למען הסר ספק במה אני תומך ומאמין...

למען הסר ספק במה אני תומך ומאמין...

זו השיטה הכלכלית שאני תומך ומאמין בה: סוציאל דמוקרטיה וסוציאל דמוקרטיה זה לא קפיטליזם ולא קומוניזם, זו הדרך השלישית. עקרונות הסוציאל דמוקרטיה: "הסוציאל דמוקרטים גורסים כי חירות ושוויון פוליטיים הם ריקים מתוכן בהיעדר חירות ושוויון בבית החרושת, במשרד, באוניברסיטה ואפילו בבית הספר ובמשפחה. החירות והשוויון בפוליטיקה אינם מבטיחים לאזרח חירות ממשית ושוויון משמעותי אם במקום העבודה הוא כפוף לשרירות לבו של הבעלים. רק "דמוקרטיה כלכלית", "חברתית" ו"קהילתית" מעניקה לאזרח את העצמאות והביטחון הדרושים להשתתפות בחיים הפוליטיים. יתרה מזאת, הדמוקרטיה החברתית מקנה לאזרח את הכללים ואת הנורמות של מסגרת דמוקרטית ובכך מבטיחה את יציבות השלטון הפוליטי. יסוד נוסף של הסוציאל דמוקרטיה מתייחס לאיזון בין חירות ושוויון; בעוד חסידי הליברליזם מדגישים את עקרון החירות ומפחיתים מחשיבותו של ערך השוויון, הרי שהסוציאל דמוקרטיה מבליטה את מרכזיות השוויון בכל תפיסה דמוקרטית. הסוציאל דמוקרטים - להבדיל מהקומוניסטים - השלימו עם התיזה הליברלית שאי אפשר להשיג שוויון מוחלט בהכנסות, ברמת החיים, בתנאי המגורים ובהשכלה מבלי לפגוע בחירות ואולי אף אי אפשר להשיגם כלל. ואולם הם גורסים - בניגוד לליברלים - כי ניתן לצמצם באופן ניכר את הפערים החברתיים באמצעות מדיניות רווחתנית."

Fasz

New member
ממתיק סוד בעד הפרזיטים והקלאצ'ניקוב

כל זה אינו אלא כיסוי לפעילות מחתרתית, אשר הוא מנהל יחד עם שוורץ, אשר נעשית בהיחבא, תחת אצטלת הליל והכוכבים, במחנות האימונים שכוחי האל בקובה. שם, הוא מכין את המהפכה הבאה. כבר עתה, הוא מעמיד בפעולה אלפי לוחמים, אשר יצורפו בהמשך לאייזנצסוציאל-גרופן, אשר יהיו אמונים על שדידת רכושינו, והוצאתנו לקולחוזים, לחינוך סוציאליסטי. כל זה, כאשר הוא שודד ובוזז את רכושינו, אשר צברנו בעמל, ומוציא להורג עשרות אלפי עורכי דין תמימים, שכל פשעם היה לבחור במקצוע הנכון
הכל חלק מפרופוגנדה קומוניסטית, אשר ממתיק מפיץ בפורומים בתפוז מזה יום וליל. מידע מודיעיני חדש אשר הגיע לידיי, מוסר כי ממתיק חיסל בזה הרגע, כ2 משותפיו ל"מהפיכה", משום שגילה שהם מרוויחים יותר ממנו, והדבר היווה איום לעתידה של המהפיכה האדומה אשר ממתיק רוצה להביא עלינו. ישמרנו האל מפני ממתיק, הוא עוד יהפוך את מדינת ישראל לצפון קוריאה
ולסיכום, להודעה זאת מצורפת תמונתו של ממתיק, מלטף בחדווה את חברו הטוב ביותר. תודה ללוחמים האמיצים, אשר הביאו מידע מודיעיני זה, היישר מקובה.

דפ"ר היית ודפ"ר תישאר ../images/Emo5.gif

ואת השקרים שלך תשאיר לעצמך. אגב, אם אתה מכוער כמו הבן שלך שבתמונה, לא פלא שאתה מתנהג כמו תינוק מגודל שאמא שלו שכחה להניק אותו...

Fasz

New member
זרוק את הקלאצ', ממתיק!

