יש לי את האוסף העשירי של אבי ביטר סבבה?
מ מור~! New member 12/2/07 #13 בינתיים הדבר היחיד שאין לי זה הטושים הזוהרים שמישהו הציע (כי אותם נתתי אתמול) יש עוד הצעות לדברים מגניבים? אם למישהו יש את מילניום של באקסטריט בויז (לקחו לי אותו פעם ולא החזירו ), אני אשמח להלחליף
בינתיים הדבר היחיד שאין לי זה הטושים הזוהרים שמישהו הציע (כי אותם נתתי אתמול) יש עוד הצעות לדברים מגניבים? אם למישהו יש את מילניום של באקסטריט בויז (לקחו לי אותו פעם ולא החזירו ), אני אשמח להלחליף
Z Z A M i New member 12/2/07 #22 וואי! יש לי אותו!!!! אבל אני חושבת שנקשרתי אליו.. אחשוב על זה ואחזיר לך תשובה..
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 13/2/07 #40 יש לי קלטת של היהודים.. באמת! חבר שלי מצא אותה ליד הבצפר שלו.. אגב.. אם למישו יש מושג (והוא יגיד לי כמובן..) איזה דיסק של היהודים יצא אי פעם על גבי קלטת זה יהיה ממש נחמד..
יש לי קלטת של היהודים.. באמת! חבר שלי מצא אותה ליד הבצפר שלו.. אגב.. אם למישו יש מושג (והוא יגיד לי כמובן..) איזה דיסק של היהודים יצא אי פעם על גבי קלטת זה יהיה ממש נחמד..
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 13/2/07 #42 צריך לחבר בין הסרט לגלגל... באופן מפתיע הוא מסודר אבל מנותק..
ב בחורה קשוחה ועדינה New member 12/2/07 #10 לי יש שניים של : מישהו מעוניין? אשמח לקבל משהו אחר במקום, לא צריכה את הכסף..
א אורצוק725 New member 12/2/07 #11 ../images/Emo2.gif אני!!!!!!!!!! מה מעניין אותך? ספרים? דיסקים? אניט'ינג! בקשה תוסיפי אותי- 308078756 או מסנג'ר- [email protected]
../images/Emo2.gif אני!!!!!!!!!! מה מעניין אותך? ספרים? דיסקים? אניט'ינג! בקשה תוסיפי אותי- 308078756 או מסנג'ר- [email protected]
ב בוטן המקורית New member 12/2/07 #21 המממ. אני אשמח ../images/Emo13.gif ומממ... מקל תופים שלי? מממ אולי אני אשיר לך שיר? הא אכתוב לך שיר? סתם מה את מעוניינת?
המממ. אני אשמח ../images/Emo13.gif ומממ... מקל תופים שלי? מממ אולי אני אשיר לך שיר? הא אכתוב לך שיר? סתם מה את מעוניינת?
ש שוקו פריך New member 12/2/07 #23 אחרי ה-130 שקל, ששילמת כדי לראות את הדבר הזה בלייב, את עוד רוצה את הדיסק?