למנהל האתר,איפה אתה?

joshh

New member
לא מאמין במה ?

מתי העלבתי ומתי התנשאתי? שוב, טרם מצאתי מישהו שמפציר לנטוש עמדות או לעשות משהו בלתי חוקי... ושוב, מאבטח הוא אזרח, וחלות עליו זכויות של כל אזרח במדינת ישראל. מותר לו לבחור לעשות מה שהוא רואה לנכון כל עוד אלה הם מעשים סבירים שלא פגעים באדם. אם מאבטח לא מגיע לעבודתו, אולי יש מקום לבדוק מדוע במקום להאשים. עם רוב העובדים לא מרוצים, במקום להגיד שהם לא בסדר יש מקום לבדוק מדוע הם לא מרוצים? אם כל החברות עברות על החוק... אפרופו נאה דורש נאה מקיים, אתה מצפה שרק העובדים יפעלו על פי חוק? הבעיה היא שלעובד ברוב המקרים אין כוח להתמודד מול החברות. לחברות יש את הכוח להשפיע הרבה יותר מהעובדים. לכן, זאת אחריותם לשפר ולתקן את המעוות. בדיוק כמו כל חברה אזרחית אחרת. אין כאן ביצה ותרנגולת. מי שיצר את המצב הזה הם רק החברות האבטחה שפועלים על ידי מניעים כלכליים בלבד. עובדה שבחברות היי-טק, כדי שהעובדים יהיו אפקטיביים ופרודוקטיבים נותנים להם תנאים לכך. פעם ראית תחום שהוא כ"כ עויין לעובדיו כמו חברות האבטחה? יש דרכים לגרום לעובדים להיות טובים יותר ויעילים יותר והפעולות שחברות האבטחה נקטות הם לא בדיוק הדרך לכך. לא סתם נכתבים מאות כתבות על כך שתחום האבטחה זה שוק עבדים במסווה של קבלני כוח אדם. לכך, אני נותן לגולשים כן להוציא את תסכולם. בלי שום קשר כל אדם זכות לדעתו כמו שזכותך לדעתך, אני שמח שטוב לך בעבודה. לרוב העובדים אינם מרוצים, רובם חוו חוויות קשות מצד חברות האבטחה. אני עד ללא מעט סיפורים. דוגמא אחת גרמה למאבטחת לעשות פיפי במכנסיים כי לא רצו להחליף אותה מהעמדה. היא סרבה "לנטוש" את העמדה לכן נאלצה לעשות את צרכייה במכנסיים. אפרופו נאה דורש נאה מקיים. האם זאת לא זכותה הבסיסית ללכת לשירותים? דוגמא שונה היא לתת לעובד לשמור 21 שעות. האם זה חוקי? לאיים על מאבטחה בפיטורים אם לא יגיע למשמרת כי נוצר להם פנצ'ר למרות העובדה שהוא חולה. או לפטר מאבטח כי לא הגיע להדרכת הקב"ט לאחר שחזר ממליאוים והיה ער כל הלילה. לתת לשומר 16 ש"ח לשעה כי הוא בן 50+ כי חברה יודעת הייטב שאין לו לאן ללכת או להעלים לו 500 ש"ח מהשכר הזעום שלו ולהגיד לו "לא טוב לך, תתפטר", לפטר אחרי 10 חודשים ולגיים מחדש כדי לא לשלם פיצויים. להכריח עובד לעבוד בחגים תוך איום בפיטורים. הכרתי עובדים שעבדו 300 שעות בחודש, פי 2מהמותר בחוק! להחליף כל כמה חודשים שם חברה כדי לא לשלם זכויות ולברוח מאחריות, דוגמא טובה היא מה שעשו ליום טוד דואק (ז"ל), לאחר שנרצח בסניף "חצי חינם" הבעלים סגרו את החברה כדי לברוח מאחריות. אפרופו נאה דורש נאה מקיים.... לגבי אש1201, מחקתי לא מעט הודעות נאצה שנכתבו נגדו והזהרתי את הכותבים. הם לעומתו לא חזרו על על כך. מותר לך לא להסיכם איתי, מותר לך להתנגד לדברי כמו שמותר לכל אדם להתנג לדברי כל אדם אחר. אני מותח את הגבול כאשר עוברים את הקווים האדומים. זכויות מקבלים כאשר עומדים עלהם ולא מחכים שביום בהיר איזה קסם יקרה. עם המאבטחים לא לעמדו על זכויותם אף אחד לא יעשה את זה במקומם. ולגבי איפה ואיפה, אם עמנואל היה מקלל מישהו ולאחר הזהרה לא היה מפסיק הוא היה נחסם כמו כל אחד אחר. לגבי דעותיו, שוב זכותו לדעתו בדיוק כמו שזכותך להגיד שחברות האבטחה הם טלית שכולה תכלת לצורך העניין... על כך אני לא חוסם. שוב, דעתי היא שכל המאבטחים לפרשו מהתחום לעבודה מתגמלת יותר, שתחום האבטחה האזרחית, מצידי, תחדל מלהתקיים. ישנם פתרונות אחרים. אומנם פחות כלכליים למדינה אבל מה לעשות... אם לא יודעים להפעיל אותו כחוק שלא תתקיים, אין להם באמת הצדקה. joshua

