למנהל האתר,איפה אתה?

24 עומר

New member
למנהל האתר,איפה אתה?

היה פה באתר א.ש 1201 שסתמת לו את הפה וחסמת אותו על הרבה פחות מזה!! יושב פה אדון עמנואל ומטיף למאבטחים איך לבצע נטישת משמרות ולהפקיר אנשים בשביל מה? בשביל עוד גרוש וחצי?? בשביל לצאת "צודקים" מול חברות השמירה? להזכירך מאבטחי הטיולים משמשים גם כאנשי רפואה (חובשים מע"רים) יכול להיות שיקשיב לאדיוט הזה איזה חובש צעיר ויחליט לנטוש קבוצה אחרי 12 שעות ובדיוק כמו בחוק מרפי, ייפצע יילד ויהרג כי לא היה חובש. מה אז יגיד אדון עמנואל?? ומה אתה תגיד כמנהל הפורום שנתת במה למישהו להטיף לדבר שעשוי לעלות בחיי אדם!!! איפה האחריות שלך כמנהל הפורום לפחות ברמת הגינוי אם לא ברמת החסימה.

joshh

New member
עומר יקירי, קצת הבנת הנקרא

עמנואל בסה"כ אמר לשומרים לעמוד על זכויותם. אחרי התגובה הכ"כ קיצונית שלך, קראתי שוב ושוב את הדברים שעמנואל כתב שמה אולי לא קראתי טוב בהתחלה ולא מצאתי בסיס לגבי טענותך או טענות אחרים. עמנואל אמר שאם אנשים יסרבו לתנאים שהם מקבלים הטיולים יתבטלו. הרי, עם קבוצה תחליט לצאת בכל זאת ללא אבטחה זאת בעיה שלה ויהיה חוסר אחריות מצידם. זכות כל אדם לסרב לתת תנאים. לא מדובר בחיילים או שוטרים שאין להם ממש ברירה. מדובר באזרחים שזכותם להתפרנס בכבוד. בכל מקרה, אם הטיעון צודק או לא צודק זה לא הקייס. העובדה היא שעמנואל לעולם לא ביקש מעובדים לנטוש באמצע את העבודה. לגבי אש1201, לא סתמתי לו את הפה. הבחור החל להתלהם בפורום ליצור אווירה עכורה ולפגוע מגולשי הפורום. אני לא ארשה ביריונות בפורום. אתה מוזמן להביט בהיסטוריית הפורום, יהיו לא מעט גולשים שלא הסכמתי איתם אך לעולם לא "סתמתי פיות שלהם". מותר לכל אדם את דעתו וזכותך לא להסכים. קיימים קווים אדומים כמו לקלל גולש אחר. אני מאמין שזאת הפעם האחרונה שאתה מקלל כאן גולש. כי להבא אני לא אזהיר. בכלל, אני מציע כל גולש לקרוא קצת את התקנון הפורום, לא יזיק קצת לרענן את הזיכרון. כך תדע על מה אני חוסם. בברכה, joshua

ג'וש ידידי מישהו פה בלחץ.

קצת קשה עכשיו לפטר מאבטחים שמרימים את הראש. בסוף "עומר" המסכן עוד יצטרך לשלם כחוק וזה ממש אוי אוי אוי.

joshh

New member
אני לא חושב שהוא מנהל חברה

אני מתאר לעצמי שיש אנשים שמקבלים את העבודה שלהם כשליחות, אך עדיין זה לא אומר שצריך לנצל אותם על כך. אני מסכים עם דברייך, אני קמתי ועזבתי. חלילה לא נטשתי עמדה. הבנתי שהתחום הזה חרא. עבודה ראשונה שלי באבטחה, אחרי שנה וחצי תבעתי ונצחתי את החברה על זכויות סוציאליות שהיו מגיעות לי. עבודה שניה, עבדתי 3 וחצי שנים, לאחר הבטחות שווא להעלת השכר ושיפור התנאים הבנתי שהתחום הזה חרא ועזבתי אותו לתמיד. היום אני עושה פי 3 שכר ופי 2 תנאים, יש לי יותר זמן על הידיים, ואני מרגיש שאני עושה יותר בתפקידי, אני מרגיש יותר יעיל ויותר מהוערך. אז אני דיי מסכים איתך, למה להישאר בתחום שהיחס אליו הוא כמו בתחום האבטחה? ושוב, למען הסר ספק, אני לא מקבל נטישת עמדות אסטרטגיות אשר עלולות לסכן אנשים. ואני נגד לפעול נגד החוק. נתן להילחם במסגרת החוק כמו שאני עשיתי. joshua

קודם כל, לא קראתי לפעול נגד החוק

או לנטוש עמדות אסטרטגית. שנית, לעומתך לא עזבתי את התחום, פוטרתי כחודשיים לפני שקיבלתי את הרשיון למקצוע החדש שלי.