הבן שלי אינו נוהג לאחוז בכלי זין ולהטיל מורא על העולם המערבי כולו, כשהוא מאמן אלפי לוחמים קובנים בעלי נטייה מרקסיסטית. אתה מוציא את לשון הרע על תמונתך העדכנית? אני מניח שהכל בשל העובדה שבמרקסיזם כולם שווים, ללא הבדלי כיעור, דת וגזע? אלפי נשים אמריקאיות, בעלות עודף משקל וריח של רוטב קטשופ זול, ישמחו להצטרף לצבאך המתהווה, אי שם בערבותיה הקסומות של קובה. תינוק מגודל שאימו שכחה להניקו? ממתיק, האם זה הרגע הנוסטלגי שבו אתה נזכר בילדותך המוקדמת, ומנסה להטילה על אחרים, על מנת להימנע מן המפגש הבלתי נמנע עם מציאות חייך העגומה?

Fasz

New member
היית צריך לראות אותי לפני 15 שנים

בבתי המשפט
כעת אני סתם משתעשע על חשבונך בזמן שאישתי בחו"ל, וימי השישי של אדם כמעט-בן-חמישים משמימים נורא.
ברם אין זה משנה דבר, ואני עדיין מחזיק בתיאוריית הקובה שלי.

Fasz

New member
בדיוק מה שקרה ל-ה' ב"קרא" שלך,אשר

הפכה באופן מפתיע ל-א'

עוד לא בן 50 וכבר עזב את המקצוע ../images/Emo6.gif

טוב אחרי שהוא מתבטא פה אפשר להבין למה הוא עזב את המקצוע ומעניין למה אישתו בחו"ל והוא פה
..........

Fasz

New member
איזה מקצוע עזבתי בדיוק?

את עבודתי כפרקליט? לפני 15 שנים עברתי בהסבה מן המשפט הפלילי, למשפט האזרחי. כיום אני חוגג כשנתיים בהם אני נמצא בדרגת שותף באחד מן המשרדים הגדולים ביותר בארץ. אשתי נסעה לכנס בחו"ל, איני יודע מי ו\או מה היא בדיוק אשתך, אך עם זאת אשתי הינה אשת קריירה. היא בכנס, בחו"ל. אתה יודע מה משמעותם של כנסים, בחו"ל, קןך הרעם? עכשיו, תגובה עניינית, יש? כי בהודעתי זו ריחמתי על טיפשון שכמותך. אני עדיין מצפה לתגובה עניינית, אתה יודע.

Fasz הקשקשן הדמגוג

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=86532489 ממתיק סוד מביא קישורים והסברים לשיטה הכלכלית שהוא מאמין ותומך בה ואילו Fasz הדמגוג רק פולט שטויות ללא סוף קלאצניקוב? קובה? וציטוט מדבריו העומללים וחסרי ההגיון של Fasz "ולסיכום, להודעה זאת מצורפת תמונתו של ממתיק, מלטף בחדווה את חברו הטוב ביותר. תודה ללוחמים האמיצים, אשר הביאו מידע מודיעיני זה, היישר מקובה. " פאז הוכחת שאתה קשקשן עם דמיון גדול

gershon17

New member
יש רק בעיה אחת עם זה

הוא בכלל לא מבין את השיטה בה הוא תומך.