24 עומר

New member
לא מצאת????

לא מצאת משהו שמפציר לנטוש עמדות? אתה באמת עיוור או שסתם מתעלם? אני ייעזור לך, תחת כותרת של "..בשורה טובה למאבטחי טיולים.." מיום 14.3.08 בשעה 09:53 בבוקר (טוב הוא לא ממש עובד..) כותב עמנואל גולדשטיין "...הטיול שהדרכתי אתמול כמעט בוטל בגלל שהצליחו למצוא מאבטחים רק בערב שלפני. חבר'ה, אתם מחזיקים עכשיו את המעסיקים שלכם בענבים. תלחצו שיכאב להם- אפשר להתחיל בסירוב לשמור בלילה, או לשלם עבור המטווח, או כל דרישה לא חוקית אחרת (סוף ציטוט) סירוב לשמור בלילה זה לא לנטוש עמדה? אתה באמת חושב שמאבטח ממוצע כולל אני, יודע בדיוק מה חוקי ומה לא. משהו עשוי לקרוא את זה ולקבל החלטה שזה לא חוקי, לנטוש עמדה ולשלם על זה מחיר כבד שלא לדבר על צד האבטחתי או הרפואי. אגב בניגוד למה שכתבת בעבר פה בפורום, מעסיק יכול לתבוע עובד תביעת נזיקין במקרה של גרימת נזק בכוונה פושעת ובמקרה זה מאוד קל יהיה להוכיח את זה... לכן אני חוזר על השאלה איפה אתה ומדוע אתה לא יוצא נמרצות נגד דבר כזה שנכתב בפורום? גם אם זה עמנואל גולדשטיין שעפ"י קריאת ההיסטורייה אני מבין שהוא "יקיר הפורום"... חוץ מזה נתת דוגמאות מה זה קיצוניות ולשמחתי לא נפוצות (בלשון המעטה) נכון אני מעט מאוד זמן בתחום יחסית, אבל לא נתקלתי במאבטחים שלא נתנו להם ללכת להשתין... אין לי שום ספק וגם אני קורא עיתונים שיש ניצול מחפיר של מאבטחים. עדיין זה לא נותן לגיטמצייה לנהוג בביריונות ובחוסר אחריות. ולצערינו המצב הביטחוני מוכיח בכל פעם מחדש שנטישת עמדת שמירה עשוייה לעלות בחיי אדם ומעניין מה היה אומר מר גולדשטיין על זה. המאבטח שיינטוש עמדה ויקרה משהו בגל זה אולי יהיה צודק אבל יאכל את הלב שלו כל החיים ולא בטוח שהוא יוכל להסתכל בעיניים של אנשים אחרי זה. לסיכום, אני טוען וככה גם חינכו אותי. אתה רוצה יחס של כבוד? תן כזה! אם כל אחד יגיד קודם כל אני אקבל ואח"כ אני אתן, אף פעם לא יקחו אותנו או כל עובד קבלן אחר ברצינות ולצערי יש פה אנשים שמטיפים לזה והגיע הזמן שיסתמו להם את הפה או לפחות שיהיו מספיק גברים להתנצל.