כולם נוכלים גנבים עושקים את העובדים.

תשאלו את בטחון הצפון הם אלופים בתחום הזה. הבן שלי עבד שם כמה חודשים וניצלו אותו.בסוף הוא ניצח במשפט. נכון בני וגלעד? תמשיכו לעבוד על אנשים. אבל בבית הדין אתם משלמים כמו ילדים טובים. טפייייייי

שתי הערות:

1) העושק לא היה אפשרי בלי כניעה של העובדים. קודם זה היה בגלל מחסור בעבודה, עכשיו אני לא מסוגל להבין למה אנשים חושבים שזה לא בסדר לנצל את המחסור בעובדים כדי ללחוץ על המעביד. משהו כמו תסמונת שטוקהולם, כנראה. 2) לא צריך להדגיש את כל ההודעה.

24 עומר

New member
אותי חינכו שאין עבודה שמביישת את בעליה!

אני עובד באבטחת טיולים בחברת נירטל. בסה"כ די נהנה למרות שאני חושב שהיו צריכים לשלם לי יותר על העבודה הקשה שאני עושה אבל אף אחד לא הכריח אותי להכנס לזה ואני עושה זאת ביוזמתי וברצון. החברה משלמת לי כל מה שאני צריך לקבל (אחרי בדיקה משפטית) ודי לי בזה בשלב זה של החיים שלי. למרות כל ההסתגויות שלי אני גם מבין שזה לא הולך להפוך את זה לקריירה לחיים. בדיוק כפי שטענת ואני מסכים איתך בנושא הזה בכל מילה. אף אחד לא מכריח אף אחד לכלום אבל אם אתה עובד, תעבוד ותהיה רציני ואחראי ובטח אל תנטוש עמדה ותהפוך את עצמך ללא רציני כי ככה יתייחסו אליך ואולי זאת שורש הבעייה של תחום האבטחה שאנחנו לא מתייחסים אל עצמנו ברצינות ולכן אף אחד לא לוקח אותנו ברצינות וחבל שיש פה אנשים בפורום הזה שבמקום לעודד מאבטחים להיות אנשים שלוקחים את עצמם ואת העבודה שלהם ברצינות מעודדים אותם להיות לא מקצועיים ולא אחראיים.

joshh

New member
אני שמח שאתה מקבל את מבוקשתך.

לצערי הנושא הרבה יותר מורכב מאיך שאתה מציג אותו. אם החברות היו מתיחסים לתחום הזה ברצינות, כך גם העובדים היו מתיחסים עליו כך. שהילד בוכה כל הזמן, לא מאשימים אותו... אולי צריך לבדוק מה אימו לא עושה בסדר....

24 עומר

New member
עומר המסכן ישלם? אתה איש מסכן ולא ראוי לתגובה

קראתי קצת את ההיסטוריה שלך בפורום, אתה ככל הנראה מאבטח סוג ז' שפוטר מחברת אבטחה כלשהיא. חבל שאתה מוציא את התיסכולים שלך בפורום הזה ! קראתי גם שכל מי שלא חושב כמוך הוא מנהל חברת אבטחה שתול... אני מקווה בשביל אלו שאתה מדריך אותם בטיולים שאתה יותר רציני

24 עומר

New member
ג'וש חליק אתה לא באמת מאמין בזה.....

