נטלי.
ש שוקו פריך New member 12/2/07 #36 ../images/Emo12.gif זה קידוחי נפט במפרץ הפרסי? אלו עבודות בכביש? החוג לארכיאולוגיה של החברה להגנת הטבע? לא. זו זמי חופרת!
../images/Emo12.gif זה קידוחי נפט במפרץ הפרסי? אלו עבודות בכביש? החוג לארכיאולוגיה של החברה להגנת הטבע? לא. זו זמי חופרת!
ב בהמה אדומה New member 13/2/07 #38 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif !!!! צדקת
D Dug E New member 13/2/07 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
Z Z A M i New member 14/2/07 #58 אגב.. לא הגבתי את התגובה הזאת בתור "אני עכשיו ב'שקט.הס.דממה' ". אמרתי -לך- להיות בשקט.הס.דממה. אז...שש..
אגב.. לא הגבתי את התגובה הזאת בתור "אני עכשיו ב'שקט.הס.דממה' ". אמרתי -לך- להיות בשקט.הס.דממה. אז...שש..
ש שוקו פריך New member 14/2/07 #60 זהו. איבדת את המומנטום. מההשפלה הזו לא תצאי כל כך מהר. |סדיבור אריאל|
° °•°ShAnShuNa°•° New member 14/2/07 #57 חבל.. חבל שלא באת היום! קיצור, תארגנו איזה הברזונת שבוע הבא ובואו אליי
S shmuelr New member 14/2/07 #61 את האמת אני יודע להכין ארוחות בוקר משהו משהו. חביתה טובה בליווי קפה חם חם עם קצת קצת רעל. סתם.