולי כי אני לא באמת מקבלת החלטות, ובתור אזרחית קטנה אני חושבת שבשביל לפתור את הסכסוך המורכב הזה איתם- אנחנו קודם צריכים לגשר על הפלגים בתוכנו. מה זה אומר מבחינתי? זה אומר שאל לנו לתת כ"כ הרבה לגיטימצייה פושעת לקומץ הקיצוני שבנו. המשחק הדמוקרטי המורכב הזה, קשה דיו גם בלי שיהיו מעורבים בו אלוהים ואלימות. אנחנו, בתור תושבים של מדינת ישראל, צריכים להלחם על התדמית שלנו. אם העולם ימשיך לראות אותנו רק דרך המנהיגים הקיצוניים שבנו, שלא נאמר תמהוניים, אני לא יודעת לאן עוד נוכל להתדרדר. עוד ירי ארטילרי פושע? עוד מלחמות אגו? עוד רצועת אדמה, עוד פשעי מלחמה? שאני אזכיר לך איזה תיק, מבין כל התיקים, בחרו במפלגת העבודה -להעניק- לליברמן? מחשבתי באופן טבעי לוקחת אותי למקום שאומר שאם אנחנו, בתור מדינה דמוקרטית עם כל האמצעים והמאשבים לא מצליחים להתגבר, להשתיק ולהתרומם מעל אותו קומץ נפשע, הרי יותר מאפשרי שהמצב קשה פי כמה וכמה לשכנינו- אויבנו. האשמים, בעיני רוחי, הם אותם אשמים פה וגם שם.

Perfect sense

New member
המתונים הם חסרי הכוח.

(את מודעת שרעיון ה"לדבר אל המתונים" היה חלק נכבד מנאומו של דויד גרוסמן בעצרת רבין השנה..נכון?)

דוד גרוסמן חידד בצורה מעוררת הערצה

את מה שהרבה כאן חושבים כבר הרבה שנים. אני אבקש שתקרא שוב את הפסקה האחרונה שכתבתי, המתונים הם רובד באוכלוסייה הרבה יותר גדול מה שניראה לך, או ממה שרוצים שיראה לך. מעבר לכך, יש לך רעיון אחר?

את חייבת להבין משו!

אנחנו נמצאים בעמדת כח אנחנו לא צריכים לרדת להם בשביל שיבואו לדבר איתנו...... חוץ מיזה איך את מסבירה את הסכמי אוסלו וכל הבלון המתפוצץ הזה? היה הסכם מצאו תמתונים (עאלק) סגרו חתמו חייכו והכל ומה קרה? פיגועים בירושלים, בדיזנגוף ובאוטובוסים...... יש לך הסבר למה זה קרה??!

MooKuSh

New member
אין לי אח מתנחל.

עוף אתה לקיבינימט ותחזיר את הסרט שאתה חי בו בדרך

הפלשתינאים יורים ובוכים

הפלשתינאים יורים ובוכים פשוט כך כך אני רואה את זה הם מקבלים מכות כואבות , וזה כואב גם לי כמובן אך לא שואלים את עצמם או יותר לא רוצים לשאול את עצמם מאיפה התחיל הכל צהל רק מנסה למנוע מהם לירות על תושבי שדרות ולי גם כואב למה שקורה לתושבי שדרות לא היו קסאמים על תושבי שדרות לא היו ההפגזות הנוראיות האלו אנחנו לא נאצים אנחנו רק מגינים על התושבים שלנו הם יורים ובוכים ועושים את עצמם לא מבינים ועושים מעצמם תמיד ההמסכנים וזה בעזרת התקפות הפאניקה של הערוצים הישראלים שמראים את האסון אצלהם , אבל שוחכים את הסבל שנגרם לאנשי שדרות

Poisonn

New member
יש להיות שמאלני ויש להיות שמאלני

לרוב כולם אטומים ואני אומר לרוב לא כולם

vnskhe

New member
מי אתה שתקבע למי יש שכל?

אני לא אומר שלישראל אין, אבל שאדם אחר יש דעות אחרות זה לא אומר שאין לו שכל תתבגר כבר אני לא יכול מתגובה לתגובה אני יותר נגעל ממך.

chris benoit1

New member
../images/Emo45.gifושאנשי השמאל יפתחו את העיניים

וייצאו מההבועה שהם חיים בה..שיביאו שנסיגה לא עוזרת לנו

vnskhe

New member
אז תגיד לי מה כן עוזר?

להרוג את הערבים? או אולי נעשה להם שואה לא?

פחיחצה

New member
הכל התחיל בכיבוש....

נכון המחבלים לא עוזרים להם להגיע אל מצב יותר טוב בו אנו לא מפציצים אותם, אבל הכל התחיל בכיבוש..

chris benoit1

New member
אולי תצא מזה כבר?

אתה באמת חושב שבכל ארץ בעולם תמיד ישבו אותם אנשים שיש בה עכשיו? האנגלים כבשו את אנגליה..האיטלקים כבשו את איטליה האמריקאים כבשו את אמריקה...תפסיק לרחם על אנשים שנכבש להם השטח..חוץ מזה נקנו המון שטחים שהם שלנו..והם אפילו לא מכירים בנו החלאות מין האנושי האלה...אז השטחים האלה שלנו והלוואי וגם השטחים המיושבים של הפלסטינאים יהיו שלנו כי ארץ ישראל צריכה להיות שלמה שלנו

למעלה