קודם כל אני מתנצל בפני עמנואל שקראתי לו אדיוט. הוא לא ואני לא בסדר. אבל אני חושב שהוא סתם מתוסכל כי הוא פוטר והוא החליט להוציא את התיסכולים שלו. לעצם הנושא תאמין לי אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא.אגב זה ביטוי שראיתי בהיסטוריה של הפורום שאתה מרבה להשתמש בו, נכון שאתה מנהל הפורום הזה אבל האם התקנות שחלות על כולם לא חלות עליך? למה להעליב ובטח למה להתנשא... עמנואל קרא לעובדים לעמוד על זכותם בדרך של "לתפוס את המעסיקים שלכם בביצים (בענבים בלשונו הציורית..) שזה למעשה סחיטה וביריונות בדיוק כמו שהוא "הציע להם לסרב לשמור בלילה וכד'... לא ברור לי (או אולי בעצם כן ברור לי) למה אתה מגן עליו במקום להוקיע אותו. מותר לך גם לכתוב ואולי גם ציפיתי שתעשה את זה, שהוא טועה. אבטחת טיולים המעוגנת במערכת החינוך מחייבת אבטחה על פי חוק. אם מאבטח יילך, הטיול לא יכול להתקיים ואין להם אופציה להמשיך לטיייל כמו שאתה כותב. אין שום ויכוח שאנחנו כמאבטחים חייבים לקבל את כל הזכויות שלנו החוקיות והדרך לקבל אותם היא לא בביריונות ולא בסירובים ולא בנטישת עמדות. מה גם שהתעלמת מהעובדה ש 99% ממאבטחי הטיולים נותנים גם כיסוי ואבטחה רפואית לקבוצות שלהם , מה המשמעות של נטישת הקבוצות ללא איש רפואה? יש בעיה, תתבע, תתעמת, בצורה חוקית בדיוק כפי שאתה מבקש שינהגו בך בצורה חוקית ומכובדת נאה דורש נאה מקיים!!! א.ש 1201 לא מעניין אותי לצורך המשך הנושא למרות שאני לא ממש מסכים איתך, לפחות לפי קריאת ההיסטוריה הוא הותקף לא פחות ממה שהתקיף (בצדק או שלא) ולא ראיתי שמשהו הגן עליו גם לא אתה. לסיכום, אתה שמטיף יותר מכולם ותאמין לי קראתי בדקדקנות את ההיסטוריה של הפורום הזה, ויותר מפעם אחת אתה טוען ובצדק שצריך למסד את התחום ולהפוך אותו למקצועי ומסודר, ככה עושים את זה? זכויות חוקיות צריכים לקבל בדין ובצדק ואם לא, בעזרת בית משפט ולא בבריונות ובאמת הייתי מצפה ממך שלא תנהג אייפה ואייפה גם עם מדובר בעמנואל גולגשטין!!!

אתה מסלף את דברי.

קראתי לעובדים לסרב לדרישות בלתי חוקיות ושמירה בלילה היא דרישה בלתי חוקית. כמובן שזה חוקי לחלוטין לסרב לדרישות בלתי חוקיות. לגבי בריונות- הגנה עצמית אינה בריונות. לגבי הטענה שלך שפוטרתי ולכן אני "מתוסכל"- פוטרתי לפני הרבה זמן, אני תובע את החברה שפיטרה אותי (כמקובל בענף, בדרך של "יבוש" שזה אי מתן עבודה), אני עובד בתחום אחר אבל קרוב. לגבי א.ש 1201- האיש שיקר. הוא טען טענות שהיה ידוע לו היטב שאינן נכונות.

24 עומר

New member
שמירה בלילה לא חוקית?

אני מראה את "האמירות" שלך לעו"ד שנמצא פה במקרה לידי (אבא שלי...) והוא שואל באיזה פקולטה למשפטים למדת... שלימדו אותך את השטויות האלו. שמירה מבלי לקבל תשלום עליה היא לא חוקית. אבל אם משלמים לך כחוק אין שום סיבה שלא תשמור ואתה אפילו חייב אם זה בהגדרות התפקיד שלך, מאיפה המצאת את זה שהיא לא חוקית? (שם לב מה כתבת ואני מעתיק במדוייק את מה שאתה כותב. "...קראתי לעובדים לסרב לדרישות בלתי חוקיות ושמירה בלילה היא דרישה בלתי חוקית..." ואם לא שילמו לך? תתבע בצורה חוקית כי כך צריך לנהוג ולא בביריונות ובכוחנות כפי שאתה מציע שאגב במקרה כזה למעסיק ייפתח פתח חוקי לפגוע בעובד ולנצל את זה בכדי להתגונן בבית הדיןבטענות של גרימת נזק ובטענת קיזוז למינהם בעובד ולהעמיד את העובד בצורה לא רצינית בבית דין לעבודה. כל זאת כי החלטת לשחק במומחה לשמפטים, לא חראם על משהו שבמקרה יקשיב לך?

עבור מי שעבד בשעות היום- בהחלט לא.

חוק שעות עבודה ומנוחה קובע בפירוש את אורך יום העבודה המקסימלי (12 שעות), שביום עבודה מפוצל אורך ההפסקה המקסימלי יהיה 3 שעות, ושבין יום עבודה למשנהו יפרידו 8 שעות לפחות. בתנאים אלה אין דרך להכניס גם יום עבודה של 10-12 שעות, גם הפסקה של 8 שעות בין יום ליום וגם שמירה בלילה. השגיאה היחידה שלי היא שלא ציינתי מדובר במאבטח שכבר עבד ביום. ואם אבא שלך עו"ד, אני תוהה באיזה פקולטה למשפטים הוא למד. להשכלתו של אביך: תחומו של יום עבודה בשמירה חוק שעות עבודה ומנוחה

שכחתי לינק אחד.