אתה יודע מה? תגיש נגדי תלונה במשטרה.

אם הם יתייחסו אליך ברצינות אז תפוז יתטרכו להעביר למשטרה את שמי. אצטרך לעמוד לדין ולהסביר לשופט שקראתי למאבטחים לא לעבוד מעבר לשעות העבודה החוקיות שלהם, שזו ממש הסתה חמורה. תפנים משהו חשוב: הגנה עצמית אינה בריונות. בינתים אתה הבריון פה.

24 עומר

New member
אני ביריון? למה כי אני לא מסכים איתך?

אין לי שום עניין להגיש תלונה במשטרה, אני מקווה שמי שקורא אותנו יבין שמה שאתה מציע זאת שטות גמורה ויקבל החלטת נכונה. הגנה עצמית? מאיפה אתה מביא את השטויות האלו? בחייאת תתבגר.

אחרי שצווחת "בריונות" שוב ושוב אתה שואל?

לפי הסטנדרטים שלך אתה הבריון. הגנה עצמית- אם אתה לא נכנע לדרישות לא חוקיות של המעביד זו הגנה עצמית. דוגמאות לדרישות בלתי חוקיות: עבודה מעל 12 שעות שמירת לילה אחרי יום עבודה תשלום עבור מטווח ע"י העובד או אי תשלום שכר עבודה עבור זמן המטווח ע"י המעביד (אתה עצמך כתבת שחברת "נירטל" מעכבת החזר באופן לא חוקי עד שעבדת 70 יום, אבא שלך העורך דין לא הזכיר לך שהם חייבים לך גם שכר עבור היום שבילית במטווח?) איסור על שימוש באמצעי הגנה מפני רעש בזמן הנסיעה (התלוננו עלי פעם על ששמתי אטמי אזנים בזמן נסיעה, והבוס שלי דרש ממני לא לעשות זאת. כמובן שלא הסכמתי)

24 עומר

New member
לסיום

א. נירטל שילמו לי עבור יום ההכשרה שכר עבודה מלא. שוב אתה טועה עמנואל. לא נמאס לך לצאת פארש כל הזמן? בטח בכיתה היית ילד כאפות כל הזמן...זה שמתווכח כל הזמן עם המורה... ב. אטמי אוזניים בזמן נסיעה,פלא שפיטרו אותך... אתה מאבטח תלמידים או כוסית שבאה לנופש?? טוב שלא שמת גם כיסוי לעיניים כמו במטוסים שתוכל לישון טוב יותר בנסיעה... לסיכום מר גולדשטיין או שלא קוראים לך, תמשיך לצעוק ולקשקש אני מקווה שמי שקורא את הפורום הזה אינטלגנט יותר ויודע להבדיל בין קישקושים לבין דברים מהותיים והכי חשוב, שלא יקבל את "העצות" שלך

אז עבירה אחת נירטל לא ביצעה.

את העבירה אחרת, הלנת שכר ל-70 יום, אתה עצמך כותב שכן. לגבי אטמי אוזניים- זכותו של עובד להגן על בריאותו. לאף אחד אין זכות למנוע זאת ממנו- ויתרה מזאת, במקום רועש |חובת המעביד לספק לעובד אמצעי הגנה מרעש.

joshh

New member
לסרב לשמור לא אומר לנטוש עמדה.

לנטוש עמדה אומר לעזוב את העמדה בזמן העבודה. לעומת זאת לסרב אומר, מלחתחילה לא להגיע עלייה. בו נסכים שאנו לא מסכימים בנושא זה. זכותך לחשוב כך. לגבי המקרים האלה, בתור אחד שעסק בזה לא מעט זמן (משנת 2001) פגשתי אלפי מקרים אשר דרך אגב מאוד שכיחים בתחום. אני מיניתי רק קמצוץ... אגב, אתה יקיר לי גם בפורום' בדיוק כמו עמנואל :) Joshua

24 עומר

New member
סמנטיקה ידידי, סמנטיקה בלבד.