Fasz

New member
קןך הרעם, השפרצה אומללה שהאל בעצמו

מתחרט על יצירותו, שכן הוא פולט הבל פה מסריח כל כך, עד שלנין עצמו, בגופו מלא השעווה באבזוליאום, מסתיר פניו מתוך בושה. מאז שהתחלתי לכתוב פה, כמגיב נלהב אך נאיבי, היו לי לא מעט חיכוכים ומחלוקות עם דגנרטים כמותך. על פי מדיניותך הטוטליסטית, כל הבלוגרים חייבים להיות עושי דברייך, בבחינת "ראה וקדש". אך שכחת כי הנני עו"ד העשוי ללא חת, ושום סוציאליסט ממושקף או מגלומן לא ירתיעני מלזעוק את דעתי. ולפי קו זה, הרשיתי לעצמי לנצל את חופש הדיבור המצומצם שאופשר לי, ולשמש אופוזיציה לוחמת כנגד שורה ארוכה של פעילויות סוציאל-פאשיסטיות שלא אהבתי. תקשיב לי, ידידי המאותגר עגתית לשיח, את דבריי אני מגבה בנתונים ובעובדות, כאשר אין בי הכוח הנפשי להוסיף ולהתדיין עם אנשים כמותך וכמו ממתיק, אני מתחיל להשתעשע על חשבונם בחדווה רבה, ולהתעמר בהם. לא זכור לי שההודעה הופנתה אל נואל שכמותך, נכון? אתה מנסה להתנגח בי אישית, כאילו ולא למדת שחרצובות לשוני יכו בך עד זוב דם, ומוכיח למעשה את טענתך כלפיי, אוויל מושרש שכמותך. עצם העובדה שאינך אלא אדום נלעג ועלוב נפש, המנסה להרוויח על חשבוני רווח פופוליסטי וזול בקרב רבי המרצחים הסוציאליסטיים, שעימם אתה יוצא לציד קפיטליסטים, חמוש בקלאצ' ובדובון, רק מוכיחה את עליבותך השכלית, הנפשית. פרשנות להודעתו של קןל הרעם העילג והפאשיסט: צבירת הממון היא הממריצה את קןך הרעם, ולא שמירה על זכותו הדמוקרטית של כל מגיב להגיב למגיבים אחרים. במידה וזכות ההגבה תיושם, אנשים יתחילו להגיב זה לזה ,כאשר לא פעם דעותיהם יהיו מנוגדות לדעותיו של קןך הרעם, והוא ירוויח פחות תמיכה סוציאליסטית מדומה במרקסיזם הפוחזני שלו. מיסטר קןך הרעם, אתה איום לעולם החופשי!

Fasz

New member
שורה ראשונה- מגיבים*-תיקון

יש לי בעיה חמורה בהדלה בין שני מסלולים חדשניים אלה - בלוגים, פורומים, וערוץ החדשות האינטרנטי של "ערוץ שבע".

Fasz סולחים לך על הדפיקות שלך

אין לי כוח לרדת לרמה שלך לשפת ביבים שלך וניבולי הפה חוץ מלצעוק לקלל ולהביא תמונות שלא שיכות לשום דבר לא עשית משהו מועיל אפילו לא טרחת לגבות את דבריך בעובודת לעומת זאת אני טורח ומביא עובדות כתבות ולינקים לכל דבר שאני אומר ואתה רק יודע לקלל לצרוח כמו אינטפנטיל שאיבד את הצפון אתה איום למוסר ולערכים בגלל אנשים כמוך החברה הישראלית נמצאת במצב על הפנים
אל טרח להגיב כי אין בכוונתי יותר להתייחס לאנשים שמשתמשים בשפת ביבים ואינם יודעים לנהל תרבות דיון בכל זאת יום כיפור אני בכל אופן סולח לך

Fasz

New member
תמהני, האם ביקשתי סליחה?

