למען הסר ספק במה אני תומך ומאמין...

אשרת ממשיכה להתכחש?

קודם גם לא ידעת שחבורת רצים בני העדה האתיופית גורשו בידי מאבטחים של חברת אינטל-טענת דבר כזה לא יכול להיות גם טענת שאין דבר כזה חוק הסדרים טענת גם שצים נמכרה במחיר גבוה לאחים עופר תמשיכי לטעון כבר מובן מאליו שאת מכחישנית

Fasz

New member
מה הקשר לאתיופים, נואל?

מה הקשר למעשיהם של מאבטחים של אינטל, אשר העיפו משטח האמור היה להיחשב פרטי, בני עדה מסוימת שרצו במקום שלא נועד לג'וגינג? חתיכת דמגוג מושרש שכמותך, אתה מנסה לנגח בטענות מטומטמות אנשים משכילים ממך, כמו ידידך למפלגה הפאשיסו-סוציאליסטית, ממתיק, וזו התוצאה - עשרות שירשורים המהווים לא יותר מאשר ביב שופכין רעיוני. חזור לחיקו החם של צ'אבס, שם גם מקומך.

!! בקשר לאתיופים!!!

לשנות את העובדות אתה לא יכול גם אם תרצה זה לא בכוחך פרי מוחי הקודח ? ככה גם אשרת אמרה עד שהראתי לה את הכתבה הסרט בשם "קרוב אבל רחוק " שודר בערוץ 1 במסגרת כתבת תחקיר שעשו על העיר קרית גת בין היתר רואים בבירור איך שהמאבטחים הרביצו וגירשו חבורת רצים עולים מאתיופה בני העיר קרית גת שכל פשעם שרצו בסמיכות לגדרות המפעל בשדות לא מאמין קשה לך לעכל .. בבקשה תקרא את החלק השני בכתבה תחת הכותרת "הדור שנשכח" מוזכר המקרה האומלל בקשר לקללות שלך ולשפת הביבים שלך אין לי צורך להגיב לך אתה עדיין לא הבאת שום הוכחה וגיבוי לטענות(צעקות) שלך http://www.yedid.org.il/NewspMain.asp?id=407 אתה טיפש גדול אם אתה מכנה אחרים וחושב שהם פחותים ממך ברמת ההשכלה זה מראה על הביטחון העצמי שלך ועל האופי שלך המתנשא אבל זה די אופייני לקפיטליסט מצוי בבון לך תאכל

Fasz

New member
אופיי אינו הסוגייה, על אף שהיית חפץ

להפכו לאישיו. המתחם של אינטל, על פי הבנתי, הינו מתחם פרטי. הייתה להם כל זכות לעשות את הם עשו (המאבטחים), על אף חוסר הצדק המוסרי המשתמע מכך. מה הקשר בין פעולת המאבטחים, לבין אינטל, שוק ההייטק, המענקים, קפיטליזם, בעלי הון וסוציאליזם - איני יודע. התואיל להסביר לי?

הדרך השלישית זו הסוציאל דמוקרטיה

בין הקפיטליזם הדורסני לקומוניזם הרצחני, הסוציאל דמוקרטיה היא הדרך השלישית, ועובדה שבזכות הספר הזה של גידנס שמתאר את הדרך יתרונותיה של השלישית על פני שני השיטות הישנות והגרועות ששתיהן שני הצדדים המעוותים של אותה המטבע, עלה טוני בלייר לשלטון בבריטניה והנהיג שם לראשונה את הסוציאל דמוקרטיה.

אשרת

New member
הליברלים...

עקרונית תומכים בשוק החופשי, עם התערבות מינימלית של הממשלה. משהו שקצת לא דומה לסוציאל דמוקרטיה.

ואם זה לא הספיק

אז בבקשה לכל הקפיטליסטים המכחישנים שטוענים שאין דבר כזה סוציאל דמוקרטיה הנה עוד דוגמא על גרמניה ויש עוד מדינות שיש בהם כלכלות סוציאל דמוקרטיות http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%92%D7%94_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%9C_%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%AA_%D7%A9%D7%9C_%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94

יכול להיות שפשוט לקחו את הסוציאליזי

סוציאליזים וקראו לו סוציאל דמוקרט יחד עם כמה שינוים סמימנטללים קטנים..

אל תתנו לסוציאליסטים הדפרים לשקר

לכם, לא מאמינים: "כיום מגדירה עצמה המפלגה באתר האינטרנט שלה כמפלגה סוציאל-דמוקרטית, התומכת ב"סדר עולמי של שלום", "גלובליזציה הוגנת", "שגשוג ותעסוקה", "סולידריות בין גילאים בחברה הידידותית לילדים", "השתתפות חברתית לכל", "קידמה הוגנת", "ביטחון אל מול פני השינוי", ו"קונסנזוס חברתי חדש". בפועל משקפות אמרות אלו מאבקים פנימיים בין אגפי המפלגה, כאשר מנהיג המפלגה עד לשנת 2006, גרהרד שרדר, הוביל את המפלגה בנתיב שנראה לאחדים נאו ליברלי וסוטה מעקרונות היסוד של המפלגה. ויכוח זה הוביל לפרישת פלג מן המפלגה ליצירת מפלגת השמאל (Die Linke) בשנת 2005."
חשדנים לגבי המקור? זה לא אחר מאשר ויקיפדיה שידינו קול הרעם אוהל לצטט- |הלניק|http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%92%D7%94_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%9C-%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%AA#.D7.9E.D7.A6.D7.A2 נ.ב.-

אוי אברוך איזה דפ"ר

אתה לא מבין שאחד לא סותר את השני? שרדר היה מנהיג המפלגה הסוציאל דמוקרטית ולמרות זאת, הוא סחף את האידיאולוגיה הכלכלית של המפלגה לקווים ליברלים. אבל העובדה שאתה תומך בגישה הסוציאל דמוקרטית לא מפתיע אותי, כך אתה וחברך ממתיק הפרזיטים תוכלו יחדיו לבלות שעות שלי ניפוח בלוני מסתיק על חשבונו של משלם המיסים.

שקרן !! תביא קישור

אולי תביא קישור לטענות שלך ? אהה מה דעתך? אני את הטענה שלי הוכחתי אתה חוץ מלקלל לא עשית דבר יאללה שנס מותניים לעבודה ....

למעלה