לא לעלות לשמירה או לנטוש שמירה משמעותם בשורה התחתונה זהה. לא יהיה שומר איפה שצריך להיות. שוב חבל שגולדשטיין מתעלם מכל הנימוקים שמראים לו שהוא עשוי להטעות אנשים תמימים ובוחר לצעוק שאני ביריון והגרוע יותר שממך לא שומעים שום גינוי חד משמעי. אתה יודע להבדיל אלפי הבדלות, הוותיקן במלחמת העולם השניה לא היה באופן רשמי בעד השמדת עם, אבל הוא גם לא עשה עם זה כלום..!! (שוב להבדיל אלפי הבדלות כמובן) הטימטום הזה וקריאות ההתלהמות יובילו שמאבטח אחד שקרא את הפורום הזה יקבל החלטה שגוייה שעשוייה לעלות לו באופן אישי ביוקר ועלולה לצערי גם לעלות לאנשים אחרים ביוקר וחבל.

joshh

New member
קצת דמגוגיה מצידך

אין כאן שוב סמנטיקה. 1. מאבטח עוזב את העמדה באמצע ומפקיר את חייהם של הנמצאים במתקן. העמדה נשארת ריקה. או 2. המאבטח מסרב לעלות לעמדה (משמע סירוב) ומעלים מישהו אחר. מקסימום מאבטח המוחלף נטחן כמה דק' עד שמוצאים מישהו אחר. משמע העמדה נשארת מלאה. את תתן דוגמאות כמו הוותיקן בזמן מלחמת העולם השנייה. כי אז אני יכול להעלות דוגמאות של הנצאים בזמן מלחמת העולם השניה או דוגמאות של סטאלין. זאת דמגוגיה. אין לי מה לגנות, זכות כל אחד לתת את דעתו. וזכות כל אחד לפרש כפי שהוא רואה לנכון. הפורום קיים ומנוהל בהנחה שמדובר באנשים מעל גיל 12 עם הבנה בסיסית בוגרת. צר לי שאת חושב שהמאבטחים טיפשים. הם לא. זה כמו לתקוף את התוקבקים בכתבות באתרי חדשות, חלילה מישהו יעשה מעשה על בסיס משהו שמישהו כותב.... joshua

joshh

New member
לסיכום

לדבר אומר ששני גורמים מפתחים דין על קונפליקט מסויים. אתה רוצה שמישהו יקבל את האוטוביוגרפיה שלך אבל מבלי להבין או להיות פתוח לדעות של אחרים. אתה ציינת עובדה שלדעתי היא אינה נכונה. זכותי לחלוק עלייה ככה גם הפוך. אבל כדי לפתח דיון נכון, אתה צריך לשבור את התאוריה שלי. אם לא הצלחת, כנראה שהתאוריה שלך לא נכונה או שלא הצלחת להעביר את המסר שלך בצורה אפקטיבית. אני מבין מאיפה אתה בא, אם זאת, יש חור קטן בתאוריה שלך. החור שהוא שאם היה כאן מישהו שהוא מוביל דעה והיה אומר משהו שלא ניתן לפרש אותה הצורה מסויימת, אזי כנראה היה משהו בדברייך. עוד, אם היה כאן מישהו שהוא נחשב למוביל דעה והיה פונה לגיל הטיפש עשרה ששהיכולת השיפוט הבסיסית שלהם לקויה והיה אומר להם לעבור על החוק, אזי הייתי מסכים איתך. במקרה שציינת אין אחד מהדבים האלה. על כן, אני שוב ושוב חוזר לאותה נקודה שאין כאן משהו שמשתמע לשתי פנים. בנוסף, הטיעונים שלך באים ממניעים אמוציונאלים ופחות שיקולי הגיון. לכן, לא הצלחת לשכנוע אותי בטיעונייך. בכל קרה, אני מקווה שתסכיל להבין ששנינו עומדים על אותו בסיס שיש לשפר את התחום. כך חולקים על האופן שיש לשפר אותו. Joshua

24 עומר

New member
ג'וש ידידי.