ההיתר הכללי המאפשר עבודה של 12 שעות ליום. ההיתר מאפשר 4 שעות נוספות לעובד שמירה, כאשר צו ההרחבה קובע שאורך יום עבודה הוא 8 שעות.

24 עומר

New member
מר גולדשטייו או איך שקוראים לך.

קודם כל אבא שלי למד בירושלים אם זה ממש חשוב לך לדעת, תזכיר לי איפה אתה למדת? חוץ מזה אני חייב לציין שיש שיפור בידיעות שלך. עד לא מזמן טענת שיום אבטחה הוא עד 8 שעות עכשיו כבר הבנת שזה 12, אתה משתפר עוד בסוף תתחיל לומר דברי טעם במקום שטויות. מאחר ואני באמת לא מבין בחוקי עבודה (בניגוד לכאלו שלא מבינים אבל מתיימרים להבין ונותנים גם עצות...) בדקתי את מה שכתבת וכרגיל אתה מטעה את האנשים וחבל, כי משהו עוד עשוי להקשיב לך ולעשות שטויות. ככלל יום עובדה הינו עד 8 שעות. בצו ההרחבה לחברות שמירה ניתן היתר להעסיק עד 12 שעות בכפוף להסכמת העובד ולתשלום 9% שעות נוספות מהשעה הראשונה. במידה שהעובד עובד כל יום 12 שעות חל איסור גורף להעסיק אותו מעבר לכך. במידה והוא לא עומד בקריטריון זה ניתן להעסיק עד 12 שעות נוספות שבועיות. בכל מקרה במידה ויש 8 שעות מנוחה בין סיום משמרת לתחילתה מימלא זה לא נחשב כשעות נוספות. באבטחת טיולים לא עובדים כל יום 12 שעות אני אחרי שלושה חודשים בעבודה יודע את זה אני מניח שגם אתה. מה גם שלא תמיד יש עובדה כל יום כך שאין שום בעיה לבקש ממך לשמור (תמורת תשלום כמובן) מעבר ליום העבודה במידה ונשמרו הכללים הנ"ל. חוץ מזה אם הגעת לאכסניה ב 6 בערב אין לך שום זכות לסרב לשמור בשעה 3 בלילה גם אם עבדת 12 שעות באותו היום מאחר ונשמר רצף שעות המנוחה. אין לעובד שום סיבה או זכות לסרב במקרה כזה בטח כאשר מדובר באבטחת טיולים שלא עומדים בכל שבוע במבחן 12 שעות העבודה היומיות. עכשיו תאר לך שמשהו עוד ייקח אותך ברצינות ויקשיב לך הוא יכול להסתבך לא? או שזה ממש לא מעניין אותך. ועוד לא דיברנו על זה שאיך המצפון שלך יכול להגיד לחובש שהוא גם מאבטח לעזוב קבוצה....בשביל הפרות חוק יש את ביה"ד. אתה גם תובע את החברה שעבדת בה לא? או שישר נסעת אליהם עם פח נפט... כי זה בערך מה שאתה מציע לקחת את החוק לידיים. חשבת מה יקרה למאבטח שלא ממש מכיר את החוק וייפרש אותך לא נכון ועשוי למצוא את עצמו בבעיה כתוצאה "מהסיוע" שלך? שמע גולדשטיין או שקוראים לך (ככל הנראה לא גולדשטין כי אף מורה דרך/מדריך ששאלתי לא מכיר אותך) או שזה לא השם שלך (וזה לגטימי) או שאתה ממש גרוע ולא מוכר.. בכל מקרה אני מציע שלא תציע וביקשו ממני למסור לך שתצמד לתחום שאתה מכיר יותר וזה לא ייעוץ משפטי...

וואו!