אני כתבתי חיבורים על הגליזם, סוציאליזם, קפיטליזם, ושאר מושגים שאינך מבין ואינך יודע אף להגותם, וביצעתי בחודש שעבר ניתוח כולל בגודל של 6 הודעות בזו אחר זו, של התכנית הכלכלית של נתניהו בפורום הליכוד, ואתה טוען שאני איני מגבה את דבריי בעובדות? בדוק את כל הודעותיי בכל פורום אפשרי, טרם תגיע לקביעה כזאת. אתה, אינך מכיר אותי, אינך מכיר את דעותי, ואינך יכול להכיר את דעותיי על סמך רפרוף קל בכמה וכמה מהודעותיי האחרונות. כשכתבתי על תרבות ההגליזם בפורום מפלגת העבודה, לאנשים כמוך וכמו ממתיק, לא היה דבר להוסיף לדיון, פרט לציטוט הנהדר הזה של ממתיק:" אתה בטח רוצה שהאנשים יהיו עבדים כמו בימי יוון, נכון?", השורה הזאת, יחד עם בליל השטויות הבלתי קשור שהוא כתב לי, העידו לי עם אילו אנשים אני מתעסק. אתה שמעת על הגל? שמעת על מרקס? על אדם סמית'? על לואי פון שמיילאו? קראת את ספריהם של הוגי הדעות הנ"ל ואחרים? למדת כלכלה? או שכל הידע שלך נובע מוויקיפדיה? הינך יודע מהו הסכום הכספי אשר אני דורש בעבור שעת עבודה אחת? אתה חושב שבעבור קבלת תגובות נבערות, אני אבזבז את זמני היקר, וכל זאת מבלי לדרוש ממך ומדומייך תשלום? מאסתי בכך, שכן דיבורים בעובדות, בנתונים, בהשקפות עולם כלכליות, אינן עולות בקנה אחד עם נטייתך להתנגח בי בחוסר צדק נוראי. עיוולת! אני נמצא פה, למען השעשוע בלבד. משעשע לי לראות את הוויכוחים הקטנים הללו, ולהגיב מפעם לפעם. אל תחשוב, ולו לרגע אחד קל של בורות, שאיני אלא דמגוג מושתן. איני מתכוון לגבות את דבריי, ולו בזקיק אחד קטן, זקיקון קטן של ידע, אותו רכשתי במשך כל שנות חיי. מצטער ידידי, כשאין בסביבה איש היודע ומבין במונחים בהם אני משתמש, הדבר הופך לחסר ערך. אני לא אשב ואכתוב במשך שעה וחצי חיבורים על גבי חיבורים, בעבור תגובות שאינן ראויות. למרבה האירוניה, דווקא זה שוורץ, האדם היחיד עימו אני מסוגל להתדיין כראוי. לא עמך, ולא עם ממתיק. צר לי, אך אני בז לסליחות. איני זקוק לסליחתך, ואיני גם מבקש את סליחתך. סליחה למען מה? על מנת שאמסור לך הודעת התנצלות? על מנת שאודה ב"טעויותיי" כביכול? על מנת שלאחר מכן נחזור ונהיה חברים, וניפגש בימי שישי לראות את המשחקים של מכבי? מה אתה רוצה ממני בדיוק? אני בן 49, איני מתכוון לשנות את דעותיי, ולך, במיוחד לך, או לממתיק, אין שום סיכוי לשנות את דעותיי על ידי הצגת סיפורי הבדים והדמגוגיה אשר בהם אתם משתמשים לא פעם ולא פעמיים. אז מה היה הטעם בהודעה הקודמת? סתם, כדי לנסות ולהתעמר בי? כך זה נראה, ועל כן, אל תתפלא כי אינך מקבל דבר פרט להשמצות, ובדיחות זולות על חשבונך.

אפשר לבקש מ Fasz הזה

שיגבה את דבריו בהוכחות ? או שהוא רק רוצה לצעוק שקרן קובה וקלאצינקוב? אפשר לבקש ממנו שיתחיל לדבר לעניין ויביא הוכחות ומספרים לטענות שלו או שהוא רק רוצה לצעוק ולקלל תוך הטחת סיפורי בדיות פרי מוחו הקודח...

gershon17

New member
מספרים שאומרים מה?

שממתיקסוד קומוניסט? ממתיקסוד בחלק מהודעותיו מעביר מסרים דומים (אם כי עילגים הרבה יותר) לאלה של שוורץ. והוא גם אידיוט, אבל זה לא קשור כל כך.

מה שממתיק סוד

לא יודע שאין ממש כזו כלכלה סוציאל דמוקרטית והכל זיופים של הסוציאליזים בשביל לחבב את הסוציאליזים הוסיפו -דמוקרטיה... אבל למה להעריך בואו נקרא לזה פשוט כלכלה סוציאליסטית ומה שממתיק סוד לא יודע הוא שבאנגליה למעשה יש קיום כלכלה ליברלית מתונה והומנית. ואגב בריטניה היום בשגשוג כלכלי אדיר וכמעט אין אבטלה

זה רק מראה כמה אתה "יודע" על הדרך

השלישית... אתה בכלל קראת את הספר של גידנס, שאתה מרשה לעצמך לקבוע כאו עובדות מטופשות לגבי הסוציאל דמוקרטיה?

למעלה