לא מתיימר להבין את כל מה שכתבת... מה שברור לי מהקראה הדיי אינטנסיבית של הפורום הזה שיש פה שתי קבוצות של אנשים: קבוצה ראשונה שרואים בפורום הזה מקום לנגח/להשמיץ/לחרף/לגדף (מחק את המיותר) חברות אבטחה באשר הם, שלטענתם פגעו בהם. אני מניח שרוב הטענות שלהם בבסיסם נכונות אבל גם אז מה שנעשה זה לא הוגן כי חברות האבטחה לא נמצאות פה להגן על עצמם כך לדוגמא קראתי פה את מה שכתב "מילים שבלב" על בטחון הצפון פגשתי השבוע את אחד מהבעלים של החברה (החברה שאני עובד בה סייעה להם בטיול, דבר שכידוע מאוד מקובל בתחום אבטחת הטיולים) סיפרתי לו (בהסתלבטות) על מה שנכתב עליו, הוא טען שהוא מכיר את הסיפור ואת הבחור אבל סיפר סיפור אחר לגמרי על השתלשלות המקרה... אני לא רוצה ולא מתכוון להיות מליץ היושר של בטחון הצפון. אני יודע שיש להם קופת שרצים לא קטנה על הצוואר אבל רציתי רק להדגיש את הפואנטה, השמצת חברות מבלי שיש להם יכולת להגיב ובצורה גורפת (כולם כולל כולם חארות) זה לא הוגן ואל תגיד לי "שהחברות יתבעו אותם, כי שנינו יודעים שזה לא מעשי הקבוצה השניה היא אנשים שבאמת אכפת להם, אני חושב שאני נמנה עליהם למרות שאין לי כוונה להפוך את השמירה ואת התחום הזה לקריירה... מציק לי מה שקורה בתחום ובגלל זה גם טרחתי לבדוק חברות ואני בחרתי (כך אני חושב) בחברה שמשלמת הכי טוב ואת מירב התנאים גם אם לא מקבלים את כל התנאים המקסימליים. אני מסכים עם עמנואל גולדשטין שאבטחה זאת לא משרת אמון אבל זאת משרה שיש בה הרבה מאוד אמון ואחריות ובסוג כזה של משרה אתה מצפה מאנשים שלא יהפכו את האמון הזה לכסף ורק לכסף. הקריאה שלו למאבטחים היתה אל תשמרו אם זה לא חוקי, הבעיה היא שהדברים כידוע הם לא תמיד ברורים ויש המון תחום אפור ומה לעשות מאבטח ממוצע ואני בתוכם לא תמיד יידע מתי אסור ומתי מותר מה שברור הוא שכל צעד שאני יעשה באופן חד צדדי עשוי לעלות בחיי אדם ולכן זה משנה את התמונה או אמור לשנות את התמונה אצל מעט האנשים שעוד אכפת להם. עמנואל כתב שהוא נהג לנסוע עם אטמי אוזניים בזמן אבטחה, מה שמעיד על רצון לאבטח ואכפתיות מאיכות האבטחה שהוא מספק... והוא לא מבין למה זה לא בסדר... הבעיה שכואבת לי יותר, שאתה, כמי שמבין בתחום ומכיר אותו מקרוב השתתקת!! במקום לכתוב: מאבטחים יקרים מה שעמנואל כותב זאת דעתו בלבד! ואני (ג'וש) לא חושב שהדרך לפטור בעיות היא במרד, השבתות ונטישות שמירה וכד' ואם נעשה לכם משהו לא חוקי - יש דרך חוקית להתמודד עם זה. זה מה שאני הייתי כותב (ועוד לא מאוחר לתקן) אבל אני לא אתה. כך שכל ההפלסף והדמגוגיה זה בסדר אבל שבורה התחתונה עומד עכישו שומר באיזה מתקן ובטוח שהמעסיק שלו עובד עליו ויכול מאוד להיות שהוא יחליט לקחת את הפקלאות שלו וללכת ויש לזה כאמור מחיר לצעש שכזה כולל תבייעת נזיקין ולמה? כי אף אחד לא ידע לשים את הדברים בפרופורציות. אגב, אני בכלל לא חושב שצריך לתת "ייעוץ משפטי" או סמי משפטי בפורום כזה או אחר, היועץ במקרה זה עמנואל גולדשטין לא מכיר את פרטי המקרה ולתת ייעוץ בלי להכיר את הפרטים יכול להיות בעייתי לאומלל שיקשיב לו. לסיכום, ג'וש אם אתה רוצה שהפורום שלך לא יהיה רק במה לקבוצה הראשונה שרשמתי פה, תתעורר בבקשה!!!

