למעני היה עכשיו בגלגלצ

hodayoyo

New member
למעני היה עכשיו בגלגלצ../images/Emo60.gif

דרך טובה להתחיל את הבוקר
בכלל בזמן האחרון יוצא לי לשמוע אותו דיי הרבה ברדיו

mory89

New member
גם אתמול שמעתי אותו בדרך הביתה

כ"כ אוהבת את השיר הזה!!

eladi88

New member
עוד לא שמעתי ../images/Emo10.gif

והיום חבר שלי גם אמר לי שהוא שמע את למעני ואם כבר למעני...אז תזכורת להצביע לו בתוכנית המבוקשים שבערוץ 24 תודה

mory89

New member
שמעתי אתמול באוטו של בתיה..

אלעד.. אינלך מושג איזה אוטו מפנק!!
(בהתחשב בכך שלדוד יש אוטו יותר טוב..)

eladi88

New member
עכשיו שמעתי את למעני ברדיו ../images/Emo13.gif

אבל לפי דעתי הם היו צריכים לשחרר את הגרסא של ההופעה...כמו שיש בערוץ 24 אגב ערוץ 24...תצביעו לשיר למעני בתוכנית "המבוקשים" תודה.

Forever NemeSh

New member
זה כיף שגלגלצ התחילו לשים

מוסיקה איכותית בתחנה שלהם
זה כיף לשמוע שירים טובים במהלך היום כשאני בצבא בד"כ..
עושה שמח..

hodayoyo

New member
תמיד היתה גם מוזיקה איכותית../images/Emo60.gif

אבל היחס בין המוזיקה האיכותית לזבל עדיין לטובת הזבל ודיי בגדול... אבל מצד שני מה שלדעתי זבל אנשים אחרים אוהבים אז זה מה יש

talba3

New member
לדעתי גלגלצ מעולים

ולכל מי שיש תלונות לגלגלצ אז הם (סליחה על הביטוי) מפגרים ואני יסביר: למזלינו יש עוד תחנות ולא רק גלגלצ (כגון 90, 99, 100, 102 וכו) אז למי שיש בעיה עם גלגלצ שפשוט לא ישמע. משום מה תמיד שאני פותח גלגלצ אני שומע שירים יפים שמלא זמן לא יצא לי לשמוע וגם שירים שאני אוהב לשמוע ואם מישהו לא מסתדר עם השירים שם וכל זה, אז שפשוט ישמע תחנה אחרת. אף אחד לא מכריח אותם לשמוע גלגלצ אז להפסיק לקטר! דבר שלישי חחח זה לא היה לתקוף אף אחד חוץ מאלה שנגד גלגלצ חחח ותיזכרו עוד משהו! לא נקבתי בשמות!!!

hodayoyo

New member
אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם גלגלצ

יש כמה: הדבר הראשון זה הפלייליסט. אמן ישראלי יכול לקפוץ מעזריאלי ולא ישמיעו אותו בגלגלצ עד שגלגלצ יהיו בטוחים שיש לאמן הזה קהל, כלומר הם לא יקחו "סיכון" בהשמעת שיר שאולי לא יצליח. זה בדיוק מה שהיה עם בית הבובות שלא השמיעו בכלל את סיגפו בגלגלצ עד המצעד השנתי שהם ראו שהיו המון הצבעות לשיר הזה ורק אחריו הם התחילו ממש להשמיע אותו ועכשיו גם את למעני כי הם הבינו שיש לבית הבובות קהל גדול ותומך. לעומת האמנים הישראלים, כל דבר לועזי שיוצא ישר משמיעים, לא משנה מה זה... באמת, זאת תחנה ישראלית, תנו צ'אנס לאמנים שבאים מפה. אמנים חדשים צריכים את התמיכה של הרדיו כדי להגיע להכרה וגלגלצ מונעת את ההרכה הזאת מרוב האמנים. היום יש את ערוץ 24 שנותן את הצ'אנס הזה, אבל זה עדיין שונה מהרדיו ועדיין יש את המחסום הזה של הפריצה. דבר שני זה הטחינה. גלגלצ מוצאים שיר כלשהו שנהיה להיט- בואו נשמיע אותו פעמיים בשעה!!!! (אם לא יותר) למשל את השיר אהבה של דניאל סלומון אני פשוט לא מסוגלת לשמוע יותר... כל פעם שאני שומעת את הדיסק אני מדלגת על השיר הזה כי טחנו לו ת'צורה!! פשוט השמיעו אותו כל כך הרבה שאני לא יכולה לשמוע אותו יותר. גלגלצ עושים את זה להרבה שירים (כל השירים בשפות המוזרות למשל) וזה פשוט הורס. אז נכון, תגיד לי לסגור ת'רדיו, אבל בסך הכל אין לי אף תחנה שאני יכולה לשמוע שיש בה מוזיקה שאני אוהבת. רשת ג' עם המזרחית שלהם שאני לא יכולה לסבול, ותחנות אחרות שמשמיעות בעיקר מוזיקה לועזית שזה לא מה שאני מעוניינת בו. אז אני שומעת גלגלצ למרות שיש לי טענות כלפיהם, פשוט כי אין לי תחנה אחרת.

mory89

New member
מסכימה עם 2 הצדדים

אבל בואו נגיד שיש את השעות האלה שסבבה לשמוע אותם- כמו בבוקר ובצהרים ויש את השעות של הטחינה באמתת שזה לקראת 5 ככה, ואז כבר בלילה יש תוכניות מעאפנות כאלה כמו "הקצה".. (לעיתים רחוקות יש כמה הברקות בתוניות האלה.. אבל באמת לעיתים רחוקות) לא לריב! כל אחד ומה שהוא חושב..=] שבת שלום

שניר1984

New member
מה?

את קראת עכשיו ל"קצה" תוכנית מעאפנה? אחת התכניות היותר טובות שיש בגלגל"צ - נותנת קצת במה לאומנים שגלגלצ לא נותנת להם במה, מוזר איך היא בכלל בלוח התכניות שם

mory89

New member
חחחח אמרתי כבר.. זאת דעתי..

ולא סתם אמרתי שיש להם לפעמים הברקות..

talba3

New member
אוקיי הודייה תשובה שלי :]

בקשר לדבר הראשון שאמרת שגלגל"צ לא נותנים במה אז לדעתי חשוב לציין שלא רק גלגל"צ לא נותנת במה אלא שאר התחנות גם לא מי יודע מה נותנות במה! וחוצמזה גלגל"צ לא היחידה שהשמיעה את סיגפו רק אחריי המצעדים וכל זה... בקשר לדבר השני אני חוזר ואומר אם גלגל"צ טוחנים את השירים (כמו השיר אהבה). אז למה שפשוט לא תשמעי תחנה אחרת ולא גלגל"צ שטוחנים כל הזמן שירים? וככה לא יימאס לך מהשירים מהר! לא ככה? אני אישית אין לי שום בעיה עם גלגל"צ לא לגביי זה שהם לא נותנים במה ללהקות כי הם לא היחידים וגם לגביי הטחינות שירים כי לי ממש לא נמאס מלשמוע שירים שם! והכי חשוב זאת רק דעתי, אני לא מנסה לשכנע אותך לאהוב את גלגל"צ (לא שאת לא אוהבת אותם פשוט יש לך בעיה איתם) ואני גם לא מנסה לשכנע אותך לשמוע תחנות אחרות... אני פשוט אומר את נקודת המבט שלי :] והכל נכתב ברוח טובה זה הכי הכי חשוב

למעלה