"לממשלה יש דם על הידיים!"

אני בכלל לא איש ימין או שמאל

דעתי הזו נאמרה על סמך מישהו שמסתכל מהצד , כמו משקיף של מדינה אחרת ככה אני רואה את מה שכתבתי ניסיתי להיות "איש שלום" אם ככך מגדירים את זה הצבעתי פעמיים למפלגת שמאל בעבר, כדי באמת לתת צ'אנס צ'אנס לשלום אמיתי ביננו לבין מדינות ערב והפלסתינים אבל אני רואה וראיתי שעם ערפדים צמאי דם אי אפשר לעשות שלום אצלהם שיש פגיעה באזרחים אצלנו זה מביא עצבות קשה ופגיעה במורליות לחלק מהאזרחים ודיי בצדק, אצלהם פגיעה מכוונת באזרחים שלנו , זה הצלחה סוכיות ברחובות ואושר עילאי אינני איש ימין כמובן איין לי קשר להתנחלויות או דת , אבל פשוט נמאס לי שיבינו שמה שקורה להם זה בגללם בגלל הרוצחים שחיים בתוכם שיורים על עיירות שלנו מתוך קירבה פיזית לבתים של אזרחים שיוקיעו אותם קודם על זה הם לא מדברים זה בסדר,,,זה מותר,,,זה חוקי,,,, בכללי המישחק שלהם

AVS1987

New member
יוווווו אביתר בא לי להקיע ממך

אתה נשמע כמו סאבלימינאל אף אחד פה לא מבין שמעשי הצבא מולידים את המחבלים הבאים ?!!?!? זה לא נתפס לי שהתגובה של ראש הממשלה ושר הביטחון זה " מצטערים " זה מצחיק אותי באמת תחשבו על זה שכמו שהצבא שמייצג אותנו רוצח 19 בני אדם אז הבנדוד של הנרצח לא יהפוך לשהיד ? והשהיד הזה יבצע פיגוע וימותו עוד 19 בני אדם ושוב אח של אחד הנרצחים בפיגוע יתגייס לקרבי ורסס בעזה זה לא נגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי נבין את זה ?!?!? כמו שאנחנו אומרים שיפסיקו עם הקאסמים אנחנו נפסיק עם ההפגזות בעזה ככה הם אומרים תצאו מעזה ונפסיק עם הקאסמים !!!!! צריך לראות את שני הצדדים ! אין כזה דבר טוב ורע הכל יחסי אנחנו הרעים בסך הכל גם אם זה נשמע עצוב אנחנו הכובשים

דיי בלי קללות

קיצר.... אה ואם נצא מעזה לא יירו עלינו קאסמים? זה מזכיר שהיו כמה גאונים שאמרו שכשנצא מגוש קטיף לא יהיה להם סיבה לירות עלינו..... מאכלים אותנו כאפות ורק כמה שמאלנים הזויים עדיין אוכלים אותם.....

vnskhe

New member
בחיים לא רתחתי כמו עכשיו!!!דיי נמאס

תפסיק כבר תפסיק!!!!!!!!!!!!!!! נמאס....... לעזאזאל חיים פה עוד אנשים עם תגובות שונות משלך דיי כבר אני שמאלני ואני לא הזוי. אוקי? אם זאת הצורת התבטאות שלך אל תכתוב פה יותר.

vnskhe

New member
בחיים לא רתחתי ככה!!!!! דיי נמאס

תפסיק כבר תפסיק!!!!!!!!!!!!!!! נמאס....... לעזאזאל חיים פה עוד אנשים עם תגובות שונות משלך דיי כבר אני שמאלני ואני לא הזוי. אוקי? אם זאת הצורת התבטאות שלך אל תכתוב פה יותר.

eliavtu

New member
יש צד רע

כי הם רוצים להרוג אותנו קודם כל שיכירו בקיומנו - אחר כך נחשוב על להסתכל על 2 הצדדים.

vnskhe

New member
למה שהם יכירו בקיומך אם אתה לא מכיר

בזכות שלהם לחיות אה? אני מסכים איתך שהתגובה שלהם הרבה יותר אלימה, אבל גם לנו לא חסר תסתכל על שתי הצדדים של המטבע.

ואת זה אומר אחד שיודע כי...?

אני לרגע לא משווה בין ההתגוננות שלנו לבין התקיפה שלהם, בין הפוליטקלי קורקט שאנחנו משחקים דרכו לבין הקו ההזוי בו הם מונהגים. אבל ברגע שהצד המתגונן הוא הצד שמנחיל הרבה יותר קורבנות לצד התוקף, משהו פה קצת פישי... אם תכניס למשוואה את העובדה שאלו אנחנו שיש להם מדינה ריבונית עם הכרה וזכויות, מדינה דמוקרטית אנחנו שנלחמים עם צבא ומשאבים ואנחנו אלה שמנהלים להם את סדר היום יכול להיות שהתוצאה שהשגת תהיה מאד רחוקה מהמצאיות. מאד.

Poisonn

New member
תקשיב

זה הולך ככה לנו יש צבא כמה שזה עצוב הצבא הוא מגן אנושי אם הם היו הולכים לנו לצבא זה משו אחד אבל הם הולכים על אזרחים זה שאנחנו הולכים על אזרחים זו טעות, קורה שוב אנחנו לא ניכנסים לאיזה כפר משעמום ומתחילים לירות בכל דבר שזז הם כן

הבנתי גם בפעם הראשונה שכתבת

אבל לי יש הרגשה שאת מה שאני אומרת אתה לא תבין גם עוד 10 פעמים ועם עוד 20 אלף הרוגים. שיהיה לך יום טוב, וזה שיש לי חזה קטן לא אומר שאני לא נקבה, תודה מראש.

למעלה