joshh

New member
עומר הינה משהו רלוונטי לנושא

בדיוק סיכנו והינה דוגמא נפלאה לתמיכה הנפלאה שחברות האילו מקבלות ותגובתם לכך, אגב התגובה שלהם מאוד שכיחה. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/713/091.html עוד כתבה עתיקה מלפני חודש על תחום הנפלא הזה שנקרא אבטחה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/699/101.html איך אתה רוצה שאני אגיב לזה? joshua

24 עומר

New member
מה אתה מראה לי שיש עוד חברות חרא? אני יודע!

אבל דבר אחד אתה לדעתי חייב ללמוד מהעיתון שים לב שבכל כתבה בעיתון ניתנה לחברה הזכות להגיב ולהציג את עמדתה וכך צריך להיות. חברה שבוחרת לא להגיב ככל הנראה יש לה גם מה להפסיד... ולכן גם מגיע לה שיכנסו בה. אצלך בפורום כל מתוסכל, מסכן, או כל מי שהבוס שלו לא חייך לו בבוקר, נכנס ויכול לשפוך קיטונות של אשפה על כולם מבלי שיש להם זכות להגיב ואני חושב שזה מכוער וחבל שנותנים לזה יד!!!וגם אם הוא צודק בטענות שלו עדיין זה חד צדדי. גם אדון עמנואל גולדשטין שנותן פה ייעוץ משפטי (בגרוש) היה מין הראוי שלא יהפוך את הבמה שאתה מאפשר לו לעמוד בה ולהוציא את כל התסכולים שלו נגד חברות בטח מבלי שהוא כותב מי החברה או לפחות מאפשר לה להגיב. אני נפגש עם המון מאבטחים גם מחברות אחרות (אתה יודע שמאבטחי טיולים נפגשים: בחניונים, באתרי טיול וכד' ואין הרבה מה לעשות חוץ מלקשקש אחד עם השני..) די הרבה מאבטחים מדברים על הפורום הזה וטוב שכך, חבל שהוא ייהפוך לפח אשפה במקום למשהו שאפשר להעזר בו. הכדור אצלך

joshh

New member
שמע...

הפורום הוא לעני כל. גם מנהלי חברות אבטחה מוזמנים להיכנס לכן ולהגיב. לצערי בעבר ניכנסו לכן מנהל שתיים ובמקום לייצר דיון מועיל, תקפו את גולשי הפורום, השתמשו בתחבולות מבישות המתאימות לידלים בני 12, גידפו, קיללו, האשימו וכיו"ב... הפורום הוא גם מקום להוציא תסכולים. מי שמכתיב את כיוון הפורום הם גולשי הפורום. אם יתפתח פה דיון אמיתי על איך ניתן להגיע לפתרונות. אי לא זה שאמנע אותו. למרות שקשה לי לנהל דיון עם עבריינים, לא יודע ... זה עושה לי בחילות... אני אגיד לך מה, חברה עם הרצון להעשות מהפכיה בענף האבטחה תקבל ממני במה שיווקית ועזרה לבצע את השינויים הדרושים לכך. אני כבר למעלה מ4 שנים במרדף אחר החברה הטהורה (וכמו שרואים לא קיימת כזו), היום שיניתי פזה, אני מוכן לקחת את חברה לבצע בה שינויים (עם מומחים כמובן) להראות שניתן גם אחרת, עם לחץ ציבורי נכון, תהליכי נכונים ועם הקשרים שיש לי להרים קמפיין כזה למען החברה, למען העובדים ולמען החברה הישראלית. תשיג לי חברה עם רצון אמיתי לפעול למען העובדים, ואני יביא לך את אנשים הכי גדולים מכל התחומים לעזור לפעול למענה, להפוך אותה למס 1 בתחום, תוך שנתיים היא משתלטת על התחום כולו. אומנם התהליך לא קל אבל בסוף זה ישתלם. החוכמה בעסקים היא לבנות נוסחתה שעושה win win win. אני מאמין עם מספיק מאמץ כן ניתן לעשות זאת, אבל קודם שתקום חברה שמוכנה לזה... עזוב אותך לשחק בקקה הזה, הוא אמר כך ואתה אמרת ככה. אתה רוצה לעשות שינוי אמיתי? אתה רוצה לשפר ולקדם את התחום ולהפוך אותו למשהו מקצועי אמין ורציני? יאללה, הדלת פתוחה. אני כאן רציני מאוד ומוכן לעשות המון. joshua

