אתמול הייתי במסיבה והשמיעו שלושה שירים של בית הבובות (כולל "שמש")
א א נ ד י א New member 25/11/05 #18 שמש במסיבה??../images/Emo2.gif גדול!לי יוצא לשמוע הרבה בסיבות את למעני וסיגפו...
ש שניר1984 New member 25/11/05 #25 זה לא היה קשור לזה שיצא סינגל שמו את זה כי זה שיר טוב. אני לא חושב שחוץ מקהל מאוד מצומצם יש מישהו שיודע ש"שמש" יצא כסינגל
זה לא היה קשור לזה שיצא סינגל שמו את זה כי זה שיר טוב. אני לא חושב שחוץ מקהל מאוד מצומצם יש מישהו שיודע ש"שמש" יצא כסינגל
M mory89 New member 25/11/05 #28 נכון.. אבל הוא היה הראשון אחריו סיגפו ועכשיו למעני יאלההה שיוציאו כבר את אישה כנענית!!
ש שניר1984 New member 25/11/05 #30 לא נראה לי שיהיה עוד סינגל כי מתחיליםכ בר לעבוד על תקליט חדש אני חוש ש"ליד הגורל" יהיה הסינגל הבא כהכנה לאלבום הבא אגב מוריה, שמת לב שאנחנו מדברים כמעט בלייב?
לא נראה לי שיהיה עוד סינגל כי מתחיליםכ בר לעבוד על תקליט חדש אני חוש ש"ליד הגורל" יהיה הסינגל הבא כהכנה לאלבום הבא אגב מוריה, שמת לב שאנחנו מדברים כמעט בלייב?
א א נ ד י א New member 25/11/05 #31 לא נראה לי שזה קשור.. הרי האלבום הבא לא יצא בחודשים הקרובים אז בינתיים למה לא להוציא עוד סינגל או שניים?...הלוואי...
לא נראה לי שזה קשור.. הרי האלבום הבא לא יצא בחודשים הקרובים אז בינתיים למה לא להוציא עוד סינגל או שניים?...הלוואי...
M mory89 New member 25/11/05 #38 טוב צר לי לבשר לך, אבל נגמרי הלייב שלנו.. אני זזה.. שבת שלום! נשתמע במוצ"ש.. אולי אני אהיה פה לכמה דקות..
טוב צר לי לבשר לך, אבל נגמרי הלייב שלנו.. אני זזה.. שבת שלום! נשתמע במוצ"ש.. אולי אני אהיה פה לכמה דקות..
ש שניר1984 New member 26/11/05 #43 לא נחשב כי כי לא יוציאו שיר נסתר כסינגל למרות שזה שיר טוב, שלא תבין לא נכון
T talba3 New member 26/11/05 #44 כמו שכבר אמרתי אני שמעתי ב90 FM את אמן (אולי זה תחילת הדרך??) אהה ואתמול הייתי במסיבה ועשו שם טראנס מטורף וכלכך יפה לסיגפו (אחד האיכותיים)
כמו שכבר אמרתי אני שמעתי ב90 FM את אמן (אולי זה תחילת הדרך??) אהה ואתמול הייתי במסיבה ועשו שם טראנס מטורף וכלכך יפה לסיגפו (אחד האיכותיים)