הבנת את מה שכתבתי, אתה חוזר על דברי וטוען שאני טועה! בוא נראה: חזרת לאכסניה בשעה 6, דורשים ממשך לשמור בשעה 3- אז יפה מאד, יש הפסקה של 9 שעות. רק מה, למחרת יום העבודה יסתיים בשעה 19:00, וזאת בהנחה שלא תהיה יציאת לילה (הנהגים, בזכות הטכוגרף, לא עובדים מעבר ל-12 השעות החוקיות) ואז אופס, עוד פעם הגענו לרצף לא חוקי. האיסור הגורף להעסיק עובד מתחיל לאחר שהוא עבד 12 שעות ביום אחד או עבר את מכסת השעות הנוספות השבועיות- מה שבא קודם. בקשר למצפון שלי: הוא נקי. מי שאחראי הוא מי שלא הזמין חובש שיחליף את החובש אחרי שזה עבד 12 שעות. ובקשר "לקחת את החוק לידיים"- הצתה היא מעשה לא חוקי. עזיבת העבודה אחרי שיום העבודה החוקי נגמר היא מעשה חוקי למהדרין. אולי גם אתן לגנב שבא אלי הביתה את כל רכושי, הרי בשביל לטפל בגנבים יש בית משפט? איפה נשמע דבר כזה, שעל אדם לשתף פעולה עם עבריינות נגדו?

24 עומר

New member
אתה באמת מתחיל לעצבן.

אתה מדבר המון ובעיקר תאוריות על תאוריות. מי אמר שיום למחרת הוא חוזר בשעה 19:00?? אולי הוא מסיים קודם. מי אמר שיום העבודה שלו היה 12 שעות באותו היום אולי הוא התחיל ב 8 בבוקר והגיע לאכסניה ב 6 בערב? אתה מבין שאתה נורא מנסה להראות שאתה יודע אבל בסה"כ מבלבל את כולם? אני, שממש לא יודע כלום בדיני עבודה ורק מהמעט שבדקתי לא מצליח להבין בוודאות מתי זה מותר ומתי זה אסור מה יעשה משהו שלא מבין כלום ועשוי עוד להקשיב לך? יחליט שהוא קרא בפורום הזה שמותר לנטוש או לסרב לשמור במקרה שזה לא חוקי, אממה, במקרה שלו זה כן חוקי עשויה להיות לו בעיה במקרה כזה לא? או שזה לא מעניין אותך. אתה יודע, חזרתי היום טרמפ מטיול עם משווק של אגד תיור וסיפרתי לו על כל התכתובת פה, אתה יודע מה הוא סיפר לי? שיש הגבלה על הסכום שמותר לגבות מההורים על יום טיול (לא זוכר את הסכום שהוא אמר לי) ולבית ספר אסור לגבות שקל יותר. המשמעות של כל השינויים שקורים עכשיו בתחום אבטחת הטיולים (משלמים שעות נוספות, שעות כוננות) שהרבה פחות טיולים יצאו או לפחות יצומצמו בשל בעיית תקציב, המשמעות שגם אתה מר גולדשטיין תעבוד פחות לא? למה אתה לא מאשים את משרד החינוך שבשל החוק המטומטם שלו יש בעייה לשלם לנו המאבטחים כמו שצריך? להגיד" "... מי שאחראי הוא מי שלא הזמין חובש שיחליף את החובש אחרי שזה עבד 12 שעות..."זאת דמגוגיה זולה ושטות גמורה כי אתה יודע שזה לא מעשי ושזה צעד שהמשמעות שלו שיתוק וביטול המון טיולים כי ברור לך על מי יגלגלו את העלויות האלו, על ההורים ולא מעט בתי ספר פשוט לא יטיילו.ומי יינזק? אתה כמורה דרך וגם אני כמאבטח טיולים, נהגי האוטובוס, האכסנייות וכד' לא יותר פשוט לבצע את ההנחייה ולבדוק אותה אח"כ ובמידת הצורך לתבוע מאשר לתת עצות מטופשות שעשוייות להזיק. אני מקווה שעוד משהו חוץ ממך קורא את מה שאני כותב, חבר'ה אל תעשו את מה שעמנואל גולדשטיין מציע לכם. זה עשוי לעלות לכם ביוקר רב מכל הבחינות!! תאמינו לי, נבדק משפטית.

חוק זה חוק חביבי

ואם משמעות החוק היא שיטיילו פחות, אז שיטיילו פחות. כן, גם אני אפגע. תודה שאתה מתנדב לסבסד את "אגד תיור ונופש", ההורים, הבוס שלך וכל מי שמרויח יותר ממך. ואם נמאס לך אתה יכול פשוט לא להגיב. הרי טענת שאיני ראוי לתגובה. תלונה במשטרה כבר הגשת נגדי?

24 עומר

New member
המשך לוואו....

הבנתי את מה שאמרת? כן. חזרתי על מה שאמרת? כן. ואני עדיין טוען שאתה טועה, כן|!!! מה לא נראה לך במשפט הזה מר גולדשטיין? לא מסתדר לך תחבירית? אני יכול לחזור על מה שאתה אומר (גם אם הם דברי שטות גמורה) מבלי להסכים איתם.. חשבת על זה ברוך?

למעלה