24 עומר

New member
אני מבטיח להדפיס ולהעביר את זה

מהמעט שנתקלתי, בחברת נירטל יש נכונות ללכת לקראת העובדים. אין לי השפעה אבל אני מבטיח להעביר את זה למי שצריך ומי יודע הלוואי.

24 עומר

New member
ג'וש.

דיברתי עם המנהלים שלי, הסתבר שיש איגוד ישראלי לבטחון ורפואה בטיולים שהוקם לפני כמה שנים והוא מאוד פעיל. האיגוד הזה מאגד את מרבית חברות אבטחת הטיולים והאיגוד אחראי גם לעדכון שכר מאבטחי הטיולים החל 1.4.2008 אחרי מלחמות ככל הנראה קשות מאוד עם המון גורמים בשוק. הם מנסים להוביל שינוי בתחום ובהצלחה ככל הנראה לא מבוטלת לאור השינויים. נכון שזה רק באבטחת טיולים אבל מי יודע אולי דבר יוביל לדבר אחר... עד כמה שהבנתי מהם, הם מאוד מעוניינים לשתף פעולה וביקשו ממני לשאול אותך איך יוצרים איתך קשר?

joshh

New member
יש לך טלפון שלהם ?

אתה יכול ליצור עם אבי קשר 054-2205007/2

zvi 10

New member
אין עם מי לדבר

עומר היקר חבל שאתה מבזבז אנרגיה לדבר עם גולשטין זו שיחה של אילם וחירש לצערי הרב הבן אדם נעול בעמדותיו ולא מסוגל לראות מעבר לקונכיה שלו ניסיתי בעבר לנהל איזה דיון עם גולשטיין אבל הוא כל כך מושפע מאיזו שהיא טראומה שעברה עליו בילדות שממש אי אפשר לדבר איתו ברצינות הוא חוזר שוב ושוב על אותה מנטרה שחוקה ומסתתר מאחורי חוקים ופסקי דין האיש עדין לו התבגר והבין שבחיים אין רק שחור ולבן יש גם תחום אפור הרי גם בתי מישפט מעדיפים לפעול בתחום האפור ולא לפסוק חד משמעית לצד זה או אחר הוא מרשה לעצמו במילים יפות שאינם חד משמעיות ליעץ לאנשים ולהנחות אותם איך לפגוע בחברות השמירה מה שהוא שוכח תמיד לציין זה שגם העובד יכול להפגע ושקיים מושג כזה שנקרא שביתה בלתי חוקית (סליחה הוא לו אמר שצריך לשבות זה אני שקורא בין השורות ) אני מבזבז פה זמן יקר על מי שלא שווה את הזמן שלי בקיצור ולענין במשא ומתן בין מעסיק לעובד בין בעל לאישה תמיד יש תן וקח תמיד אנחנו חייבים לעשות ויתורים מסויימים ככה זה בחיים ואין מה לעשות ומי שלו הבין את זה ימשיך להאמין לגולשטין גולשטין קורא לנו בלשונו החלקלקה לצאת למלחמה נגד המעסיקים שלנו במקום לשבת ולדבר איתם הוא שוכח לספר לכם שמי שילך בדרכו ויהיה גבר גבר ימצא את עצמו בהיזדמנות הראשונה בחוץ ללא עבודה אתם יודעים לא צריך לקנוס אותכם מספיק שלושה מכתבי אזהרה ואתם בחוץ מי מאיתנו לו מגיע מדי פעם לא מגולח או באיחור של חמש דקות או לא יודע מה ? למצוא משהו נגדנו זה כל כך קל !! תהיו ישרים עם עצמכם ותחשבו עם באמת העירו לכם על כל שטות שעשיתם ! אבל שוב זו לו הנקודה הנקודה היא שאים לו תהיה לנו רמה מסוימת ולא יהיו