למנהל האתר,איפה אתה?

מענה לטענה אחר טענה:

1) לא התבגרתי ואני "מסתתר האחורי חוקים ותקנות"- חוקים ותקנות קובעים את המינימום המגיע לך.ילדים בני 20-25, שהם רוב העוסקים באבטחת טיולים לא מסוגלים להבין שיבוא יום וכספי הפנסיה הנגנבים מהם יחסרו להם, למשל. 2) אין מקום לקח ותן כאשר לא מקבלים את מלוא הזכויות המגיעות לעובד- יש מקום רק לתן את כל הזכויות. מעביד שלא נותן הוא עברין, וזה שחור ולבן. 3) לשבת ולדבר זה אחלה. רק תזכיר לי- זה לפני שתקים ועד עובדים או אחרי שתנסה להקים ועד עובדים ויפטרו אותך? 4) מה שקראתי לו זה לסרב לדרישות בלתי חוקיות בלבד. אומרים לך בבוקר שתהיה שמירה בלילה? הבהר מיד שלא תשמור. שהמשווק יפתור את הבעיה שלו. אם מספר מספיק של אנשים יהיו "גברים גברים" הם לא ימצאו את עצמם בחוץ. ועכשיו בדיוק הזמן בו לא יפטרו עובדים כל כך מהר. לגבי שביתה בלתי חוקית- סירוב לבצע דרישות בלתי חוקיות אינו שביתה. 5) אינך יודע מהי משרת אמון. ישנן משרות המוגדרות כך- ומאבטח לא ביניהן. אולי מישהו נותן בך אמון, אבל משרת אמון היא משרה שדורשת מידה מיוחדת של אמון אישי, בדרך כלל משרות ניהוליות. לכן הטענה שאני "משמיץ אתכם" היא קשקוש. 7) "מעגל שנאה וחוסר אמון"- יש דרך יחידה לשבור אותו. שהמעסיקים ישלמו ויתנו תנאים כחוק.

24 עומר

New member
באמת??

אחרי כמה זמן צריך לשלם למאבטח פנסיה? מהיום הראשון שלו בעבודה או שיש תקופת ניסיון שרק בסיומה משלמים רטרואקטיבית? מה יעשה מאבטח שעבד 8 שעות במשך היום ונדרש לשמור עוד שעה בלילה? יסרב? מי קוובע מה חוקי ומה לא אתה? או שכל מקרה נבדק לגופו. כי מה לעשות המקרים יכולים להיות שונים ממקרה למקרה ומה שנכון במקרה אחד יכול להיות חוקי לגמרי במקרה אחר. לסיכום מר גולדשטין אני מציע שתתמקד בדברים שאתה יודע לעשות הכי טוב ותשארי את הייעוץ המשפטי למי שמותר ויודע לייעץ ואל תטעה פה מאבטחים שיכולים בגלל התסכולים שלך למצוא את עצמם בלי עבודה ובבעיה קשה מול המעסיקים שלהם ולא מגיע להם עונש רק בגלל שהקשיבו לך.

כן, באמת.

נכון שמאבטח מקבל פנסיה רטרואקטיבית- אבל במציאות כל החברות שאני יודע עליהן לא משלמות אותה. נכון שבתיאוריה מאבטח שעבד רק 8 שעות ביום ונדרש לשמור שעה אחת בלילה (כל עוד הוא מקבל 8 שעות מנוחה בין יום עבודה למשנהו) יהיה חייב לעשות זאת, אבל במציאות מאבטח שעבד 8 שעות ביום יהיה בבית בתומן. מי שקובע מה חוקי ומה לא זה המחוקק והפסיקה.

24 עומר

New member
אתה כרגיל לא עונה לעניין

לא מכיר חברות ואני חושב שגם אתה מתיימר להכיר דברים שאתה לא ממש בקיא בהם אבל זה באמת לא רלוונטי. האם אין מצב שאתה מפזר מיידעים שעשויים להטעות מאבטחים שלא מבינים? אתה מבין שמאבטח עשוי לקרוא אותך ולתבוע פנסיה אחרי חודשיים עבודה. כמה זמן עובד מאבטח טיולים ממוצע בתחום? חודשיים? שלושה? מגיע לו פנסיה?אתה באמת לא מסוגל לצאת מהריבוע שלך ולהבין שיש סיכוי שאתה פשוט מטעה אנשים? וגם אם הכוונה טובה אתה עשוי לגרום להם נזק סתם. נכון הכל בתאוריה. אבל גם האמירות שלך הפ תאורטיות מאחר וכל מקרה לגופו ולא דומה מקרה אחד לשני. אני מבין שאתה עו"ד מתוסכל אבל ראבק תתמחה ע"ח משהו אחר.

למעלה