למנהל היקר

פריפטס

New member
אז בעצם מה שאתה מציע:

זה כביכול "ממשל עצמי" שהוא בעצם ממשלת בובות של מדינת ישראל.

Zack DA

New member
בכלל לא

ממשל עצמי, שאין לו ריבונות מלאה בנושאים מסוימים.

פריפטס

New member
כפי שאמרתי

ממשל כביכול עצמי כאשר הסמכויות החשובות באמת הן בידי מדינת ישראל. כמובן שזו תהיה ממשלת בובות מכיוון שהממשל יעשה מה שישראל רוצה כדי לזכות בגמול מדיני.

Zack DA

New member
לא ממשלת בובות, אבל בהחלט בעלת

תלות. אבל זה גם ככה יקרה, שכן תלות כלכלית תהיה תמיד ולכן זה מספיק לכל דבר.

פריפטס

New member
יחי ההבדל הקטן

אתה משתמש באמצעי הסוואה מילוליים כדי להביע את אותו הרעיון.

Zack DA

New member
בכלל לא

תחשוב על זה ככה: גם אם הייתה כאן מדינה פלשתינית בעלת ריבונות מלאה, היא עדיין הייתה בעלת תלות כלכלית מוחלטת במדינת ישראל. אני מקווה שאתה מבין את זה.

פריפטס

New member
נו באמת

יש הבדל בין תלות שהיא יוצרת לעצמה מרצונה לבין תלות שאנחנו מכריחים אותה לקבל על עצמה.

Zack DA

New member
לא רלוונטי

ישראל, ב- 300 שנים הבאות, תשלוט כלכלית ולמעשה תשלוט בכל מדינה שחס וחלילה תקום כאן.

פריפטס

New member
אתה חוזר על עצמך...

אתה לא אומר שום דבר חדש. ככה לא נגיע לשום מקום.

פריפטס

New member
עניתי על הטיעון שלך בערך 10 פעמים

אבל אתה חוזר על אותו הטיעון במילים אחרות, ודי נשבר לי מזה.

Zack DA

New member
אני טענתי שאנחנו נשלוט גם ככה

באופן מעשי, וזה כנראה שבר אותך.

פריפטס

New member
ואני טענתי

שכל עוד הם "מפקידים" בידינו שליטה מסויימת עד גבול מסוים אין לי בעיה עם זה ומבחן המציאות יוכיח אם הדברים יהיו כך. אבל אנחנו לא צריכים לדרוש את השליטה הזאת. עכשיו בטח שוב תחזור על זה שנשלוט גם ככה?...

Zack DA

New member
אתה מצחיק

כל הזמן אתה אומר שצריך להסתכל על המצב באופן מעשי ולא ברמה הרישמית, אבל כשזה מגיע אליך אתה נתפס בצביעות.

פאספרטו

New member
הלו זה פורום ????

זה לא סלע המחלוקת ? באיזו מדינה אתה חי פינלנד ? השמאל התנגד לנסיגה מ 67' ? אתה שותה משהו שמסכן את הצלילות שלך. למעט גולדה מאיר השם ייקום דמנו , אשר גם הכריזה את המשפט מלמעלה , כל ראשי הממשלה של השמאל הבינו כי למרות שהארץ שלנו , אין לנו יכולת לשלוט באוכלוסייה כבושה. נקודה. אם אתה שולט בשטח אתה אחראי ל3.5 מילוין אנשים. לא ניתן להפריד את זה. אני מבין שקשה לך להודות בזה. אבל תנסה. פאספרטו

Zack DA

New member
זה לא סלע המחלוקת.

אף אחד לא רוצה לשלוט על 3.5 מיליון איש. בכלל לא. חלק מציעים לטרנספר אותם. חלק מציעים קנטוניזציה + אוטונומיה, אבל אף אחד לא רוצה לשלוט עליהם בכוח הזרוע, כל עוד הם לא סכנה ביטחונית.

locutos

New member
איזה טיפשות

אנחנו לא רוצים לשלוט על הפלשטינאים, אם הם יעלמו אני אודה לה' בכל ליבי. אנחנו רוצים לחיות בשטח שלנו (אפשר איתם בשלום) או בלעדיהם בכלל. את השטח אנחנו רוצים! לא את העם!!!

פריפטס

New member
שלום, אינשטיין

"את השטח אנחנו רוצים! לא את העם!!!" אבל העם נמצא בתוך השטח!

locutos

New member
שלום גם לך מקסוול

אולי כדאי לך להישאר עם המגנטיזם שלך, בלוגיקה אתה לא מבין הרבה... אתה אמרת שאנחנו רוצים לשלוט על פלשטינאים. אני אמרתי שאנחנו לא רוצים לשלוט על הפלשטינאים אלא על השטח שעליו הם חיים ושהם ילכו ********. מה לא מובן פה?! איפה הסתירה...

למעלה