לנו סטנדרטים מקצועיים אם אנחנו לא נתאגד ונילחם על זכויותנו בצורה בוגרת ואחראית ולא בבריונות שפלה כאשר אנו מחזיקים ילדים חפים מפשע כבני ערובה אולי נצליח להגיע למשהו שימו לב מה היועץ הגדול לעיניני חוק ויחסי אנוש אומר לנו {אם ממש מוכרחים נשק- אז אני מוכן שמשרד הפנים יוסיף את מקצוע מורה הדרך לתבחינים לקבלת נשק אישי ואני מוכן אפילו לקנות אקדח כמה שיותר קטן על חשבוני.}ובנוסף {אני מורה דרך שזו משרת אמון. זה אומר שחוק שעות עבודה ומנוחה לא חל עלי, בתמורה לשכר גבוה משכר המינימום. משרת מאבטח אינה משרת אמון.}ובנוסף ‏{עברו 12 שעות- זכותך המלאה לעזוב את הקבוצה. זו לא בריונות, זו עמידה על זכויותיך. נכון שזו שבירת נורמה לפיה מותר היה עד עתה להפר אותן זכויות, אבל זוהי נורמה שראוי ורצוי לשבור. יגרם נזק ללקוחות ולחברה המעסיקה אותך- מגיע להם.‎} קודם הוא אומר לא צריך מאבטחים תנו לי אקדח קטן ואני יעשה את העבודה במקומכם אחר כך הוא משמיץ אותנו ואומר שאנחנו לו אנשי אמון " אנשים לו מפקידים בידנו את חייהם ורכושם " הוא מגדיר את עצמו כאיש אמון הרי כולנו יודעים שאפשר להביא את הגמל למים אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות או שאולי גולשטיין רודף אחרי הילדים בטיול ונותן לכל אחד הסבר אישי הרי שילמו לו על זה וזו משרת אמון ןלסיום עברו 12 שעות- זכותך המלאה לעזוב את הקבוצה בדרכו החלקלקה גולשטין לו טורח לשאול את השאלה איכן הקבוצה נמצאת אולי בשטח אולי על חוף הים אולי במנהרת הכותל מה זה משנה הרי העיקר זה לעמוד על שלנו ויהיה מה שיהיה אני רוצה לראות כל אחד ואחד מאיתנו שישמע שבן משפחה שלו ננטש בשטח או בכל מקום אחר על ידי מאבטח או חובש איך הוא ירגיש ומה יעשה אז תפסיקו להיות תמימים ולתת לאנשים כאלו להוביל אותכם באף ולהשתמש בכם להילחם את המלחמות שלהם לקידום אינטרסים אישיים שלהם המצב לא טוב אין על זה שום ויכוח בהרבה תחומים עושקים אותנו ואונסים אותנו אין ספק שעלינו לעמוד על שלנו ולהילחם השאלה היא רק איך כי אנחנו כן עוסקים במשרות אמון וניתן לבדוק את הדברים מראש לו שילמו לכם עבור טיול תתנו את עליתכם לאוטובוס בקבלת התשלום עבור הטיול הקודם יש אלף דרכים אבל מרגע שיצאתם תעבדו כמו שצריך תדאגו לעשות סידור עבודה מראש הרי לו כל כך קשה לבקש תכנית טיול ולעשות את הסידור וכך לא תאלצו לעבוד יותר מהדרוש תהיו חכמים לו רק צודקים ! תבינו הרי אנשים לו כולם טפשים אם אתם לא תהיו בסדר הרי בכך אתם סך הכל תצדיקו את היחס שתקבלו שוב צריך לשים קץ למעגל השנאה וחוסר האמון ביננו למעסיקים שלנו הרי אף אחד לא מחזיק אותנו כאן בכוח !!

למעלה