למען הסר ספק במה אני תומך ומאמין...

שוויון במשרד ובבית החרשות?

ביטול ההיררכיה? זה לא סוציאל-דמוקרטיה זה אנרכיזם.במה אותו שוויון שאתה מדבר עליו יתבטא? פערים חברתיים תמיד יהיו, אנשים פרזיטים ובטלנים לא יטפסו בסולם המעמד החברתי מפני שלא מגיע להם את כספי משלם המסים, את כספי אותו אדם שעבד בשביל אותו כסף.כל אדם צריך להגיע למעמדו החברתי-כלכלי בזכות כישוריו ותו' לא. לא ייתכן שאדם פרזיט ייקבל את כספו של אותו אדם כישרוני שהתעשר. לא ייתכן שאותו אדם שמעדיף להביא 15 ילדים לעולם ולהתפרנס מקצבאות המדינה ייהנה מאותה רמת חיים של אדם שהשקיע את כל משאביו הפיזיים בשביל אותו כסף.

כדאי שתפתח מילון ותקרא על אנרכיזם

אם אתה מסוגל לקרוא לסוציאל דמוקרטיה אנרכיזם, דפ"ר.

אמור לי משהוא,

אדם דפ"ר נכלולי כסיל וטיפש שכמוך, החלטת ליישם את הפס' מספר קהלת :"כי ברב חכמה רב כעס והוסיף דעת הוסיף מכאוב"? אם כן עשה לי טוב ואל תגיב להודעותי,גם אני לא אטרח לקרוא את הודעותיך. לו רק היית טורח לקרוא מעט יותר מהדמגוגיות הזולות שאתה מביא לנו כאן בפורום הייתה יודע שאנרכיזם הוא זרם סוציאלי, ומה שאתה אומר דומה הרבה יותר לאנרכיזם מאשר לסוציאליזם. ולהבא תנבל את פיך לאנשים ברמתך, לא אלי
. הזוי.

באמת? לא ידעתי שטוני בלייר

מנהיג הלייבור הסוציאל דמוקרטי בבריטניה שמקורב לנשיא בוש, נחשב בעיניך לקומוניסט ואנרכיסט. אך טוב לדעת זאת. השאלה אם גם הוא יודע זאת...
דפ"ר.

ה' ישמור איזה דפ"ר.

תקרא קצת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D

אם אתה רוצה להביא לי קישור, תביא לי

קישור נורמלי. אל תביא לי קשקוש. ואם אתה לא יודע איך מביאים קישור נורמלי, תלמד איך ואחרי זה תביא קישורים.

ואם היית מוסיף דעת מעט יותר,

היית מגלה לסוציאל דמוקרטים, לקומוניסטים ולאנרכים יש את אותה מטרה. ההבדל היחיד הוא האמצעים. הסוציאל דמוקרטים כשמם כן הם-רוצים לגרום להפיכה כלכלית בדרך דמוקרטית, להבדיל משני הזרמים האחרים הפועלים בכח הזרוע. אגב, הקומוניזם והאנרכיזם נחלו כישלון חרוץ, לא ניתן לכם להפיל אותנו שוב.

למעלה