אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם גלגלצ
יש כמה: הדבר הראשון זה הפלייליסט. אמן ישראלי יכול לקפוץ מעזריאלי ולא ישמיעו אותו בגלגלצ עד שגלגלצ יהיו בטוחים שיש לאמן הזה קהל, כלומר הם לא יקחו "סיכון" בהשמעת שיר שאולי לא יצליח. זה בדיוק מה שהיה עם בית הבובות שלא השמיעו בכלל את סיגפו בגלגלצ עד המצעד השנתי שהם ראו שהיו המון הצבעות לשיר הזה ורק אחריו הם התחילו ממש להשמיע אותו ועכשיו גם את למעני כי הם הבינו שיש לבית הבובות קהל גדול ותומך. לעומת האמנים הישראלים, כל דבר לועזי שיוצא ישר משמיעים, לא משנה מה זה... באמת, זאת תחנה ישראלית, תנו צ'אנס לאמנים שבאים מפה. אמנים חדשים צריכים את התמיכה של הרדיו כדי להגיע להכרה וגלגלצ מונעת את ההרכה הזאת מרוב האמנים. היום יש את ערוץ 24 שנותן את הצ'אנס הזה, אבל זה עדיין שונה מהרדיו ועדיין יש את המחסום הזה של הפריצה. דבר שני זה הטחינה. גלגלצ מוצאים שיר כלשהו שנהיה להיט- בואו נשמיע אותו פעמיים בשעה!!!! (אם לא יותר) למשל את השיר אהבה של דניאל סלומון אני פשוט לא מסוגלת לשמוע יותר... כל פעם שאני שומעת את הדיסק אני מדלגת על השיר הזה כי טחנו לו ת'צורה!! פשוט השמיעו אותו כל כך הרבה שאני לא יכולה לשמוע אותו יותר. גלגלצ עושים את זה להרבה שירים (כל השירים בשפות המוזרות למשל) וזה פשוט הורס. אז נכון, תגיד לי לסגור ת'רדיו, אבל בסך הכל אין לי אף תחנה שאני יכולה לשמוע שיש בה מוזיקה שאני אוהבת. רשת ג' עם המזרחית שלהם שאני לא יכולה לסבול, ותחנות אחרות שמשמיעות בעיקר מוזיקה לועזית שזה לא מה שאני מעוניינת בו. אז אני שומעת גלגלצ למרות שיש לי טענות כלפיהם, פשוט כי אין לי תחנה אחרת.